Откраднат живот - ТЕМА 40 Критична точка...Бомба със закъснител

• 41 234
  • 734
  •   1
Отговори
# 225
Мазов беше толкова потресен от реакцията й, а пък и прецениха, че ще е най-добре да не я мъчат И заради бебето. После и откритията на Катя. Няма да я изследват Ваня, ще си умре при раждането.

# 226
Имаха съмнения за диагнозата само, тя отказа лечение. Каква е драмата? Никой не може на сила да накара друг да се лекува.
Мира, така е, но тя е сурогатна майка при това Мазов е лекар, би трябвало ако е възможно толкова опасно състоянието й, да настоява да се вземат мерки. А може да са й направили някакви по-щадящи изследвания без връзване и да са установили, че всичко е наред.
Все пак това е филм. Реалността е малко по различна. И аз се хващам на моменти, дразня се, но не съм сценарист.  Wink
Всичко ще си дойде на мястото, просто изпитанието за Лора е сриващо, а за Мазов объркващо, но чакам момента, в който ще си гушнат детето.

А във фейсбук видях коментари, че Велислав не може да пресъздава такива любовни физиономии и не става за ролята, изглеждал като бурсук и т.н.
Ох, гледах го в един филм като римски пълководец и много добре изглеждаше. Трудно ми е да го възприема като д-р Ковачев и нежен любовник, но мисля, че играе чудесно.

# 227
О, да прекрасни бяха, много чувствено го направиха. То не бяха жестове, мимики, много убедително беше. А във фейсбук видях коментари, че Велислав не може да пресъздава такива любовни физиономии и не става за ролята, изглеждал като бурсук и т.н. Замислих се тия хора или са слепи или са заслепени от Вергов/Банков. Изненадващо за него и един коментар не видях. Grinning

Много им знаят там мозъците какво е любовна физиономия Rage
Аз само чакам голямата любовна сцена на сезона да дойде (щото ще има такава) и да ни/им отвеят главите

# 228
  • Разпиляна във въображението
Калин се е напикал и паднал, така ли?

Според мен е в обратна последователност, но да, в общи линии.

И съм съгласна, че проблемите на всички ще се разрешат с по един разговор, докато при Калин ще е много дълъг процес. И къде са парите на Генадиев, всички мръсни пари? Да ги вземат, за да може да си позволят гледачка за бебето. Бабите не могат да са постоянно на разположение.

# 229
О, да прекрасни бяха, много чувствено го направиха. То не бяха жестове, мимики, много убедително беше. А във фейсбук видях коментари, че Велислав не може да пресъздава такива любовни физиономии и не става за ролята, изглеждал като бурсук и т.н. Замислих се тия хора или са слепи или са заслепени от Вергов/Банков. Изненадващо за него и един коментар не видях. Grinning

Много им знаят там мозъците какво е любовна физиономия Rage
Аз само чакам голямата любовна сцена на сезона да дойде (щото ще има такава) и да ни/им отвеят главите
Имам големи очаквания за нея. Ало, сценаристите, умната, не ни разочаровайте. Joy

# 230

О, да прекрасни бяха, много чувствено го направиха. То не бяха жестове, мимики, много убедително беше. А във фейсбук видях коментари, че Велислав не може да пресъздава такива любовни физиономии и не става за ролята, изглеждал като бурсук и т.н.
На него лицето почти не му трепна и въпреки това аз само от тази сцена мога смело да заключа, че я обича много. Ако това не е пресъздаване на емоция...не е нужно да направиш или кажеш 18 неща...

Да отиде Ина да гледа бебето. Хем ще решат проблема, хем ще е щастлива Simple Smile)

# 231
Яница, защо си разваляш кефа като им четеш шашканиите Grinning
Павлов се справи чудесно, Диана също Heart Успя да ме разнежи, мислех си ей сега ще станат нещата, хем след това исках да го ударя с нещо като си тръгна Grinning

# 232
О, Майче, нищо не си развалям аз. Те ме забавляват по-скоро, особено като почнат да крякат за знаете кой. Аз вярвам във Велислав, на мен ми харесва как играе, справя се чудесно и никой не може да ме разубеди. Grinning

# 233
О, Майче, нищо не си развалям аз. Те ме забавляват по-скоро, особено като почнат да крякат за знаете кой. Аз вярвам във Велислав, на мен ми харесва как играе, справя се чудесно и никой не може да ме разубеди. Grinning

Абе мен ме прободе в сърцето, пък не знам...
Това, ако не е добра игра, здраве му кажи !

# 234

Абе мен ме прободе в сърцето, пък не знам...
Това, ако не е добра игра, здраве му кажи !
Мен също, после си я пуснах още няколко пъти тази сцена. Много ми хареса. Както каза Fairy, лицето му не трепна. Още като я видя и превключи на режим "влюбено изражение" и така си излезе от стаята.

# 235
Марио обикновено слага една маска на „бездушен мрачен робот” в нейно присъствие в опит да се предпази от собствените си чувства. Снощи, когато тя седна срещу него, тази маска падна. И се видя любов, тъга, копнеж. Копнеж да не се отказва от нея, да сподели какъв е проблемът и любовта си...накрая реши да сподели само любовта си, целувайки я, останалите неща ги остави за себе си.
Но имаше ужасно много тъга в него. Хем ме ядосва и знам, че той е виновен, хем ми е мъчно за него.

# 236
Марио обикновено слага една маска на „бездушен мрачен робот” в нейно присъствие в опит да се предпази от собствените си чувства. Снощи, когато тя седна срещу него, тази маска падна. И се видя любов, тъга, копнеж. Копнеж да не се отказва от нея, да сподели какъв е проблемът и любовта си...накрая реши да сподели само любовта си, целувайки я, останалите неща ги остави за себе си.
Но имаше ужасно много тъга в него. Хем ме ядосва и знам, че той е виновен, хем ми е мъчно за него.

Лека полека започвам да го разбирам.
Тони ще страда по Зорница и това може да влоши здравословното му състояние, а за Марио това е въпрос на живот и смърт. Дори и между Зорница и Тони нищо да не се получи, на малкият ще му е гадно да ги гледа двамата заедно, а Марио не би причинил това на брат си, както и аз не бих причинила това на сестра си, ако е болна и не се знае дали ѝ остава малко или много.
Много е кофти ситуацията.

# 237
Тони не е от стъкло и ще се справи. Време е да спре да се отнася с него като с инвалид и да му позволи да се научи.да преодолява разочарованията в живота.

# 238
  • София
След като изгледах серията втори път мога да кажа, че всъщност беше много добра, да не кажа една от най-добрите до сега в сезона. Имаше от всичко и хубави диалози, и монолога на Лора, и забавните моменти в лекарската стая и при Захариев, и накрая за финал шок и ужас.
Единствено асистента и отхвърления ухажор на оперната певица ми дойдоха в повече, но и те си имаха своята роля в развитието на сюжета.
С една дума браво на екипа, направо ни взриви, поне мен де.

Наталия няма да се откаже от Калин и според мен ще се опита да го върне в болницата, дори и като консултант. Голяма грешка е да стои по цял ден затворен. Вероятно за това момента с изпусналия се и падналия на земята Калин не ми подейства така, както ми подействаха Лора и Стефан и Матио и Зорница.

На мен очите на Марио говориха толкова много, не знам кой какви реакции очаква, но за мен в погледа му имаше толкова болка. Опитвам се да го разбера, но ми е трудно. От една страна брат му е целия му свят, цялото семейство, всичко, което до сега е имало значение за него. От друга не може да продължава да живее така, не е здравословно нито за него нито за Тони.

Последна редакция: ср, 04 апр 2018, 09:50 от rosita_ta

# 239
Росита, след второто гледане и аз съм на мнение, че епизодът беше изключително силен.
Просто предният беше лек и забавен и направо не очаквахме така да ни бухнат в драмата. Но беше много добро бухване.

Общи условия

Активация на акаунт