Лидл 114 - Априлска тема

• 145 366
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 885
Здравейте!
Мнения за керамичните тигани? Заслужават ли си цената?
Скрит текст:
Имаме и от двата размера. Не ги харесвам. За мен не са баш керамични.

# 886
Аз съм почти 9 месец и гащи няма да взимам, но се бях наканила на сутиена и клина. Да видим днес в близките какво са оставили бързачките Grinning

# 887
Всякакви размери дънки за бременни в Лидл Борово, снощи бях там.
Сладкарската извара е на щанда със заквасената сметана и скир. Бебешките дрешки също бяха налични във всички размери, както и чувалчетата.

# 888
Аз съм почти 9 месец и гащи няма да взимам, но се бях наканила на сутиена и клина. Да видим днес в близките какво са оставили бързачките Grinning
И аз отидох да видя сутиена, но нещо не ми допадна и не си купих. На фона на цените на другите сутиени за кърмене този е най-удачния вариант, но аз май въобще не мисля да ползвам Rolling Eyes

# 889
  • Beyond the stars

Тъй де, ама в брошурата Джегинс няма.  Mr. Green Иначе като гледам, това което беше взел любимия е и друг фасон - с тигел като на прав панталон, джегинс отвсякъде. Въпросът е сега - клин има ли или защо джегинс няма в брошурата ?  Laughing
ММ няма повече да иде в Лидл усещам, уж проста задача пък то ..  Grinning
Мъжа ти е взел друго, не това от брошурата. Има от други акции стоки и са на различни цени. Случвало ми се е обратното, отивам за клин за бременни от брошурата, но имаше друг вид на друга цена, който ми хареса повече.

В смисъл - пускат неща от предни акции, заедно с новата ? Възможно е. Уикендът със сигурност нямаше нищо от предишни пускания или от намаления по тази тематика.
Иначе - да, този е доста по-симпатичен и може да се носи като панталонче  Wink

# 890
  • София
Купих си крема за ръце на Cien с Q10 и съм приятно изненадана от качеството. Досега ползвах подобния на Нивея, но откакто му смениха опаковката, се развали качеството. Лидълският обаче е хубав, добре попива и най-важното - има UV защита 10 фактор.

# 891
Ще пробвам и аз крема за ръце.  Peace Иначе и аз  ползвам само на Нивеа.

# 892
  • Бургас
И аз отидох да видя сутиена, но нещо не ми допадна и не си купих. На фона на цените на другите сутиени за кърмене този е най-удачния вариант, но аз май въобще не мисля да ползвам Rolling Eyes
Свирни после пак, като кърмиш, дали си на същото мнение за неползването Wink Дори след кърменето си носих ставащите ми сутиени от този тип, тъй като ми бяха много удобни Simple Smile

# 893
Сутиените този път изглеждат по-добре от предни пускания, не са бабешки кройки. Някой ако купи да каже дали са хубави. Иначе и аз ги носех и след кърменето, само че си купих по-малки размери, но просто няма толкова удобни сутиени.

# 894
Ще ме накарате да ида и днес и да си купя Joy

# 895
  • София-Младост
Да кажа за бонбоните...има такива наистина белгийски и са страхотни, обаче тези в Лидл за мен са лека имитация. На външен вид са ок, на вкус...биват.
Вчера посетих новият Лидл в Борово, имаше от всичко, че дори  успях и бикини от предишните седмици да си купя. Запечатана кутия, не върнати.

# 896
  • Перник
Здравейте!
Скрит текст:

Аз имам по-големия от предишното пускане. Покритието се обели от нищо след 2-3 използвания, а и не бих казала, че е "незалепващо".

# 897
  • Пловдив
Здравейте!
Скрит текст:

Аз имам по-големия от предишното пускане. Покритието се обели от нищо след 2-3 използвания, а и не бих казала, че е "незалепващо".

Благодаря ви и на двете! Явно няма да е добра покупка...

# 898
Момичета, видях че в петък ще има Скир, нещо като сметана ли е? Не съм купувала никога и се чудя да взема ли няколко, че яко е вкусно, а после няма, ще ме е яд.

# 899
Скир е вкусен за мен, но е обезмаслен
Сладкарската извара може ли да замени маскарпоне или друг продукт ? В какво я слагате и как ?

Общи условия

Активация на акаунт