Лидл 114 - Априлска тема

• 145 311
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 105
Колко кори взе  Sunglasses

# 106
  • до най-прекрасния мъж
Момичета, пускали ли са преди тези чанти: https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=9668 ?
Гледам в Брошурата ги няма, а в приложението и сайта ги има. Ако някой има - хубави ли са и колко са големи?

# 107
Леми
Скрит текст:
имам 40бр. домашни, с двойни жълтъци, кафеви са обаче. И една кора с бели взех тази сутрин - все на мен ще чакат  hahaha

# 108
Сори за спама, ама може ли рецептата за козунак в хлебопекарна, че нещо не ми се меси  Blush

Тази ми се получава най- добре, но разделям количеството на половина, че машината ми не е толкова голяма.

# 109
Простете за невежеството, но как се използва термоторбичката от Лидл? Според вас става ли за транспортиране на детска кухня?

# 110
Леми
Скрит текст:
имам 40бр. домашни, с двойни жълтъци, кафеви са обаче. И една кора с бели взех тази сутрин - все на мен ще чакат  hahaha
     какви са цените на яйцата?

# 111
  • до най-прекрасния мъж
Моя приятелка има от изкуствена кожа, вътре е с термоизолиращо алуминиево покритие. Тази дали има, не се вижда. Май е неопренова.

# 112
  • Бургас
Простете за невежеството, но как се използва термоторбичката от Лидл? Според вас става ли за транспортиране на детска кухня?
Според мен става. Аз за сладолед и риба съм я ползвала.

Беконът е намален на 10,99 лв. до 8.04. Онзи хубавият, голямата разфасовка.

# 113
  • до най-прекрасния мъж
За коя торбичка питаш? За тази, която е от четвъртък или за тези, които винаги си ги има на касите? Че май стана някаква обърквация в коментарите.

# 114
Днес си купих риза-туника. Последните дни бях заета и изобщо не съм разбрала, че ще пускат такова нещо. Харесва ми, но 42 ми се вижда много широка, а 38 ми изглеждаше тясна в магазина (облякох я върху дрехите си - стягаше под мишниците)...

Козунаците им ми харесват - тъкмо ядох от този със стафидите, а взех и класически, защото изглеждат добре Simple Smile

# 115
  • Варна
Има ли някъде във Варна въртящата четка за коса, отдавна я пускаха, но в София я имало на доста места. Как мога да си я поръчам в нашия магазин? Код ли трябва някакъв?
В този на Мир мернах от тези четки, в които пъхаш кичура вътре и тя ти го навива... 
Скрит текст:
Нещо такова е:
И да се оплача - снощи отидох късно /да се изтеглят тълпите/ за бели яйца, ама ударих на камък Sad. Казаха, че днес ще получават пак, някой да потвърди?

# 116
Аз взех бели от кауфланд. Рано сутринта към 9ч. На 6.60 май. В лидл снощи нямаше кори с бели. Тази сутрин дали са зареждали - не знам.

# 117
Момичета, някой с немски? Искам да поръчам евентуално нещо от немския Лидл, но ми трябва помощ Embarassed

# 118
  • София
Аз пък да кажа за белите яйца- печатът почти изчезна след като ги сварих, така че няма проблем с боядисването.

# 119
За коя торбичка питаш? За тази, която е от четвъртък или за тези, които винаги си ги има на касите? Че май стана някаква обърквация в коментарите.
За тези, до касите.  Трябва ли да я охладя предварително?

Общи условия

Активация на акаунт