Лидл 114 - Априлска тема

• 145 424
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Скрит текст:
След като
Ползвам бяла, неаромитизирана, капиш? И пак си мирише на хубаво в нас Simple Smile

..защо постоянно питаш:
Има ли тоал.хартия в ДМ, Лидл, КФ, да не ароматизирана и да не се разпада в ръцете ти

..................................

Вие се смеете, но прекалено ароматизирана хартия може да създаде женски проблеми... Rolling Eyes

Съгласна съм, но колко от жените перат бельото си с омекотител, който се взема с последното плакнене и реално остава по дрехите?
[/spoiler]
Защото търся по-добро съотношение цена/качество....
Ето че жените ти казаха защо се притесняват от химизираната хартия...
И да, не всеки ползва омекотител - живее се и без него, а и има допълнителни изплаквания има и натурални омекотители...въпрос на приоритети Whistling
На РД ще гледам да взема една от 5-пластовата от ДМ (знаете ли колко ролки са и Deluxe ли се води, имат май няколко вида) newsm78

Винаги съм се дивял на тези в магазините, дето влачат по един чувал с Милде... викам си или имат много място вкъщи или са егати подрисковците  hahaha
за 7-8ст/руло по-евтино няма да забогатеем

# 736
Цитат
не всеки ползва омекотител - живее се и без него, а и има допълнителни изплаквания има и натурални омекотители...въпрос на приоритети Whistling

Заинтригува ме! Натурални омекотители, пример?

# 737
Хахахаха,ех тая ТХ,ако се храните правилно и сте здрави няма да ви трябва ТХ Simple Smile
И на мен са ми смешни хората с чували с хАртия Grinning

# 738
Винаги съм се дивял на тези в магазините, дето влачат по един чувал с Милде... викам си или имат много място вкъщи или са егати подрисковците  hahaha

....и двете, и двете сме вкъщи.
Някои обаче покриват само второто "или", а с първото не разполагат...Wink

Майтапа настрана, но съм останала с впечатлението, че ти търсиш хем евтино, хем био, хем дебела да не се разпада в ръцете - трудно се покриват изискванията си. Ето няколко пъти ти препоръчаха т.х. с овцата в Лидл - хем е плътна, хем бяла, хем обезмирисена.

Пели, ти по друг начин ли преработваш храната Thinking

# 739
Перфекс е нелоша, трипластова, бяла, без шарении, имат ароматизирани и неароматизирани варианти. За 10 рула идва към 3лв мисля. Да не ме разпънете, ако бъркам Flushed

# 740
  • София
Цитат
не всеки ползва омекотител - живее се и без него, а и има допълнителни изплаквания има и натурални омекотители...въпрос на приоритети Whistling

Заинтригува ме! Натурални омекотители, пример?

Хахахаха,ех тая ТХ,ако се храните правилно и сте здрави няма да ви трябва ТХ Simple Smile
И на мен са ми смешни хората с чували с хАртия Grinning
а ТАКА  Hug
Скрит текст:
Винаги съм се дивял на тези в магазините, дето влачат по един чувал с Милде... викам си или имат много място вкъщи или са егати подрисковците  hahaha

....и двете, и двете сме вкъщи.
Някои обаче покриват само второто "или", а с първото не разполагат...Wink

Майтапа настрана, но съм останала с впечатлението, че ти търсиш хем евтино, хем био, хем дебела да не се разпада в ръцете - трудно се покриват изискванията си. Ето няколко пъти ти препоръчаха т.х. с овцата в Лидл - хем е плътна, хем бяла, хем обезмирисена.

Пели, ти по друг начин ли преработваш храната Thinking
[/spoiler] Ako я има за 50ст, защо да плащам от друга по 65ст, ако е със сходно качество и количество?! Примерни цени слагам newsm78 Ще я видя тази овца... вече лидъла ще ми е наблизо.
Защо няма да имат брошура за откриването на новия филиал в Борово  newsm78

# 741
Старидрийм, ти нали големи чували не купуваш, само четворка и то веднъж в месеца - дали ще струва 50 или 65 стотинки - не е много в такъв случай, че да подбираш толкова по цена. То едрото хвърля, големите количества, чували и палети, ти купуваш на дребно ....четворка рулца няма да те събори Wink

Омекотител Сано кое точно му е биото, не знам. От темата за перилните не разбра ли, че няма такова чудо като "сензитив" прах или омекотител, всичко е маркетингов трик. Само аромата на това Сано, което си показал, е достатъчен, за да го изхвърли от графата "хипоалергенен" и "сензитив"-демек за чувствителни кожа, където и да се намира тази кожа....Stuck Out Tongue Winking Eye

# 742
  • София
Аз харесвах една ТХ на Frotto в Лидл, но я спряха и остана само Floralis. Затова и минах на dm-ските.
Скрит текст:
Ползвах 4-пластовите, но са ми дебели, затова се връщам на 3-пластовата им, обикновената, много е добра и не е ароматизирана. Иначе имат една зелена, 4-пластова, много е хубава и мека, но си е скъпичка... 5-пластовата още не съм ползвала, но и тя си е цифра.

# 743
Момичета, много ви благодаря за пастетите. Много съм семпла Simple Smile и през ум не ми е минало да гледам на витрините, а около кренвиршите хич не съм се завъртала.

# 744
Оффф, като ви четаааа. Ми направо срам ме хваща, че съм главния консуматор на тх. Ама като съм си пикла Sad

# 745
Starrydream, благодаря. Значи като пише био и е натурален. Аз си представих как се слагат теменужки в пералнята.

# 746
  • София
От години ползваме Милде. Ок е. Не съм имала “женски” проблеми. Ако нещата са ти ок, не би трябвало и да се получават от хартията.
Омекотител не ползвам. Ползвам препарат за дезинфекция по време на пране, защото дрехите пера на 40 градуса.
Брей каква дискусия за една хартия. Аз си викам пуснали са нещо без пари. Grin

# 747
  • Перник
От години ползваме Милде. Ок е. Не съм имала “женски” проблеми. Ако нещата са ти ок, не би трябвало и да се получават от хартията.
Омекотител не ползвам. Ползвам препарат за дезинфекция по време на пране, защото дрехите пера на 40 градуса.
Брей каква дискусия за една хартия. Аз си викам пуснали са нещо без пари. Grin
Няма без пари. Но нали знаеш, че тоалетната хартия и гащите предизвикват най- голям интерес Laughing

И на мен хартията не ми е предизвиквала проблеми.

Омекотител ползвам рядко - затова с 2 литра карам месеци - колкото и 40 рула Милде Joy Имам къде да си я държа - имам си отделно помещение за пералня, кофи, парцали, препарати. Освен това, излишно време, което да хабя за пазаруване нямам.

# 748
  • Козлодуй
Ама тая тема защо се казва Априлска прекръстете я на ТХ за яснота после като влезе в архива да си знаем къде да търсим информацията за ТХ Simple Smile
Купих много стелки ама зимата имаше едни такива с дупчици и ми харесваха повече ама и ароматизираните са хубави Simple Smile

# 749
Ние минахме на тоалетната хартия на Зебра white. На мен си ми харесва и не мирише. Аз исках да е такава основно заради детето, защото имаше кожни проблеми като по-малко, сега няма, но продължихме с тази.

Общи условия

Активация на акаунт