Лидл 114 - Априлска тема

• 145 525
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Здравейте момичета в брошурата има една скара, която ще е в събота. Някой има ли такава и може ли мнение?
Имам скарата от около година и съм много доволна. Лесно се почиства, доста неща мога да направя едновременно, бързо загрява. Ако нещо друго те интересува питай.

# 586
  • в реалността
Здравейте момичета в брошурата има една скара, която ще е в събота. Някой има ли такава и може ли мнение?
Имам скарата от около година и съм много доволна. Лесно се почиства, доста неща мога да направя едновременно, бързо загрява. Ако нещо друго те интересува питай.
благодаря,у това ме интересуваше, дали е добра

# 587
Момичета снощи бях в Лидл и видях един плакат, че другата седмица ще има бебешки дрешки, ако някой се интересува Simple Smile

# 588
Момичета снощи бях в Лидл и видях един плакат, че другата седмица ще има бебешки дрешки, ако някой се интересува Simple Smile
Ако пак са зимни и с дълъг ръкав, ще има да си стоят...

# 589
  • shumen
Мисля,че пишеше бебешки дрешки с къс ръкав.
Аз сега залепих фолиото и при мен проблем няма.

# 590
  • Сливен
Бебешките със сигурност ще са с къс ръкав,миналата години ги пуснаха края на април-бодита,нощници и чувалчета.Много хубави бяха.От понеделник или от четвъртък ще са?

# 591
Тези бебешките дали ще бъдат с най-малките размери или за малко по-голями деца ?

# 592
# 593
Много приятни пижами има в Немския Лидъл.
Аз днес ходих от доста време насам в Лидъл, пазарувах основно хранителни стоки от тематичните - пастети, колбаси.

# 594
Хубави неща имат, и активна гимнастика и за бременни по приятни дрехи от нашите.
Ще видим какво бебешко ще пуснат, аз имам дрешки може да взема чувалче.

# 595
Хора...захванах да лепя фолиото и се изнервих. На сухо много се бръчка. Да пробвам да намокря ли....я дайте акъл който е успял да се справи Confused

# 596
Хора...захванах да лепя фолиото и се изнервих. На сухо много се бръчка. Да пробвам да намокря ли....я дайте акъл който е успял да се справи Confused

По принцип става лесно като напръскаш леко съклото с вода, смесена с малко веро.

# 597
Колко леко обаче да напръскам?
Пфуууу...какъв таралеж в гащите си сложих. Като взема да го затиря в кофата и няма да се ядосвам..айшъмусеневиди и тъпото фолио. Grin

# 598
Момичета, какво е това фолио къдета лепите? Пак изпуснах нещо,уж ви следя изкъсо.

# 599
Тъпо...кво Satisfied

За джамове...затъмнява малко и предотвратява парниковия ефект. Аз за терасата го взех на 2 крила да сложа....че е западна и лятоска е ад. Ама дрънци ще сложа...кат гледам Joy

Общи условия

Активация на акаунт