Лидл 114 - Априлска тема

• 145 503
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 660
Аууууу...а грах що не ми прати?

Аз отивам за патъци и чорапи.

# 661
  • София
В седем без пет се паркирахме пред магазина за панталони и обувки, а отпред строителни работници още се мотаят. В един следобед щял да отвори след ремонта. Дъщерята щеше да ревне, така се беше нагласила за спортните обувки - до довечера няма да остане нищо.

# 662
В седем без пет се паркирахме пред магазина за панталони и обувки, а отпред строителни работници още се мотаят. В един следобед щял да отвори след ремонта. Дъщерята щеше да ревне, така се беше нагласила за спортните обувки - до довечера няма да остане нищо.
Наистина ли харесвате обувките на Лидъл?
По веднъж съм пробвала за мен, ММ и децата - на нищо станаха след няма и месец.
От приятели също имам негативни коментари. От там обувки не бих купила повече.
Като цяло и дрехите са им смотани, та облекла и такива неща не гледам изобщо. Чорапи взех и ги върнах веднага, сутиените са им странни за мен. Може би някои бебешки бих купила (ама нямам бебе), а и не са много етини.  

Виж инструменти - ММ са му като колекция - пристрастен е Simple Smile

# 663
  • София
Ами шляпки 😂/така наречените балеринки/ имам няколко чифта и съм доволна. От дрехите - зависи от материята, ако е плътното трико нямат грешка,  лигавите материи ги подминавам.

# 664
  • Перник
От обувките сме купували само едни апрески за дребния и не бях очарована. Тип "Крокс" сме вземали и не са лоши. При дрехите има попадения - имам рокли, блузи, дънки и блузи за детето, бельо. Чорапите посред мен са си съвсем ОК, имам даже чорапи за ски от Лидл. Сутиените и на мен са ми странни и винаги изглеждат огромни.
Инструменти и моят мъж купува - има неща, купувани преди 2 години, които дори не са пробвани. Ама можело да потрябват Rolling Eyes

# 665
Пък аз взех къси панталонки за вкъщи. От миналата година имам и са ми много удобни, та нямаше как да пропусна.
За другата седмица нищо не си харесах. Не съм фен на лютото, не ме интересуват бебешки неща...

# 666
  • София
Аз взех 3 мъжки тениски, чорапи за мен и за децата по 5. Голяма бутаница беше и голямо ровене. Аз не мога да нося балеринки, тъй че въобще не съм ги гледала. Simple Smile

# 667
Оф, чак не ми се мисли какъв бой ще настане другия понеделник за детски дрехи. Ама и аз ще се хвърлям в боя Simple Smile

# 668
Оф, чак не ми се мисли какъв бой ще настане другия понеделник за детски дрехи. Ама и аз ще се хвърлям в боя Simple Smile
Сериозно ли така става Flushed  ама защо бързо свършват ли? Аз искам да си взема за бременни и те ли бързо свършват, защото преди обяд няма как да ида Sad

# 669
  • Beyond the stars
При нас още има от бебешките неща от био памук, пък като се сетя като ги пускаха преди време какъв фурор бяха - борба и спане пред магазина имаше..  Laughing Сега не знам количествата ли са оправили последния път, интересът ли е намалял, ама бая време стоят.

# 670
Пък аз взех къси панталонки за вкъщи. От миналата година имам и са ми много удобни, та нямаше как да пропусна.

И аз като теб - панталонки имам лилави от преди 2 години, сега си грабнах едни сини. На брошурата са дадени като черни, или аз поне така ги фиксирах, ама карай-и синьо става.

Гуменки от сивите за момче 35 номер нямаше. Не ми харесват изобщо, ако ме питате, но взех едни 34 да мери, ако не станат, а подозирам, че пръстите ще му опират, тъй като са с тесни муцуни, ще ги връщам.
миналата есен купихме от лидл маркови маратонки - много хубави, леки, с мрежи...супер, на капа ли бяха или на др.марка, не помня. За жалост обаче, вече му омаляха.

Ботуши детски - и гумени, и апрески-нищо лошо не мога да кажа. Кара с тях от 4 години, да не и от повече. Нямам скъсани, нямам разпрани. Държеливи са .

Интимен гел Сиен исках да си взема, но рафта беше празен. Ядосах се....Цоче?

При нас беше спокойно към 9часа сутринта. Нямаше блъсканици, навалици...взех си и вратле и кайма от свинска плешка иииии...60-така на каса, та посърнах лекинко.

# 671
Сега ще има фурор според мен, защото са летни дрешките. Предните се застояха, защото бяха все едни и същи с дълъг ръкав и панталонки;

# 672
  • София
Аз взех къси гащи за детето и чорапи за всички, едни черни очила. Купих си и кетчуп, чийзкийка, който е замразен и тахана с мед.
Беше нещо страшно сутринта в нашия Лидъл.

# 673
Вероятно е коментирано, но мога ли да върна едни дънки, които бих използвала само за парцал вече Rage?! Взех от последните дънки на Хайди Клум, черни. Още след първото пране станаха по-скоро сиви, с бели неравномерно разпределени ивици, след второто, още по-зле.

# 674
Имаше предната седмица мисля едни къси панталонки, не трикотажни. Дамски и мъжки. Хубави ли бяха като материя и кройка? Как стоят?

Общи условия

Активация на акаунт