Лидл 114 - Априлска тема

• 145 344
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 870
Днес, противно на очакванията ми, нямаше бой в Лидл за детски дрехи.
Аз се рязписах основно с чорапки и пижамки и му взех музикални книжки.
Може ли да споделиш малко повече за книжките? Какво представляват, само картинки или и текст, ярки ли са, как и кога пеят, т.е при отваряне или се натиска нещо, на български ли са песните?
Така изглежда отвътре.

# 871
  • Асеновград
Сладкарската извара нов артикул ли е или аз не съм забелязала че има такава. Много е хубава, гладка със сметанов вкус.Набързо стана страхотен крем.Ще я купувам отсега нататък за всичко.

# 872
Аз отидох за гащи. Не съм бременна, но тези гащи са ми любими. Бяхте ми оставили два комплекта Simple Smile
А за бременните, които не успяха днес да отидат оставихте ли, да питам аз?

# 873
Какви гащи пак? Mr. Green

# 874
  • shumen
Бонбоните и у нас се харесаха.Не са кои знае какво,но стават.

# 875
Цитат
Аз ходиш вчера следобяд и не знам обрано ли беше или пускат малко бройки. От дънките и клиновете имаше само малки номера. А пише, че са до 44-46.

# 876
  • Beyond the stars
Цитат
Аз ходиш вчера следобяд и не знам обрано ли беше или пускат малко бройки. От дънките и клиновете имаше само малки номера. А пише, че са до 44-46.

От светлите дънки според касиерките били докарали само 36.  Crazy Но като цяло големите номера са се купували, че мъжът ми сутринта минал и каза, че малките не са ги гледали много много  Blush Мен 38 ми е голямко, ще видим днес 36 дали е останало.. и клинът М е бая голям.

Абе аз ли нещо не довиждам или .. в брошурата клинът е на 9.99, в бележката е Джегинс за 14.99 ? Две различни неща ли са или ? Гледам в брошурата - само клин си е.

# 877
Абе аз ли нещо не довиждам или .. в брошурата клинът е на 9.99, в бележката е Джегинс за 14.99 ? Две различни неща ли са или ? Гледам в брошурата - само клин си е.

Попринцип са различни. Нещо са те метнали

# 878
  • Beyond the stars

Попринцип са различни. Нещо са те метнали

Тъй де, ама в брошурата Джегинс няма.  Mr. Green Иначе като гледам, това което беше взел любимия е и друг фасон - с тигел като на прав панталон, джегинс отвсякъде. Въпросът е сега - клин има ли или защо джегинс няма в брошурата ?  Laughing
ММ няма повече да иде в Лидл усещам, уж проста задача пък то ..  Grinning

# 879
Аз взех гащи- бельо. Имаше малко м размер останали. Дънки и други неща за бременни си имаше. Но не знам номерация

# 880
  • Бургас, София
+1 Тези ми идват прекалено захарни. Морските бонбони ми харесват много повече.
Въпрос по темата за възглавниците. Какви размери калъфки слагате на тези нестандартни възглавници (примерно 50х33) ?
Аз лично си ползвам каквито калъфки си има към спалния комплект. Идват по-големи определено, загъвам ги отдолу или ги оставям да си се веят Laughing - не ме дразни. Имам един спален комплект от H&M, който е с много нестандартни калъфки - тесни и  дълги, които съм почти сигурна, че няма да паснат на стандартна възглавница. Там подгъването е само от късата страна на възглавницата и не се забелязва, че си го направил.

# 881
  • Mediterraneo
Тесни и дълги са стандартните калъфки за Западна Европа. И възглавниците са им такива.

# 882
  • Перник
Сладкарската извара нов артикул ли е или аз не съм забелязала че има такава. Много е хубава, гладка със сметанов вкус.Набързо стана страхотен крем.Ще я купувам отсега нататък за всичко.

Не съм виждала до сега сладкарска извара. Къде стои и как изглежда? Ще правя торта в края на седмицата - чудесен повод да я пробвам Simple Smile

Показаните бонбони за мен са хубави. Но аз по принцип шоколад не отказвам Simple Smile

И аз си подгъвам калъфките, когато са по-големи от възглавниците.

# 883
  • Пловдив
Здравейте!
Мнения за керамичните тигани? Заслужават ли си цената?
Скрит текст:

# 884

Тъй де, ама в брошурата Джегинс няма.  Mr. Green Иначе като гледам, това което беше взел любимия е и друг фасон - с тигел като на прав панталон, джегинс отвсякъде. Въпросът е сега - клин има ли или защо джегинс няма в брошурата ?  Laughing
ММ няма повече да иде в Лидл усещам, уж проста задача пък то ..  Grinning
Мъжа ти е взел друго, не това от брошурата. Има от други акции стоки и са на различни цени. Случвало ми се е обратното, отивам за клин за бременни от брошурата, но имаше друг вид на друга цена, който ми хареса повече.

Общи условия

Активация на акаунт