Откраднат живот - ТЕМА 40 Критична точка...Бомба със закъснител

• 41 203
  • 734
  •   1
Отговори
# 300
Съгласна съм. Поне да има някакво развитие - пък било то и драмтично. Сега само тъпчат на едно място.
Предполагам скоро ще има събития, щом го обявиха в седмичния анонс, пък и да не забравяме промотата с мислите на тримата.

# 301
Съгласна съм. Поне да има някакво развитие - пък било то и драмтично. Сега само тъпчат на едно място.
Предполагам скоро ще има събития, щом го обявиха в седмичния анонс, пък и да не забравяме промотата с мислите на тримата.
Мисля, че точно когато се разбере истината ще ги чуем тези монолози. Надявам се да е скоро, не ми се гледа същата история като в предишния сезон - "искам те, ама не мога". И най-лошото, че не й казва защо я отблъсква, както беше и с Банков. Тя точно заради това неведение в което е прави всичко за тези мъже и само тя се бори, а достойнството й замина на кино вече.

# 302
Майче, на мен пък ми напомни на сцената когато Зорница отиде при Банков в кабинета и му да говори с него. Обаче ми харесва това, че за разлика от Банков, който на тази сцена, както и на онази след хокейния мач, се отнесе  грубо с нея, а Марио не направи нищо с което да я нагруби - беше нежен и мил, дори замълча и излезе, вместо да каже нещо, което на нея няма да й хареса.

Абе да ти кажа според мен така е много по-болезнено като беше мил и нежен, и накрая чао.
За съжаление тя е от хората дето дават ли, дават, а отсреща не получават реципрочно същото, инстинкта за самосъхранение към мъжете, които я вълнуват е много слаб.

# 303
  • Разпиляна във въображението
Не мисля, че чувствата на Банков към Зорница изобщо са се доближавали до чистотата и силата на тези чувства, които са у Марио.

# 304
Мисля, че точно когато се разбере истината ще ги чуем тези монолози. Надявам се да е скоро, не ми се гледа същата история като в предишния сезон - "искам те, ама не мога". И най-лошото, че не й казва защо я отблъсква, както беше и с Банков. Тя точно заради това неведение в което е прави всичко за тези мъже и само тя се бори, а достойнството й замина на кино вече.

Абе сз не мисля, че е заминало.... има накъде още Joy Освен това има разлика между Банков и Марио - в чувствата, в от отношението. Има разлика. За мен тя сега просто се бори за любовта си, не си потъпква достойнството.

А, Мириел ме е изпреварила

# 305
Майче,на твоето мнение съм,поне като се е отнесъл грубо(визирам Банков),какво ти остава ,и ти да се врътнеш и да го оставиш той да реши,ще те търси ли пак или не.А така като мило ти се държат(Марио),пък избягат,ами направо си в чуденка,какво се случва.И повечето жени,какво правим -пак се пробваме да го търсим,щото "ама той беше мил..." и става един порочен кръг..а всъщност този мъж не знае(все още) какво иска !

# 306
Трябва да се случи нещо ,което да изясни нещата,че действително прекалената драма и неясноти стават тягостни. Цял ден ми е едно такова свито и без настроение Sad . Знам,че е филм,знам че е сценарий,обаче от снощната сцена м/у любимците ми ме заболя съвсем реално.
 Играта на всички беше перфектна ,като цяло в този сезон всички са ми израстнали като актьорска игра(все по-рядко виждам преиграване).

# 307
  • София
И аз не мисля, че отношението на Банков и Ковачев към Огнянова могат да се сравняват. Марио просто има странно чувство на дълг към брат си. Имам чувството, че си е забранил да е щастлив, защото брат му е болен и може да умре.
Но постъпката на Марио към Зорница не мога да я приема, не се прави така. Ако е решил, че имат различни пътища да беше станал веднага. Но понеже има чувства към нея не успя да се овладее до край.

# 308
Майче,на твоето мнение съм,поне като се е отнесъл грубо(визирам Банков),какво ти остава ,и ти да се врътнеш и да го оставиш той да реши,ще те търси ли пак или не.А така като мило ти се държат(Марио),пък избягат,ами направо си в чуденка,какво се случва.И повечето жени,какво правим -пак се пробваме да го търсим,щото "ама той беше мил..." и става един порочен кръг..а всъщност този мъж не знае(все още) какво иска !

Ако беше човек в реалния живот, при грубо отношение ще се отдръпне, но в случая Зорница не се трогна много от грубото отношение на онзи и беше готова да се бори за него.

# 309
Забравих да спомена и актрисата, която ще играе родилката с проблемния случай /не помня как се казваше/, но ми е много симпатична и ми харесва как играе✌

Междудругото при едно от предаванията Ралица спомена, че са правили някакво много сложно секцио, но май накрая нещата са завършили добре.

# 310
# 311
Забравих да спомена и актрисата, която ще играе родилката с проблемния случай /не помня как се казваше/, но ми е много симпатична и ми харесва как играе✌

Силвия Петкова
Играеше в Революция Z  и Под прикритие

# 312
  • Кърджали
Голямо чудо като е бил мил Марио, след като я отблъсна без обяснение и я остави да се чуди какво пак е сбъркано. Общо взето повтарят старият филм - тук - таме ще съм мил, ама ще стоя настрана/поне ще опитам защото не ми се удава много много/ щото нещо ми пречи, ама не мога да ти кажа какво е то. Поне нещо по- различно да бяха измислили, вярно щеше да е прекалено пак да е намесена жена, ама то пък щото като е брат е голяма разлика....  
Както и снощи казах - сега е момента Зорница да се отръпне и да го остави да реши какво аджеба иска, ама  няма да го направи...
Очаквам да видя и как ще се забатачи положението при Мазови. Там кашата ще е голяма, само защото никой не ще да каже на Лора какво е положението. Щото нали, все едно е държавна тайна...
Най ми е жал за Калин. При него положението е най-трудно защото в момента нищо не зависи от него....
Хайде почва.. Да видим тая нощ ще търся ли точилката или ще хвърлям телевизора през терасата /ама щом предния сезон не го изхвърлих/

# 313

На това момиче ми прилича новата докторка от лайфа на Марта.
Скрит текст:

Много ще му тича на Тонката,ако е тя.

# 314
Одобрявам я за Тон Бонбон! Айде, като се обичат младите, да се вземат, а ние с каквото можем, ще помагаме отстрани JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт