Лидл 114 - Априлска тема

• 145 265
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 90

Био лимоните са от постоянния асортимент.
Благодаря,  ще проверявам по-често тогава. Вчера нямаше при нас, преди две-три седмици  също... Портокали, банани, краставици, домати има,  но лимони не случих ни веднъж,  не знаех, че са постоянен асортимент.
Търсете ги на щанда с био-продуктите. Винаги има, около 2.60 лв. им е цената за 500 грама по спомен.

# 91
Сравнението с "Ало-Ало" е добро Simple Smile
Сафридът ми хареса.
И за шоколадите си мълча. Всяка седмица купувам вече онзи с целите лешници.

# 92
Прозрачните чадъри пускани ли са преди? Здрави ли са? Също се интересувам и от чантата за храна, май не е пускана преди newsm78

# 93
  • София
А, за нищо. Пита ли направо парите не искат ли да ти върнат?
То иначе за оставяне за ремонт няма проблем.
Честно казано не посмях, но при повторно появяване на същия дефект, няма да се поколебая и за миг да го върна пак...
Между другото, бях си направила копие на касовата бележка. Чак вкъщи се усетих, че ми взеха и оригинала и копието. Добре, че я имам снимана и на телефона.

# 94
  • Варна
А, за нищо. Пита ли направо парите не искат ли да ти върнат?
То иначе за оставяне за ремонт няма проблем.
Честно казано не посмях, но при повторно появяване на същия дефект, няма да се поколебая и за миг да го върна пак...
Между другото, бях си направила копие на касовата бележка. Чак вкъщи се усетих, че ми взеха и оригинала и копието. Добре, че я имам снимана и на телефона.
А да, на мен така ми взеха касовата бележка след ремонта и сега тъпата четка за зъби пак не работи и вече не мога да я върна...

# 95
  • София
Тъпо! Като ми се обадят ще си я поискам. Ако не - поне я имам на снимка. Вероятно е описана в протокола, който обаче, в момента не мога да проверя Confused
Edit:Номерът на бележката го има в протокола. Мисля, че дори и да не ми я върнат, може да се използва при повторна нужда. Peace

Последна редакция: ср, 04 апр 2018, 11:17 от mimeime

# 96
  • shumen
При нас днеска яйца имаше доволно.Вчера обаче си взех от К.
Мен ме интересува бутилката за вода.Малка ли е за детенце на 5.6 години.

# 97
Връщат касовата след ремонта. И да -описана е в протокола. Аз си вземам копие от него, искайте си. Точно в него следващият път отбележи "връщане на парите", а не "ремонт"-отдолу са опциите. Не устно..а в протокола.

# 98
А бе и аз чета последните постове и се чудя?
 Какви ремонти, к'во пет лева. Когато нещо не работи им го връщам и си прибирам парите и точка! Да си оправят без мен дефектните стоки.

# 99
Има ли някъде във Варна въртящата четка за коса, отдавна я пускаха, но в София я имало на доста места. Как мога да си я поръчам в нашия магазин? Код ли трябва някакъв?

# 100
Аааа ....код. Трябва Цочето да се задейства....

Майтапа на страна, но май последно от Варна до София и обратното се оказа, че не пренасочват. Различни райони се водели - нещо такова.

# 101
На мен ми хареса филето от аржентински хек, панирах го и стана чудно. И не течеше вода от рибата, както ми се е случвало след размразаване на други, някои направо се е налагало да ги изстисквам с две ръце.

# 102
Аз съм вземала филе от американски/ или аржентински пак беше/ сом - беше много готино.
Ама това нали е хек - та се зачудих този път...

# 103
Ами, в къщи се хареса, щом и детето, дето не яде риба, яде.
Със смлян сусам го панирах, чудно... Wink
И малко постоя с лимонов сок и соев сос.

# 104
Аз сега съм на яйца, не мога да меся с риба.....като опаткам корите, тогава....Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт