Откраднат живот - ТЕМА 40 Критична точка...Бомба със закъснител

• 41 207
  • 734
  •   1
Отговори
# 285
Ма вие се оляхте със сценарии! Оставя ви човек за половин час и Откраднат живот се превърнал в Дързост и Красота Joy

И аз не вярвам Зорница да направи нещо с Тони. Все минсе струва, че твърде много държи на него като приятел.

# 286
  • Разпиляна във въображението
И защо винаги трябва да копнее по този, който я отблъсква? Има грешка на седем години, втора грешка за около 6-7 месеца и вече очертаваща се трета грешка /за момента/ Монахиня ли да стане?

# 287
Ванчето предполагам няма ХЕЛП синдром. Ако има това заболяване би трябвало да се чувства много зле. Вероятно са й направили бъбречни и чернодробни изследвания и още някои, за да я пускат у дома за къпане и т.н.
Впрочем  в тази бутикова болница изглежда няма бани, но това са подробности.
Какво да кажат на Лора за лудоста на Ванчето. Лора в момента е емоционално неустойчива, лабилна и е възможно само да обърка нещата. Да се надяваме, че Кръстева много добре я познава и правилно реши да не я посвещава в тайната. Не е толкова страшно положението на Стефко (по Ваня), защото той има свидетел за предприетите от него действия – авторитетната и мъдра Кръстева. Лора, на нея ще повярва.По-интригуващо е, какви ще са последващите реакции и на двете след показната голота на Ваня.
Гочева съвсем навреме „навехна“ ръката си. Чудесна майка. Това го предполагахме.
Много драматична беше сцената с падналият Калин. Разтърси ме.Много безпомощност и безнадеждност имаше. Истински ми е мъчно и за Наталия.Тя е в ужасно положение –да работи ли, у дома ли да стои, бебе ли да гледа,нямат средства. Покъртително положение.
Двете влюбени гълъбчета, ами прекрасни са. Изпълват екрана, когато се появят.Чудесна игра и на двамата актьори.
Марио го оприличавам на мистър Дарси от „Гордост и предразсъдъци” – независимо, че му е трудно да показва обичта си, не е защото не я изпитва. И това ще стане.
Да допълня - няма дя е Зори тази, която ще води разговор с Тони. Това ще направи Марио.

Последна редакция: ср, 04 апр 2018, 15:26 от *Melanie*

# 288
Е какво да направи, като се влюби в Марио, а не в Тони? Тя с Тони не може да бъде щастлива, може да бъде с него само от немай къде. По-добре да си е сама. Още по-добре е на твърдоглавеца да му дойде акъла в главата.

# 289
  • София
Скрит текст:
Ванчето предполагам няма ХЕЛП синдром. Ако има това заболяване би трябвало да се чувства много зле. Вероятно са й направили бъбречни и чернодробни изследвания и още някои, за да я пускат у дома за къпане и т.н.
Впрочем  в тази бутиково болница изглежда няма бани, но това са подробности.
Какво да кажат на Лора за лудоста на Ванчето. Лора в момента е емоционално неустойчива, лабилна и е възможно само да обърка нещата. Да се надяваме, че Кръстева много добре я познава и правилно реши да не я посвещава в тайната. Не е толкова страшно положението на Стефко (по Ваня), защото той има свидетел за предприетите от него действия – авторитетната и мъдра Кръстева. Лора, на нея ще повярва.По-интригуващо е, какви ще са последващите реакции и на двете след показната голота на Ваня.
Гочева съвсем навреме „навехна“ ръката си. Чудесна майка. Това го предполагахме.
Много драматична беше сцената с падналият Калин. Разтърси ме.Много безпомощност и безнадеждност имаше. Истински ми е мъчно и за Наталия.Тя е в ужасно положение –да работи ли, у дома ли да стои, бебе ли да гледа,нямат средства. Покъртително положение.
Двете влюбени гълъбчета, ами прекрасни са. Изпълват екрана, когато се появят.Чудесна игра и на двамата актьори.
Марио го оприличавам на мистър Дарси от „Гордост и предразсъдъци” – независимо, че му е трудно да показва обичта си, не е защото не я изпитва. И това ще стане.
Да допълня - няма дя е Зори тази, която ще води разговор с Тони. Това ще направи Марио.

На Колин Фърт, от ВВС сериала Simple Smile

Ако Марио говори с Тони ще съм много, много доволна. Така трябва да е, но поне от промото става ясно, че точно Тони ще иска обяснения от Зорница.

# 290
Скрит текст:
Впрочем  в тази бутиково болница изглежда няма бани, но това са подробности.

На Колин Фърт, от ВВС сериала Simple Smile

Ако Марио говори с Тони ще съм много, много доволна. Така трябва да е, но поне от промото става ясно, че точно Тони ще иска обяснения от Зорница.

Ударихте ме в сърцето! Най-любимата книга и най-любимата екранизация с Колин Фърт Heart От сума време си го правя това сравнение, обаче не посмях да го напиша JoyJoy
Точно Марио трябва да си проведе разговора, но в нашия сериал рядко се случват такива неща. Няма драма иначе Wink

# 291
Значи изгледах и аз пак епизода на спокойствие, защото вчера не можах да следя всичко. Първоначално ми се стори доста муден и депресивен, но на втори прочит ми хареса.

Историята с певицата не беше лоша, но доста време сякаш й отделиха. Но помогна на Зорница да придобие повече решителност и кураж. Които както видяхме не й потрябваха... хич не ми хареса реакцията на Марио - пътищата ни са различни, но пък я гали нежно и целува. Разбирам, че в него бушуват различни емоции и чувства, но не трябваше така да я оставя Sad
много искам нещата да се обърнат и Зорница да е ухажваната и желаната, но не виждам как ще стане? От непоклатимо дърво, сега се натъкна на пън!

За Мазови не знам какво да кажа, тъпо е, че Лора е в неведение за Ванчето, ама за да подсилят драмата сценаристите са решили да задълбаят още.
А щеше да е по-добре да ги видим как се сдружават и кроят план да изработят Ванчето. Не знам сега в тази ситуация Мазов сам какво си мисли да прави??
Ванчето беше убиец, невероятно се справи. Хем искам да я разкарат и да се приключва тази мъка, хем ме радва да гледам как хубаво играе!
И да не забравя да похваля Евгения, макар и да ме подразни как хвана Лора за лицето, ми хареса това, което й каза и за първи път реагира подобаващо✌

За Калин ми стана ужасно мъчно, не знам кой мъж би понесъл такава унижаваща ситуация Sad
Ясно, че още много ще ги мъчат, но дано поне малко надежда видят!

# 292
  Росита, естествено Колин Фърт!!!

# 293
Във вчерашния лайф на Mарта, който е снимала след сцените с раждането на бебето, ми направи впечатление, че похвали Деси Бакърджиева за играта й, каза че била чудна. Любопитно ми е какви емоции са й замислили точно за този момент, как са се развили отношенията им с Мазов, научила ли е истината за Ванчето. Hо ако в момента заснимат епизоди след 30-33, призлява ми още колко време ще бременее последната и какви гадории ще гледаме  Crazy A c актрисата, която играе Ванчето, много искам да направят някое интервю с нея. Имам въпиюща нужда да я видя като нормален човек, извън тази й роля  Joy

# 294
Абе, като си представя момента, в който Мазов подава бебето на Лора и ѝ казва, че всичко случило се дотук е било в името на малкия Стефчо, направо ще се разтопи тя, но бая горчилка имат да изпият още явно.

