Лидл 114 - Априлска тема

• 145 478
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 720
Моля ви кажете къде да го търся този пастет? От постоянният асортимент ли е? Вече 5 пъти ходя и не мога да го видя, има само свински в кръгли кутии.

Скрит текст:

Извинявам се, че не е в скрит текст, но нямам опция от телефона.

Последна редакция: пт, 20 апр 2018, 12:05 от Хоп-Троп!

# 721
От постоянния е. Стои до кренвирши и подобни.

# 722
Моля ви кажете къде да го търся този пастет? От постоянният асортимент ли е? Вече 5 пъти ходя и не мога да го видя, има само свински в кръгли кутии.

Извинявам се, че не е в скрит текст, но нямам опция от телефона.
От постоянния асортимент да,на охладената витрина,по към края,където са кренвиршите и салам камчия ,и разни такива...

Последна редакция: пт, 20 апр 2018, 13:58 от believe_

# 723
Здравейте! Снощи докъто бях на касите видях,че са пуснали някъкви пинсети със фенерче за 5 лв и една жена искаше да върне своята.Въпроса ми е някой пробвал ли е такава пинсета от там и какво е мненито ви дали наистина не стават?

# 724
Нищо не ме грабна от новата брошура.
Милдето ми е перфектна като качество-цена. Не ми пречат картинките, а на аромата по-скоро се радвам, ароматизира ми цялата баня първите 2 дни, като сложа ново руло.
Утре ще търча за скара сутринта Grinning
Дъщеря ми е на 2г и още се побира в 86/92 бодита, носи ги от 1г, все чакам да й станат малки, но не, само ръкавите окъсяха.  В тяло е ок, нито стягат, нито са й къси.

# 725
  • София
Милдето ми е перфектна като качество-цена. Не ми пречат картинките, а на аромата по-скоро се радвам, ароматизира ми цялата баня първите 2 дни, като сложа ново руло.
Смятай какво ти оставя на гъ*а или на .....  #Crazy
Има ароматизатори, блокчета за тоалетни, парцал... Whistling

# 726
И аз да кажа, че показаните пастетчета в кутии не стоят там, където са консервите с пастет, а са до кренвиршите точно- на нивото на очите гору долу гледай.
Отивам да гледам новата брошура ...

# 727

Що не ползваш вестник - така хем з@дника ще ти се ограмоти, хем няма да му мирише на Милде..

# 728
  • Перник

Що не ползваш вестник - така хем з@дника ще ти се ограмоти, хем няма да му мирише на Милде..

Joy Laughing
Купувам Милде напоследък, защото я пускат в големи пакети на добра цена. Така не ми се налага постоянно да следя дали има тоалетна хартия. Ароматът и мен ме дразни, но за щастие го усещам само 2-3 дни след отваряне на пакета. После или изветрява, или аз просто свиквам Grinning

# 729
  • София
Ползвам бяла, неаромитизирана, капиш? И пак си мирише на хубаво в нас Simple Smile

# 730
  • Сливен
Пинсетата с лампичка не става,имам от предно пускане,пари на вятъра.Свети ,но не хваща изобщо косъмчета.

# 731
Вие се смеете, но прекалено ароматизирана хартия може да създаде женски проблеми... Rolling Eyes

# 732

След като
Ползвам бяла, неаромитизирана, капиш? И пак си мирише на хубаво в нас Simple Smile

..защо постоянно питаш:
Има ли тоал.хартия в ДМ, Лидл, КФ, да не ароматизирана и да не се разпада в ръцете ти

..................................

Вие се смеете, но прекалено ароматизирана хартия може да създаде женски проблеми... Rolling Eyes

Съгласна съм, но колко от жените перат бельото си с омекотител, който се взема с последното плакнене и реално остава по дрехите?

# 733
Аз си търся винаги бяла хартия без аромат и цвят. Точно заради женски проблеми. По таз тема и не ползвам интимни измиващо продукти. Пълен шит.

Омекотител - като пера бельо винаги пускам допълнително изплакване, досега проблеми не съм имала.

Милде не й разбирам промоцията - винаги е на 50 ст/бр само дето пакетите стават все по-огромни.. нарая трябва да освободя една стая само за хартия .. Айде няма нужда такива презапасявания.

# 734
Аз купувам големи пакети също като Светлето - защото не мога да мъкна през ден т.х. четворки, на мъжо като заръчам , все забравя и купува след 3-4-5-8 дена. Та ми е омръзнало да съм във вечен стрес има ли вкъщи консуматив, няма ли....Simple Smile Joy
...не искам като седна там, където и царя ходи сам, насреща да ми се облещи празна поставка за рулото ...Stuck Out Tongue Closed Eyes

Общи условия

Активация на акаунт