Лидл 114 - Априлска тема

• 145 424
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 750
Дамските къси чорапи хубави ли са?

# 751
  • София
Дамските къси чорапи хубави ли са?
Да.

# 752
  • София
Миналата година си купих стелки с активен въглен от Лидл и ги сложих в маратонките. Съсипах си всички светли чорапи, останаха черни петна, които не можаха да излязат. 2 пъти ги прах стелките и вече не пускат ,но повече няма да купя такива.

# 753
Милдето ми е перфектна като качество-цена. Не ми пречат картинките, а на аромата по-скоро се радвам, ароматизира ми цялата баня първите 2 дни, като сложа ново руло.  
Смятай какво ти оставя на гъ*а или на .....  #Crazy
Има ароматизатори, блокчета за тоалетни, парцал... Whistling

Ахахах а представяш ли си аз какво й оставям Grinning  
Брейиии, добре че ме светна за другите неща. Не ги бях чувала.

Последна редакция: пт, 20 апр 2018, 16:46 от Oфeлия

# 754
Joy

Само кантарче си набелязях аз..

# 755
  • In transit
Много шаренки бе Тета, ще виждаш ли бекончето като го качиш на кантара?

# 756
Да бе...и мен това ме смущава. Ама една сива има...може нея. Ще го мисля....

Бекончето го претеглям на хапки - една хапка, две хапки...Satisfied

# 757
В нашия вход имаше и листовка на Лидл в Борово. Още не съм я разгледала, ако някой иска ще преразкажа по-късно.

# 758
  • Пловдив
Детските тениски Peperts или както се пише...що още на първото изпиране и са с разкривени шевове? При вас така ли е?

# 759
  • shumen
ТХ купувам каквото има намалена.А я купувам с чувала,че нямам излишно време за пазаруване по малко.
От другата седмица си харесах от Ретро нещата някой,но не знам дали ще се добера до Лидл въобще.

# 760
Хохо, как се развесели с тази ТХ Joy Аз купувам от тази с овцата, защото съм оФца Stuck Out Tongue Winking Eye
Малии, тази вечер ходих да пазарувам и много им се ядосах!
Цоче ли беше, направо се излага! Не работи, а спи Thinking Може и да я изгонят от работа някой от Главните ако разбере.
Търсих баланс. В тукашния Лидл уж нямаше, върнали ги към склада, на телефона звънях два пъти, върнали ги били към склада. Няма, и няма! И изведнъж о, чудо! Три червени и едно синьо, точно както ги гледах и преди да изчезнат от рафта в магазина Scream
Някой по-нагоре търсеше, да знае, че в Пазарджик има, както и в много други магазини предполагам Confused

# 761
  • Кърджали
При нас (Кърджали) беше лудница имаше разпродажба и всички наобиколили кошовете. Успях да купя само мрежи за пране за 1 лв. и формички за лед хелоуински за 3лв.

# 762
Аз освен другите неща взех от Арабиката на зърна в дървена кутия.
Тези дни ще се тества.

# 763
От години ползваме Милде. Ок е. Не съм имала “женски” проблеми. Ако нещата са ти ок, не би трябвало и да се получават от хартията.
Омекотител не ползвам. Ползвам препарат за дезинфекция по време на пране, защото дрехите пера на 40 градуса.
Брей каква дискусия за една хартия. Аз си викам пуснали са нещо без пари. Grin
кой е препарата за дезинфекция, и от други места съм чувала, но все забравям да питам? Simple Smile)))

# 764
Да бе...и мен това ме смущава. Ама една сива има...може нея. Ще го мисля....

Бекончето го претеглям на хапки - една хапка, две хапки...Satisfied
Ако иноксовата е "сивата"я имам от август 2013(взех си я заедно с хлебопекарната)-ползвам я  по няколко пъти на ден и съм сменяла само веднъж батерията.С една дума-доволна съм!

Общи условия

Активация на акаунт