# 295
  • Пловдив
Следя сериала с голям интерес, всъщност само този сериал гледам, нямам време за други.

Дразня се на Зорница, защото тя си плюе на достойнството. Да, човек трябва да изразява чувствата си, но щом виждаш, че мъжът явно те отблъсква, защо продължаваш да му се натрисаш и да се унижаваш?? Тя е все наранена, защото прибързва, скача им на тези мъже и хич не ги оставя те малко да я погонят, да им предизвика любопитството, да се остави да бъде ухажвана.

Стискам палци на Мазови да се отърват от тази откачалка. Не знам какво ще стане, но предполагам или ще я вкарат в психото, или тя сама ще скочи от някъде.

# 296
  • София
Силен епизод снощи. И с главните герои и с пациентката оперна звезда.
Идиотия е това все още да не са казали на Лора, но е ясно, че там всичко ще се развие добре. Лора ще я хване сега Ванчето гола, може да се врътне ядосана, но няма как да се стигне до развод, защото когато разбере цялата истина ще разбере и колко много е сбъркала. По-добър ход на сценаристите би бил по-бързо Лора да разбере за всичко и като тандем Мазови да се опитат да изработят лудото Ванче, ама къде толкова акъл...
Калин според мен ще му намерят работа като консултант да не стои сам вкъщи. И така докато в един светъл, слънчев ден проходи.
В най-скоро време очаквам и този триъгълник между Зорница, Марио и Тони да се разплете, защото първо се повтарят, второ ами тъпо е вече и досадно.
Тасев правилно се държа рязко с Фотева. Тя е омъжена все пак и то не за кой.

# 297
Това, което ме потресе вчера, беше, че Мазов не каза на Кръстева, че не е отишъл на срещата с Лора, защото не е успял, а защото нямало какво да й каже?!

Иначе в този сезон ми прави впечатление, че жените в болницата са много близки, помагат си, подкрепят ае. Хубаво е да ги виждам така.

По отношение на любовния триъгълник сценаристите леко ме разочароват. Очаквах, че ще е нещо по-различно. Снощи имах усещането за дежа вю. Това го гледахме миналия сезон. Тогава беше жена, сега - брат. Историята започва да се повтаря и не ми харесва, надявам се, че спешно нещо ще се промени и ще тръгне в друга посока.

# 298
И аз се зачудих как имат време другите да говорят с Лора, но не и Мазов или Кръстева. Дано по-скоро и кажат, че и самият Мазов е в такава ситуация с тая лудата, нуждае се поне за Лора да не се притеснява, а да го играят отбор докато се роди бебето и си го вземат.

Още вчера писах, че получих дежа вю при сцената на Зорница и Марио, напомни ми на онази с Банков след операцията на приятеля хокеист.

# 299
По отношение на любовния триъгълник сценаристите леко ме разочароват. Очаквах, че ще е нещо по-различно. Снощи имах усещането за дежа вю. Това го гледахме миналия сезон. Тогава беше жена, сега - брат. Историята започва да се повтаря и не ми харесва, надявам се, че спешно нещо ще се промени и ще тръгне в друга посока.
И аз като теб се надявам да го раздвижат малко този триъгълник и да видим нещо различно. Имах очаквания Зорница да е тази която бяга и да е несигурна, а напротив, тя се съвзе много бързо и сега отново гони поредния мъж, който пак е обременен по някакъв начин. Дано след като я отряза тя да се сети, че е крайно време да спре да се бори само тя, а трябва и за нея някой да го направи. Малко клиширано ми е вече това - между двама души да стои друг и то близък и вечно да има дилема. Смятам, че вече е време да кажат истината на Тони и да става каквото е писано.

Майче, на мен пък ми напомни на сцената когато Зорница отиде при Банков в кабинета и му да говори с него. Обаче ми харесва това, че за разлика от Банков, който на тази сцена, както и на онази след хокейния мач, се отнесе  грубо с нея, а Марио не направи нищо с което да я нагруби - беше нежен и мил, дори замълча и излезе, вместо да каже нещо, което на нея няма да й хареса.

Последна редакция: ср, 04 апр 2018, 19:17 от yanitsa.s

Общи условия

Активация на акаунт