Лидл 114 - Априлска тема

• 144 781
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 300
  • На изток от Ада
н кой има ши ги от колекжията на Хейди Клум. МНЕНИЕ

# 301
И в София всичко зелено е намалено- бейби спанака обаче е на 1 и нещо,рукулата и айсберга на 69 ст.

# 302
  • In Wonderland...
Трябва да отида и да проверя в нашия как е. Тези зеленийки, особено бейби спанака много ги обичам Green Heart

# 303
И аз се заредих дволно със зеленийки - при нас на вардар градинска салата и рукола бяха 0,69, бейби спанака 1,19 лв, айсберг 0,99. Взех иот любимите сърмички отгръцката седмица + кисело мляко! И имаше много народ, неочаквано за мен!
Да похваля масажора с ръкохватки, върши ми невероятна работа и така ми облекчава болките във гърба и врата /не знам настинка ли е, от висенето пред компа ли по цял ден, пролетна умора ли е, но е страхотна покупка/!
козунаците направих с продукти от Лидъл, с тяхното брашно - Кастело, въпреки че е не толкова бяло, е станаха страхотни, препоръчвам и прясната мая - нямам фал с тесто, приготвено с нея!

# 304
Аз пък да се оплача.
Гледам нашия каталог 20 стр.
Гледам гръцкия 40 стр.
Гледам италианския 40 стр.
Пак ни цакат от към промоции. Много ме е яд.

# 305
  • Русе
Аз пък да се оплача.
Гледам гръцкия 40 стр.
То да беше само откъм промоции... И те пък едни промоции...
Не знам защо, но от известно време насам съм много разочарована от Лидл. Особено от този в нашия квартал.

# 306
  • Варна
Аз пък се радвам, че нищо от брошурите напоследък не ме блазни - пари спестявам. Satisfied

# 307
И аз не съм ходила от 2 седмици....то какво да купя изгодно? Гръцка седмица пуснали...зехтина не намалили. За кога го стискат....ами да го стискат. Отидох до К и си взех от там. Всяка седмица пускат на промоция зехтин там.
Ами там си пазарувам.
Цоче... не вървите на добре, да ти подшушна...щом и аз трудно вече се завъртам покрай вас....Satisfied

# 308
Аз пък да се оплача.
Гледам гръцкия 40 стр.
То да беше само откъм промоции... И те пък едни промоции...
Не знам защо, но от известно време насам съм много разочарована от Лидл. Особено от този в нашия квартал.
Имам чувството, че си чистят складовете. 

# 309
  • Пловдив
А аз как се разочаровах точно преди Великден...
Пазарувам с дъщеря ми в един от пловдивските магазини. Решаваме да вземем козунак от витрината със закуски. Под витрините има някакви шкафчета и аз без да искам удрям едното с обувката си. Вратичката пада директно върху мен, с все панти. Търсих доста време управителя, за да му кажа какво се  е случило. Намерих го и реакцията на казаното от мен беше "Да, аз знам, че има проблем. Минах оттам и го вдигнах. Всъщност от вчера знаех и днес повикахме фирма да го оправи". На въпроса ми защо просто не махнат вратичката докато чакат да го оправят, отговор не получих.
Мислех да пиша на Цочето, ама едва ли има смисъл.

# 310
  • София
Утре и аз отивам за зеленийки. Мерси, че споделихте.

# 311
  • shumen
И аз нещо последно време не пазаря от Лидл много и пестя пари.
За зеленийки и аз може да отскоча утре.

# 312
Има нещо вярно, че скоро не са пускали нищо интересно, а в другия магазин тази седмица имам сериозен списък. Зеленииите ще ви ги оставя, че кърмя. hahaha

# 313
Кой друг магазин Rolling Eyes

# 314
Кауфланд, предполагам

Общи условия

Активация на акаунт