Лидл 114 - Априлска тема

• 145 506
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, мами! Някоя от вас има ли информация дали в близко бъдеще ще има инхалатори на Лидл? Wink

# 631
Не, дори Цонка няма представа...

Иначе може да следиш какво пускат в другите държави, после идва и при нас.

# 632
  • София
Момичета, не видяхте ли някъде, едни бели кецове - 38 номер за мен? Никъде ли не ме чакат? ... моите  Sad
Днес, момиченцето ми заслужи награда и реших да я зарадвам. Взех и тротинетка от намаленията - страхотна е! Заслужава си, дори и пълната цена. Препоръчвам. Peace (Както се казва, ще я отгладувам с кеф.)

Вчера имаше в Манастирски ливади, но с тигровия език.
Благодаря, но не ми харесват стигровите елементи - нито белите, нито черните.  Peace

# 633
  • София
Пускали ли са скоро от машинките за подстригване на топчета по дрехите, че изведнъж установих, че ми трябва такава?

# 634
  • Перник
На тези пише, че са от пластмаса. Дали и предишните са били такива.

Моите са метални. Но имах пластмасова лопатка Herly, тя също изкара няколко години.

# 635
  • София
Имам и пластмасови и метални. Ок са. Но трябва да се ползват по предназначение, да не се презорват.

# 636
  • софия
Пускали ли са скоро от машинките за подстригване на топчета по дрехите, че изведнъж установих, че ми трябва такава?
В немските магазини има постоянно дори няколко модела.

# 637
  • до най-прекрасния мъж
От градинските помощници имам такива и са супер:
Скрит текст:
Много са здрави и супер издръжливи. Пластмасовите не знам колко ще издържат. Ако ще обработваш с тях сандъчета и саксии, може би. Но ако са за в градината, няма да ти свършат работа.
Тете, мебелно фолио сигурно с километри ми е минало през ръцете, него го лепя на сухо. Такова прозрачно няколко пъти само, но не е купувано от Лидл и беше плътничко.

# 638
  • София
Скрит текст:
В немските магазини има постоянно дори няколко модела.

Благодаря ти, zvаnchе! Simple Smile

# 639
Да, точно тези показаните си спомням и аз....

# 640
  • Перник
От градинските помощници имам такива и са супер:
Скрит текст:
Много са здрави и супер издръжливи. Пластмасовите не знам колко ще издържат. Ако ще обработваш с тях сандъчета и саксии, може би. Но ако са за в градината, няма да ти свършат работа.
Тете, мебелно фолио сигурно с километри ми е минало през ръцете, него го лепя на сухо. Такова прозрачно няколко пъти само, но не е купувано от Лидл и беше плътничко.

Точно от показаните имам лопатката и мотиката. Не ги щадя изобщо.

# 641
Не, дори Цонка няма представа...

Иначе може да следиш какво пускат в другите държави, после идва и при нас.
Вие с Цочето май сте си гъсти вече. Кажи и да се регистрира тука и да помага. Grinning

# 642
Казах аз отдавна...ако не го е направила, е сбъркала...

# 643
Сега се замислих, може би по-добре да изчакам да пуснат металните. То и аз купих металните де, от друго място, те пък какви се оказаха... Имам градинка аз, по-точно това са общите части на кооперацията НС, но имам достъп до тях само аз, та ще се наложи да ги поддържам сама, а като хич ме няма в тези работи...Ще ги проверя сегашните, все пак. Благодаря на отзовалите се. А тези помощници, с черно-зелени дръжки, пак ли са от Лидъл?

# 644
Тези градински не са ли метални?
Скрит текст:

Днес гледах брошура на Т-маркет и се сетих че ги коментирахте.

Общи условия

Активация на акаунт