Лидл 114 - Априлска тема

• 145 543
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Аз не харесах боба "Родна стряха", беше  дървен и люспест.

# 541
Малинките са още на 1.99 лв.

Намерих и какаов тахан с оранжев етикет...та си взех.

# 542
  • Перник
Аз харесвам боба "Родна стряха", както и лещата и ориза. В събота при нас имаше от всички модели маратонки, но не съм гледала номера, защото не ме интересуват. Малко груби ми се сториха на вид.
От намаленията имаше основно бебешки неща и парцалки на Хайди Клум. Имаше от кожените обувки с ток, намалени на 24 (25) лв. ПАК не си взех.
И аспержи имаше доста, но домашните заявиха, че нямало да ги ядат, та и тях подминахме. Купихме обаче някакви рибни хапки в морски формички - с детето се подлъгахме, че са в синя кутия като рибните пръчици, които са наистина от риба и ни харесват. Фигурките обаче се оказаха изключително гадни Confounded Не сме очаровани и от новия детски 2в1 шампоан и душ гел Finale - съдържа SLS (така е, като чета етикета чак вкъщи) и при употреба не мирише толкова приятно на ягодка, както в магазина. Поне не изсушава кожата.
Къдравата салата беше 2,49 лв. От пазара купих същата за левче.
Из магазина обикаляха управителят и някаква дама, гледаха и записваха разни работи, по едно време чух "при преустройството" , нищо чудно да ни обновят магазина.

# 543
Малинките са още на 1.99 лв.

Какви малини?

# 544
И аз не го харесвам боба "Родна стряха".
Вчера взех на малката лятна пижамка за 4.49 лв ,спанак замразен ,телешка кайма,мокри кърпи,омекотител lupilu.
Боб взимаме такъв (офф топик) :
Скрит текст:

# 545
Червенки .... Simple Smile

На детето взех миналата седмица, много ги уважи, милият. Днес още бяха на промоция...

125г е опаковката, но са едрички. Не съм ги опитвала-не останаха...

# 546
Боб и леща Родна стряха и аз харесвам.
От Родна стряха не харесвам май само маслото.

Вероятно е коментирано, но съм пропуснала. Кога ще пускат сладкото от люти чушки дето спечели в конкурса. Гледам че Колбасъта (боже така ли се изписва тази дума)  вече е на пазара, но за сладкото служителите вдигат рамене,не знаели кога.

# 547
Логично е сладкото от люти чушки да се продава от есента.
Лютите чушки са най-евтини късното лято. После следва производство, разпределение в регионалните им складове и от там по магазините. Може би след октомври.

# 548
Някой взе ли вече от стелките?

# 549
Стелките са от 19.04.
Но съм вземала от предишни пускания, доволна съм.

# 550
Другата седмица Мексиканска най-накрая, Цонка е чула молбите ми

# 551
А след нея ....гръцка, че скоро не е имало Joy

# 552
А след нея ....гръцка, че скоро не е имало Joy

хахахаха, още им стоят гръцките стоки, подвъртат се в магазина.

Козметичните ножички от четвъртък прави ли са или извити, и преди са ги пускали някой обръщал ли е внимание. Трябват ми за подстригване на веждите.

# 553
  • София
Някой да е видял дали са намалени кремовете за ръце на Сиен, че днес няма да мога да стигна до магазина, а пък ми трябва този с Q10 и UV защитата.

# 554
Някой да е видял дали са намалени кремовете за ръце на Сиен, че днес няма да мога да стигна до магазина, а пък ми трябва този с Q10 и UV защитата.

Циенските продукти бяха намалени само тези от брошурата.

Общи условия

Активация на акаунт