Лидл 114 - Априлска тема

• 145 422
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 180
Май съсипах скъпите бои за яйца - чак след като яйцата бяха сварени прочетох инструкцията за това, че трябвало да боядисвам докато се варят... Опитах по другия начин, но ми се стори, че не хващат добре и изсипах от обикновените (резервни) бои в кофичките. Получи се, в крайна сметка...

# 181
Тези в плик които се варят с боята ли...аз събота ще ги тествам. Днес намацахме с детето с капсулите.

# 182
Аз реших да взема бели яйца от Лидл. Имаше обаче останали само отбио-яйцата. Резултатът от 12 броя сварени - 10 пукнати. Иначе от домашните нито едно брак нямам.

# 183
Извади ли ги предварително от хладилника?
Аз противно на очакванията ми, нямам нито едно пукнато...много странно.
Бели от К варих. С парцал отдолу и на бавен огън. Иначе снощи варих 3 кафеви в джезве...за детската, двете се пукнаха.

# 184
Точно тези са боите. Отворих кутийката чак след като яйцата бяха сварени......
Моите яйца са от кафявите и няма пукнати Simple Smile

# 185
Тета,давай адреса...

# 186
  • до най-прекрасния мъж
Термочантите са ужасно малки, точно за една кутия или 2-3 кенчета бира. Аз мъкна кутия и/или термос и ще ми идва малка, когато нося и двете.  Иначе дъното се разгъва и е широко, кутията може да седи седнала вътре. Ето и снимки:

Последна редакция: чт, 05 апр 2018, 20:35 от blue.angel

# 187
blue.angel, ох, нямам търпение, качвай  bouquet В брошурата не ги виждам, пусти и чанти......

# 188
Боядисах бели яйца с немските бои от лидл, но не тези които се варят и боядсиват заедно. Жълтото никакво го няма, все едно кафяво яйце небоядисано стана. Другите горе-долу биват.

# 189
Май съсипах скъпите бои за яйца - чак след като яйцата бяха сварени прочетох инструкцията за това, че трябвало да боядисвам докато се варят... Опитах по другия начин, но ми се стори, че не хващат добре и изсипах от обикновените (резервни) бои в кофичките. Получи се, в крайна сметка...
Същото се случи и при мен! Ми можеха да напишат един ред на кутията отзад, защото за да се ориентира човек, трябва да ги разопакова и да чете указанието, което е между пликовете! Бях взела на Весаче уж за подсилване, та с нея действах и добавих и тези, станаха страхотни цветове, но от весачето, защото имах оранжево само от тия по-скъпите и стана бледо оранжево на бяло яйце. Така че Весаче - оранжева опаковка, с пиле с лилава черупка на главата, 4 цвята, боядиса много хубаво. А пъдпъдъчите яйца станаха страхотни пак с тази боя, още по-наситени цветове. На живо са още по-хубави. Бели яйца взех от био яйцата, от корите май нямаше, не погледнах. Спуках 2 от 12. Но ги оставих на стайна температура за няколко часа и варих така (без потапяне после в студена, после пак топла, само първата процедура), жълтъкът е идеален, сварени са, но не преварени, всяка година ги варя така.

Скрит текст:

Между другото, сетих се, че миналата година боядисвах бели яйца с немските бои от Лидл и не станаха хубави цветове, точно като при dani-ela-80....

# 190
Аууу...чудно панерче 😊

# 191
Красиви са Simple Smile Само веднъж купувах пъдпъдъчи яйца и не мисля повече да взимам, тъй като вкусът е особен, но на външен вид са супер!

# 192
  • София
Тези в плик които се варят с боята ли...аз събота ще ги тествам. Днес намацахме с детето с капсулите.
Виж, сега, днес ги боядисах яйцата от тези кафявите бяха, спука се само едно от 25 бр. Чудно!  Бях взела от тази боя, тя е като ампули, 2 кутийки, незнайно защо точно от тази без да зная каква е,  тя се варила заедно с яйцата, да му се невиди, а аз си ги сварих яйцата и.... и... ми разтворих си я в горещата вода всеки цвят в буркан и се започна. Прекрасни станах.  Това с бои в чорапче пък по три, аз след това прочетох, ми се видя сложна и дълга. Набързо ги направих по метода на баба ми.... Mr. Green Доволна съм. Моите не са страшно шарени,  най-вече наблягам на червено, но то пък излезе силен и чуден цвят, най-лош е виолетовото, нещо като червено-кафяво като нищо, него го изхвърлих, не ставаше.
Само споделих.

# 193
  • София
Аз пък такъв мерак за мраморната боя - трагедия накрая. Яйцата трябва да са горещи, боята лепи яко, едва откачат врялото яйце от лепнещата  ръкавица и накрая нищо - някакви бледи петна по яйцата. Добре, че поръчах заедно с кората яйца и един блистер капсули. Голяма излагация, но завърши добре. 😆
От гръцката седмица ще накупи десертите с нуга - малкия ти обожава, а все не ги пускаха, само суламит.

# 194
  • shumen
Аз да питам за детските пижами от другата седмица,който са в големите намаления някой видял ли е какви размери ще има?

Общи условия

Активация на акаунт