Лидл 114 - Априлска тема

• 145 325
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 915
Скира е като цедено мляко, много гъсто, някак сухо и с леко по-различен, но приемлив, вкус. Аз съм го използвала за снежанка.

# 916
Момичета, видях че в петък ще има Скир, нещо като сметана ли е? Не съм купувала никога и се чудя да взема ли няколко, че яко е вкусно, а после няма, ще ме е яд.

Като фина извара е. Аз го харесвам. Става супер снежанка с него, или просто със сладко от плодове.

# 917
  • София
Panayotu, точно с кондензирано мляко мисля да я съчетая изварата. Най-вероятно няма да имам време да варя дулсе де лече... пък може и да успея Simple Smile
Аз мисля с крема сирене и сладкарска сметана да я смеся за чийзкейк в събота.

# 918
  • Асеновград
Panayotu, точно с кондензирано мляко мисля да я съчетая изварата. Най-вероятно няма да имам време да варя дулсе де лече... пък може и да успея Simple Smile
Тя на практика е все едно крема сирене с извара.Според мен иска само ароматизиране .Ще пробвам малко и за млечен крем/сос/ с чесън и подправки за картофи и сандвичи, ако добавя и майонеза и лимон ще става за доста неща.А и имайте на предвид че е един килограм става доста количество.

# 919
  • Перник

Значи през уикенда дружно ще творим сладости, а в понеделник ще се хвалим кое колко вкусно и красиво е станало Grinning

# 920
  • Перник
...А и имайте на предвид че е един килограм става доста количество.

Това ме зарадва най-много - ще имам достатъчно и за тортата, и за похапване с лъжица директно от кофата Grinning

# 921
Сладкарската извара не е ли подсладена Rolling Eyes

# 922
Значи довечера като отида, няма да има извара Stuck Out Tongue Winking Eye

# 923
В Лидл Борово имаше намалени инхалатори преди са били 80.00 лв или 89.99 лв. - сега към 50 лв

# 924
  • Асеновград
Не е подсладена, но няма сол в нея за разлика от кремовете за мазане и някои крема сирена. Моя крем в хладилника е станал на сладолед.Снощи имаше поне 10 кофички намалена, ама кой да знае че е толкова хубава.

# 925
Скир е вкусен за мен, но е обезмаслен
Сладкарската извара може ли да замени маскарпоне или друг продукт ? В какво я слагате и как ?

Сладкарската извара не е подсладена, така че е чудесна и за солени неща. Стои гладка като крем, а на вкус беше като сметана.

# 926
Има ли замразена сладка царевица във вашите магазини? В моя няма, не ми дадоха никаква информация служителите, да пиша ли на  Цочето?Ако ми иска номера какво ли ще си бърборим..

# 927
Нали сменяха доставчика на граха...за царевицата да не е същият? Ама то отдавна беше...още ли не са го сменили?

Иначе има в консерви сладка царевичка....

Сладкарска извара - обърках се вече. Защо да не си взема заквасена сметана....каква е разликата.

И тоя скир всеки го описва различно...хич не ми стана ясно...не че ми е важно де.

И аз не си падам по обезмаслени неща. Тъй че си оставам на заквасена сметанка 😊

# 928
  • Пловдив
В Метро другата седмица пускат комплект от 3 тигана Тефал за 50лв.

Много благодаря! Flowers Hibiscus

# 929
Правих с тази извара чийзкейк с печене и без. Станаха много добре и двата!
Ползвах я и за крем на торта и за "чийзкейк в бурканче" - става идеално!

Общи условия

Активация на акаунт