Лидл 114 - Априлска тема

• 145 334
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 900
  • Перник
...
Сладкарската извара може ли да замени маскарпоне или друг продукт ? В какво я слагате и как ?

До сега не съм я ползвала, но стига да я има в нашия магазин, идеята ми е точно такава - да я ползвам вместо маскарпоне в крем за торта.

# 901
  • София
Вчера взех едни сиви дънки за бременни, уголемени са, защото се вмъкнах в 36ти номер Grinning
Сутиените бяха много големи, а и ми се искаше да си взема черен.
Ще има разпродажба, но няма да е шатра,  а само в магазина. В други магазини има ли тези листовки?

# 902
  • София
Здравейте!
Мнения за керамичните тигани? Заслужават ли си цената?
Скрит текст:
Имаме и от двата размера. Не ги харесвам. За мен не са баш керамични.

Аз имам по-големия от предишното пускане. Покритието се обели от нищо след 2-3 използвания, а и не бих казала, че е "незалепващо".

Благодаря ви и на двете! Явно няма да е добра покупка...
В Метро другата седмица пускат комплект от 3 тигана Тефал за 50лв.

# 903
  • до едно тепе
Това за София ли е. Тук в Пловдив имаше такъв тип разпродажба миналата година, но беше само в един Лидъл, а листовките бяха из целия град. За навалиците пред кошовете няма да разправям. Ние забърсахме барбекю тогава за 35лв, но не знам колко беше намалено.
Сутиени за кърмене от Лидъл не съм вземала, но 3 години вече си нося моите от ХМ и макар, че от 6м не кърмя са си ми много удобни.

# 904
  • Бургас
Скирът е като изцедено мляко, но с една идея по-зърнист като консистенция (съвсем, съвсем мъничко), обезмаслен. За мен е идеалната алтернатива за светкавична млечна салата (Снежанка, тракийска, сух таратор и прочее като наименования) - бъркам една кофичка скир с половин кутийка крема сирене Голдеса от тъмносиньото (винаги имаме от него в хладилника), лъжица-две олио, толкова и кисело мляко, сол, копър, чесън. Бухвам краставица и орехи и за 15 минути съм готова за гладника, дето я обича Simple Smile

Да измрънкам че пастетът от риба тон, дето го няма от известно време, вече бил "релистнат" т.е. спрян и не се очаква да получават засега. Същото е положението и с едни от любимите ми чайове - серията 4 Moments Sad

# 905
Скир има непрекъснато, от постоянния асортимент е, не е от определена седмица.

# 906
На мен що ми го обясниха, че е като кисело мляко със сирене омесено? Скирът де Rolling Eyes

Да не е като зърнестото сирене?

# 907
  • София
На мен доста ми киселее.

# 908
Не е зърнесто, гладко е, точно като цедено кисело мляко.Много е гъсто и при млечна салата не се разводнява от краставиците.

# 909
  • София
На мен ми го препоръчаха, но нещо не се одобри в къщи, а е нискомаслен продукт на които аз не съм фен. Как са му докарали тая гъстота е загадка с 1 % масленост- мисля че беше.

# 910
Вчера за пръв път взех от фолираните био-краставици от 1,50 лв бройката. Винаги ли са така вкусни и най-важното хрупкави, или така съм случила? Много приятно изненадана останах, все някакви гумени и безвкусни напоследък уцелвам.

# 911
  • Асеновград
...
Сладкарската извара може ли да замени маскарпоне или друг продукт ? В какво я слагате и как ?

До сега не съм я ползвала, но стига да я има в нашия магазин, идеята ми е точно такава - да я ползвам вместо маскарпоне в крем за торта.

Ето я сладкарската извара.Снощи я забелязах за пръв път.

Не е зърнеста и има вкус на сметана.
Скрит текст:
3 яйца
1 ванилия
сока от един лимо
захар на око
Разббих с миксера жълтъците със захарта , ванилията и сока на лимона и като се разбиха добре добавих на ниска степен изварата.Белтъцита на сняг и после пак на ниска степен в крема.Стана страхотен, гарниран с плодове.
От нея ще стане и хубав крем с дулце де лече и дори няма да има нужда да се добавя сметана.Имаше и една рецепта за бонбони с крема сирене и за тях става.И за още много неща стига човек да помисли.

# 912
Био краставици не съм купувала, но вече взимзм само био банани.Разликата в цената е 30-40 ст., но са много сладки и ароматни.

# 913
Част от сладкарската извара снощи стана на сух таратор - само краставичка, чесън, копър и подправки.
Много вкусно беше.
Пробвах и на лесен крем - с конфитюр или с настърган черен шоколад - мляс.

# 914
  • Перник
Panayotu, точно с кондензирано мляко мисля да я съчетая изварата. Най-вероятно няма да имам време да варя дулсе де лече... пък може и да успея Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт