Лидл 114 - Априлска тема

• 145 395
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 795
В Метро има със сигурност

# 796
Има замразени еклерчета в Лидл, с табелка Ново, от две седмици са някъде.

# 797
Момичета в София обиколих няколко магазина, но постелка за пикник няма. Ако някой е видял днес някъде може ли да свирне? Благодаря.

# 798
  • София
Момичета в София обиколих няколко магазина, но постелка за пикник няма. Ако някой е видял днес някъде може ли да свирне? Благодаря.
В Лидл на Екзарха, при Цум, вчера видях че имаше няколко.

# 799
Те и миналата година свършиха много бързо.

# 800
Те и миналата година свършиха много бързо.
И аз миналата година ги изпуснах и направих драма у нас.
Скрит текст:
И после си взех едно от Джъмбо за 12 лева - ей , и вчера мъжорята ходиха на риболов с него. На една съседка детето редовно ми го иска като ходят в парка. А аз май още не съм го опитвала.

# 801
Има замразени еклерчета в Лидл, с табелка Ново, от две седмици са някъде.
Офелия, благодаря много, снабдих се!  Laughing Heart Eyes

# 802
Ох, то било голям кеф да правиш седмичния пазар в неделя по обяд. Малко хора, спокойно и даже персонал наоколо Joy

# 803
  • In transit
Кристи, а стока имаше ли?

# 804
Имаше. Всичко набелязано купих.

# 805
  • София
Вчера взех постелка за пикник. За един сезон ще издържи, надявам се. Долната страна не е много обещаваща. Но пък иначе нямаше да е на тия пари. Поне е голяма. 
Ягодите бяха намалени. Избрах хубави, червени, но не са особено сладки. Стават.

# 806
Не всички въпроси са свързани с Лидл, Шъ мъ прощаватИ      1.Имаше една дама, която беше споделила преди около два месеца близо, че има зъбен душ ( но не от Лидл)и е много доволна.Ако се чуди коя е там пишеше нещо от рода на това,че не и харесва да се олигавя цялата с конци за зъби, а душът и вършел перфектна работа.Коя е, от къде и е зъбният душ,моля да ми пише, че и аз да спра да се лигавя..Blush.                                       2. Как, аджеба, разбирате, че даден прах за пране не е менте.Не ми се влиза И в темата за прахове.Мъкнах като луда от един гараж двайсет килограма уж оригинален персил, но изобщо не съм впечатлена- нито като изпиране, нито като аромат.Тета,или някой друг, ако може да ме светне на лични? Благодаря.   3.Дайте идея за свястна скара, частите на която се мият в миялна?        4.Някой има ли такава възглавница(снимка долу)- спада ли след време? И пак на лични чакам предложения за читава,анатомична ли се води?, възглавница - имам шип на врата и само леко да не ми е удобна възглавницата и ставам с главоболие.... БЛАГОДАРЯ!!!

# 807
  • София
Не всички въпроси са свързани с Лидл, Шъ мъ прощаватИ      1.Имаше една дама, която беше споделила преди около два месеца близо, че има зъбен душ ( но не от Лидл)и е много доволна.Ако се чуди коя е там пишеше нещо от рода на това,че не и харесва да се олигавя цялата с конци за зъби, а душът и вършел перфектна работа.Коя е, от къде и е зъбният душ,моля да ми пише, че и аз да спра да се лигавя..Blush.                                       2. Как, аджеба, разбирате, че даден прах за пране не е менте.Не ми се влиза И в темата за прахове.Мъкнах като луда от един гараж двайсет килограма уж оригинален персил, но изобщо не съм впечатлена- нито като изпиране, нито като аромат.Тета,или някой друг, ако може да ме светне на лични? Благодаря.   3.Дайте идея за свястна скара, частите на която се мият в миялна?        4.Някой има ли такава възглавница(снимка долу)- спада ли след време? И пак на лични чакам предложения за читава,анатомична ли се води?, възглавница - имам шип на врата и само леко да не ми е удобна възглавницата и ставам с главоболие.... БЛАГОДАРЯ!!!

Това с възглавниците е вечният проблем. Няма около мен някой, който да не е купил 100 и пак да не си е нацелил перфектната възглавница.

# 808
  • София
Вчера в Ринг мол беше пълно с постелки за пикник.

# 809

Това с възглавниците е вечният проблем. Няма около мен някой, който да не е купил 100 и пак да не си е нацелил перфектната възглавница.
Абе то има, ма ми казаха цена от грубо стотина лева, а не виждам, как ще ме лови сън на такава възглавница, ще ме гризе цялата нощ що пари съм дала 💰💰💰

Общи условия

Активация на акаунт