Лидл 114 - Априлска тема

• 145 479
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 675
Аз не ги помня тези панталонки...

# 676
ММ има от мъжките, миналото лято доста ги поноси.
Нормални са, няма оплаквания. Тъмносини са, не залепват бели прашинки по тях.
За мене не са много добре, защото трябва да се гладят след пране.
Но аз съм си мързел от класа.

# 677
И аз ще похваля къси панталонки от трико, миналата година си купих лилави и тениска, но, като се прибрах, установих, че са ми големи, та се върнах за по-малък номер. Тази година, тези, по-големите, тамън ще ми дойдат, че нещо понапълнях. Много са удобни, платът е мекичък и приятен. Тениските също ми харесаха. Бях взела на ММ мъжки къси панталонки, тъмно сини, мисля, че тази година пак са ги пуснали - той също е доволен.
Прави ми впечатление, че преди дрехите бяха, сякаш, по-хубави, напоследък нищо не мога да си харесам.

# 678
Нямам намерение да влизам в боя. Ако варненки ми оставят 2 пижамки и 1 чувалче за момиче ще съм благодарна, ако не здраве да е. Чули Цоче?!

# 679
Как са размерите на късите панталонки за жени? Аз принципно влизам в S, но от лидл-ските неща често s-ката ми е голяма и се чудя s или xs, защото ще пращам мъжа ми да купува...

# 680
  • "Винаги прави това, което сърцето ти казва."
Здрaвейте! Днес ходих до Лидл зa слънчеви очилa, a си тръгнaх с бежови бaлеринки. Беше лудницa, всички ровехa, пробвaхa. Доволнa съм от покупкaтa, нямaм търпение дa се рaзхождaм с тях Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 19 апр 2018, 20:53 от Силвичка

# 681
Как са размерите на късите панталонки за жени? Аз принципно влизам в S, но от лидл-ските неща често s-ката ми е голяма и се чудя s или xs, защото ще пращам мъжа ми да купува...

Най-добре ги погледни на място да се ориентираш. Аз взех С-ка, май предните ми бяха такъв номер, забравих снощи да сверя де, но М-ката доста широчка в кръста ми се видя, ХС не я отворих....дано и аз не съм объркала номера.
На С-ката мога да ти измеря кръста...

# 682
Някой дали ходи за детските платненки, бива ли ги?

# 683
Цвети...аз взех 34 номер. Исках 35 но нямаше. Не ми харесват...чиста гуменка си е. Остри напред...ще притискат и свиват пръстите.
Довечера ще мерим...пък да видим. Ще пиша пак...😊

# 684
Цвети...аз взех 34 номер. Исках 35 но нямаше. Не ми харесват...чиста гуменка си е. Остри напред...ще притискат и свиват пръстите.
Довечера ще мерим...пък да видим. Ще пиша пак...😊

Тета, добре че не отидох сутринта преди работа, ще чакам да кажеш...  Simple Smile

# 685
Според мен можеш да върнеш всичко, с касова бележка обаче. Ако я пазиш.

# 686
  • София
Да сте виждали случайно в някой от магазините в София останал сешоар? Моят изгоря сега, пък помня, че ги хвалехте лидълските Simple Smile
Преди малко имаше 5 бр на Черни връх Simple Smile

# 687
Скрит текст:
Цвети, аз взех, че за тържеството в градината другият месец ще са с черни панталони/дънки и бели ризи, а аз обувки нямам. С маратонка спортна с бяла подметка съвсем не върви, викам тези сивите ако лееко паснат. Иначе хич нямаше да ги погледна. Намерих вчера маратонки, подобни на декатлонските, които Йованка ли беше, или бъркам...показа преди време тук, та довечера ще ходим да мерим и купуваме.

# 688

Ей ги цървулите Joy

# 689
  • have faith and be patient ..
Че спретнати са ,какво им има Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт