Лидл 114 - Априлска тема

• 144 787
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 315
Момичета, да сте виждали лампата за гел лакове някъде?💅 Много я искам! Някой да има отзиви за нея?

# 316
  • Варна
Дожаля ми за Цочето... и интересна стока да зарежда, и счупени вратички да оправя...колко ли й плащат?Satisfied

# 317
н кой има ши ги от колекжията на Хейди Клум. МНЕНИЕ
Трудно разбирам какво искаш да кажеш- в никакъв случай не ги взимай- пълен боклук!На второто носене се обелиха на три места

# 318
Аз си взех черен панталон и съм много доволна. Мекичък и не прекалено слим. Чудя се на син. За съжаление единствено не ми допада как лепи косми от котката;)

# 319
А аз син си взех. Много хубаво си го описала- като втора кожа. Мекичък и удобен.

# 320
  • София
Момичета, да сте виждали лампата за гел лакове някъде?💅 Много я искам! Някой да има отзиви за нея?
Вчера имаше много в Лидл на Тодор Каблешков. Отзиви не мога да дам.

# 321
Аз си взех черен и син панталони, но материята нещо не ми харесва, не ми се струва мека, имам един черен от по-миналата година, много е мек, но е избелял вече.  Търсих гръцките лозови сарми, но нямаше, явно не са заредили този път. Помня, че тук се харесаха мини банички, та взех от тези по 1 кг в опаковка - страхотни са, яд ме е, че не взех повече. На зелениите беше ужасна блъсканица, та подминах, може да намина утре, да си взема, и от баничките. Исках да си взема от броколи, но всичките бяха гадни. В шуменския Лидъл напоследък плодове и зеленчуци са с ужасно качество или аз нямам късмет.

# 322
  • Перник
Христос Воскресе!

Не съм ви изчела, но бях отпуска и си оправях къщата и градинката. И в Лидл съм била само веднъж за последните 2 седмици Simple Smile

# 323
В Люлин имаше

# 324
  • Перник
В Люлин имаше
А, да, и в Перник имаше 2 или 3 в петък.

# 325
  • На изток от Ада
Nil desperandum! Мерси за отговора. Ти върна ли ги ?

# 326
Има ли престрашили се с телешката кайма? Помня, че последните пъти все беше с някакъв кофти дъх... Rolling Eyes
И аз напоследък не съм очарована от промоциите. Забравиха да пускат интересни тематики, въртят само гръцките и XXL продукти.

# 327
  • София
Аз не мога да се пречупя да рискувам пак с каймата. Още ми държи.

# 328
  • до най-прекрасния мъж
Миналата седмица взех телешки кюфтета и кебапчета за бърза вечеря, че нямах нищо размразено, а се прибрахме късно. Бяха си съвсем ОК. Кайма скоро не сме, имаме домашна и не ми се е налагало, но предполагам от нея правят и заготовките.

# 329
Здравейте! Някой с отзиви за този прах Формил?
 https://www.lidl.bg/bg/PV-Offers.htm?articleId=10020

Общи условия

Активация на акаунт