Лидл 114 - Априлска тема

• 145 295
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 930
  • Асеновград
Нали сменяха доставчика на граха...за царевицата да не е същият? Ама то отдавна беше...още ли не са го сменили?

Иначе има в консерви сладка царевичка....

Сладкарска извара - обърках се вече. Защо да не си взема заквасена сметана....каква е разликата.

И тоя скир всеки го описва различно...хич не ми стана ясно...не че ми е важно де.

И аз не си падам по обезмаслени неща. Тъй че си оставам на заквасена сметанка 😊
Тета изварата е маслена, все едно си смесила и разбила извара със сметана но на гладък крем.Ще ми спестява избирането на крема сирене и смесването със сметана.Скира не съм го пробвала. И аз не си падам по нискомаслени продукти.

# 931
А що няма грах в буркан, да питам аз!!!

# 932
Тази сладкарска извара само в големи опаковки ли е? Yum Ох какви сте, прияде ми се ...

# 933
  • Бургас
Точно защото не си падам и аз по нискомаслените неща, писах че си го смесвам с олио и крема сирене Wink Така хем става по-блажно, хем вкусът си е ОК, а не като на вкиснало, както е при повечето цедени млека, които съм пробвала. Ще взема да пробвам някой път и тази извара, щом казвате че и тя става за млечна салатка бърза Simple Smile
И не, не е като зърнестото сирене, но при разтъркване с език по небцето се усещат миниатюрни частички, а не е гладко като крем. При смесване с другите неща и добро разбъркване, всичко си идва на мястото.

# 934
Тази сладкарска извара само в големи опаковки ли е? Yum Ох какви сте, прияде ми се ...
1 кг само да. 5 и нещо. Редовно има намалени (поне при нас) с оранжеви лепки за 4 лв.

Скира ми е тричав, не ме кефи.

# 935
  • София
А що няма грах в буркан, да питам аз!!!
+1!
И зеленият боб в буркани пак изчезна.

# 936
Сутиените за кърмене с банели ли са?

# 937
Сутиените за кърмене с банели ли са?
Аз съм вземала от предни пусксния и са били без банели.
Само презрамките не ме кефят

# 938
  • shumen
Без банели са поне мойте,който съм вземала отдавна.

# 939
  • Beyond the stars
И аз останах с впечатление, че са без банели, но не съм гледала подробно, че размерите са ми доста над възможностите  Laughing
Смених успешно покупките на ММ. Светлите дънки са бременни 36 ми заспаха - много са удобни, мекички и тънички. Джегинсът в С размер също много добре. На място наистина имаше доста неща, които не бяха в брошура - туника, топ за кърмене, блузи. С бикините се оборудвах също. Та съм доволна  Heart Eyes
В Ринг мол имаше доста бебешко, ако някой нещо търси.

# 940
Здравейте,
всяка година пролетта пускаха едно дамско кожено яке, мн хубаво за около 40 лв. Миналата си купих, но после размислих и го върнах, а сега го искам .Следя продуктите и темата , но не си спомянм да са го пускали. Според вас ще го пускат ли тази година или вече е късно ?

Последна редакция: ср, 25 апр 2018, 11:03 от mama.iv

# 941
  • Асеновград
По напред някой питаше за туристическите сандали днес извадих моите.Ето на какво приличат след носене един сезон в града.И определено не са носени много, аз в офиса ги сменям с удобни летни без каишки.Подметката на петата наистина се е деформирала много.

Аз съм под 70кг. представям си на какво ли приличат ако ги носи човек по пълен от мен.

# 942
  • София
Много съм доволна от активната пяна за WC и баня.

# 943
  • Козлодуй
Аз утре за сандали ще ходя въпреки лошите отзиви за един сезон са ми достатъчни таман да не ми омръзват и ги изхвърлям Simple Smile

# 944
Царевичните банички са мноооого вкусни Simple Smile Взех и ретро Тахан халва,после ще я отворя и ще пиша.

Общи условия

Активация на акаунт