Лидл 114 - Априлска тема

• 145 348
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 840
  • have faith and be patient ..
Да не е на MON GUERLAIN ?? Изглежда като него и това джоли там ?

# 841

Aura En Rose – Contains the scents of an entire bouquet of flowers, perfect for date night. *Similar to Lancome La Vie Est Belle

На Ланком репликата е този...поне от линковете така са го писали.
Панайоту показа друг...

# 842
  • Перник
Nil, аз 7-8 години спах на възглавница Дормео от мемори пяна, купена с намаление за 30 лв., но явно се амортизира и пак започна да ми се схваща врата. В онзи момент (преди няколко месеца) нямаше хубаво намаление на Дормео, затова си взех пак от мемори пяна от Юск за 25 лв. Удобна ми е, доволна съм.
Зъбен душ си взех при последното пускане от Лидл - 55 лв. Но не съм спряла да ползвам конец. Имам пародонтит и според доктора правилното почистване на зъби включва: четкане с четка - 3-4 мин., почистване с интердентална четка, конец и чааак накрая душ.
В събота не успях да си взема къси панталони, защото бяха останали само 40 и 42 като размери. Но пък купихме панирани калмари по настояване на дребния. Не са лоши, но не са кой знае какво. Ягодите също не ми харесаха - червени са, но не са вкусни.

# 843
  • have faith and be patient ..

Aura En Rose – Contains the scents of an entire bouquet of flowers, perfect for date night. *Similar to Lancome La Vie Est Belle

Панайоту показа друг...

Да ,Аура джоли : I also tried Aura Jolie for sale at Lidl, which is reminiscent of the perfume La Vie est Belle, even the most promoted!
Това намерих на бързо - коментар от някой ползвал го

# 844
Сега Жоли-то или Роуз трябва да търся, пак не разбрах.....

Защото за мен Джоли и Роуз не са еднакви думи...

# 845
Възглавници и юргани ползваме от естесвен пух (спим и зимата на отворена врата на терасата); в ЮСК правят добри намаления на въпросните Peace Имаме 2 юргана от там и 2 от ТЕД (при юрганите има "летни" и "зимни"-според грамовете на кв. см.)

# 846

Панайоту показа друг...
Прощавайте.. не разбрах.. този има ли го вече в Лидл?
Аз ползвам реплика на Ланком от повече от 3 години и бих си взела и този

# 847
Май го няма още този....снимка и инфо взехме от чуждестранен сайт ...а Панайоту каза, че има един друг -Джоли нещо си, но аз поне не разбрах той на коя марка е реплика.
Иначе и аз съм почитател на Ланком ...

# 848
Днес, противно на очакванията ми, нямаше бой в Лидл за детски дрехи.
Аз се рязписах основно с чорапки и пижамки и му взех музикални книжки.

# 849
Днес, противно на очакванията ми, нямаше бой в Лидл за детски дрехи.
Аз се рязписах основно с чорапки и пижамки и му взех музикални книжки.
Може ли да споделиш малко повече за книжките? Какво представляват, само картинки или и текст, ярки ли са, как и кога пеят, т.е при отваряне или се натиска нещо, на български ли са песните?

# 850
Нямах време да ги разгледам . Само знам, че са навън картинките на животните/ природните средства и си ги натискаш. Довечера ще ги разгледам подробно

# 851
  • Асеновград
Аз се оплаквам от черните дънки.
Я тоже, така че Тет, спокойно, сатенените гащи може ида са си ОК Wink
И аз не съм доволна от черните, имам едни от преди две години целите лепнат от мъх и боклуци.От подобна материя няма да повторя, освен това се и отпускат много, на първо обуване почват да падат.То и не са дънки като материя а по скоро памучен панталон нищо че ги продаваха за дънки.

# 852
  • Асеновград

Най накрая открих моя аромат от Лидл

Сподели повече за този парфюм, аромат, цена?
Мисля че не съм го виждала в нашият Лидъл!
В събота го купих от Лидл в Гърция, на щанда с постоянните им парфюми си е , като освен четерите които има при нас имаше още един освен този дамски.Тестери колкото искаш, харесах си го на аромат и е доста траен.3,99 евро / на тази цена им бяха всичките дамски/. Дано се появи и тук.
Информация намирам само на италианската им страница.Изобщо там справката за козметика ми е най лесна. https://www.lidl.it/it/Cien-Profumeria.htm?articleId=8636
Бяха напускали и маса лакове и грим като тематична седмица, но нямах време да разглеждам.Грабнах само един коректор за нокти на 2 евро да видим дали ще е читав.

Последна редакция: пн, 23 апр 2018, 13:54 от Panayotu

# 853
  • Бургас, София
На Дормео имах и за тия пари не бях очарована... и бързо "спихна" и не беше нищо особено (а такива възглавници менкам от поне 15 години заради шипове на врата и мигрена). Последната ми е от Икеа и не е лоша изобщо. И не е 100 кинта Wink Иначе има и по много повече от 100лв възглавки, които обещават чудеса, но нямам такива възможности за експерименти Grinning
P.S. Това е моята http://www.ikea.bg/bedroom/Bedding-Textiles-Rugs/Pillows/Memory- … a-53296/50269835/  Такъв тип  имах предвид Simple Smile
Значи сме от един отбор...Този тип на която и да съм попадала ми е все ниска, тази нормална ли е? Благодаря на всички за отговорите Иначе който ме пита за онази за 100 лв трябва да върна назад около 5 години личните съобщения и да намеря.
Икейската възглавница е по-твърда от тази на Дормео и е една идея по-висока по цялата си площ. Приятелят ми спи на икейската - на мен ми е висока, а моята на Дормео му идва ниска на него.

# 854
  • Mediterraneo
И в испанския Лидл парфюмите са в постоянния асортимент. Струват смешни пари( 4-5 евро, скоро пускаха май промоция втория на половин цена или нещо подобно), а са страхотни. Ползвам показания нагоре Aura en rose- траен, силен и тежък, точно както ги обичам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт