Откраднат живот - ТЕМА 40 Критична точка...Бомба със закъснител

• 41 131
  • 734
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Очаквам Ина Фотева да има голяма роля в изваждането на Калин от мансардата и връщането му в болницата. С нейните ведически и не знам какви си религии ще успее да убеди Наталия, че за него няма да е добре да е сам и трябва да се захване с нещо, за да не мисли само за проблема си.

Не вярвам Зорница да избухне заради едни бонбони. Има нещо друго, което ни спестяват в анонса.

svetlana manoleva Smirk , за Марио обаче съм на друго мнение. Точно за нея е. Марио е сериозен, всеотдаен и смел. Ако можем да го обвиним в слабост, това е единствено по отношение на брат му, който е единственото му семейство, живота му.

# 421
  • Пловдив
И аз не бях изключение от реващите  на снощната серия. Актрисата толкова естествено изигра ролята си. Това е най-тежкият избор, и не знам защо го наричат "аборт", то си е секцио и не ми се иска да споменавам гадната дума "убийство"  - но ако съм разбрала правилно за 6-ти месец, това е развито бебе, което има усещания, рита, мята ръчички - като го извадят какво точно ще го направят? Как биха могли да го убият, не ми го побира представата изобщо??? Sad Какво го правят, то диша ли самостоятелно? Могат ли да го сложат в кувьоз? Къде изобщо го слагат като го извадят ?

# 422
rosita, съгласна съм с теб за Зорница. Тя е толкова търпелива, в къде къде по-сериозни ситуации не избухна, за едни бонбони само не ми се връзва. Да не говорим, че след вечерта в бара, той цял ден я сваляше открито и тя нищо, а сега обрат изведнъж.

# 423
На вашето мнение съм за отрязването - няма логика за една свалка да е реагирала така - случило се е нещо, което тепърва ще разберем. Хванах се за думите на HumbleBumble, че иска Зорница да е отрязала брутално Тони.
Не вярвам просто да си в изкарала на него всичко - тя не дава вид на такъв тип човек

# 424
# 425
  • София
И аз не бях изключение от реващите  на снощната серия. Актрисата толкова естествено изигра ролята си. Това е най-тежкият избор, и не знам защо го наричат "аборт", то си е секцио и не ми се иска да споменавам гадната дума "убийство"  - но ако съм разбрала правилно за 6-ти месец, това е развито бебе, което има усещания, рита, мята ръчички - като го извадят какво точно ще го направят? Как биха могли да го убият, не ми го побира представата изобщо??? Sad Какво го правят, то диша ли самостоятелно? Могат ли да го сложат в кувьоз? Къде изобщо го слагат като го извадят ?

6-тия месец започва, доколкото помня, към 22 г.с., което е много рано, за да може да оживее бебето, ако бъде извадено. Вероятността е минимална, да не говорим, че това може да доведе до тежки здравословни проблеми.

# 426

Не съм сигурна тук как смятаха да процедират, но при случаи, когато детето е тежки малформации и се налага аборт в късна седмица, предварително инжектират нещо , сърцето му спира и се води мъртвородено.
Захариев направи такова нещо със родилката, която носеше бебе без очи, ако си спомняте.

Пак казвам, за мен нещо не бяха изкусурили тук.
Приемаме, че родилката е в напреднала бременност, но не достатъчна, че да оцелее бебето при евентуално раждане.
Ами да изчакат още две-три (или колкото трябва) седмици, че да отмине критичния период, да я преместят в специализирана неонатология и да извадят бебето, в България мисля, че само две има - Майчин дом и Токуда.
А те коментираха да я чакали 3 месеца да стигне 35-та седмица??? То здрави, прави жени раждат преждевременно и децата им са Ок, а какво говорим за такъв сложен случай. Все пак не става въпрос за критично бебе 500-600грама, което има нищожен шанс да оцелее или пък да получи тежки увреждания, но да я чакат до девети месец ми се струва прекалено.

Последна редакция: чт, 05 апр 2018, 13:56 от Ванилия"

# 427
И аз имам въпрос Grinning, при такъв агресивен рак, има ли някаква опасност и за бебето да бъде засегнато по някакъв начин?

Да, липсва нещо, което ще разберем надявам се тази вечер, защо Зорница да реагира така остро.

# 428
Aми бебето нямаше шансове да оцелее. Hали, докато майката приказваше на снимката от ехографа, показаха как си "взима довиждане" с него и казва, че скоро ще се срещнат отново.
Kутия бонбони може да се приемат и за израз на чисто приятелско отношение, от друга страна Зорница вижда, че Тони постоянно й прави някакви намеци, така че може това да е бил жеста, който е прелял чашата на търпението й, без да се е случило нещо друго съществено. Такива хора трябва да се отрежат ясно и категорично, дори и с риск да ги нараниш, иначе с любезно отношение продължават сами си подхранват напразните надежди.

# 429
  • София
Сценаристите продължават упорито да копаят ямата на абсурда. В един реалистичен драматичен сериал за нещата от живота няма как Лора да не знае истината. В истинския свят пък изобщо няма смисъл да коментираме. Това което се случва в момента с Мазови може да се случи само в индийска сапунка и в Откраднат живот. Честито, гениални сте. Поне до развод няма как да се стигне, защото там Ванчето няма как да присъства и Мазов идиота (ако преди това Кръстева не го направи) най-накрая ще и разкрие цялата истина. И Лора изобщо не е виновна за случилото се. Достатъчно шансове даде на Стефан да говорят, но той все работа, работа. То е смешно чак.

Направо се дразня от такава глупост. Значи  ще обичаш жена си, ама толкова време няма да намериш 5 минути да ѝ кажеш за такова важно нещо. Дето се вика при вчерашната среща едно "Кръстева те търсеше, спешно трябва да идеш при нея" би било някакво решение. А той всеки път мълчи кат пукъл. Той не е виновен де, така трябва да си изиграе ролята Simple Smile

# 430
Изпуснала ли съм някое промо , в което Зори "реже" Бамби ?
Той горкият върви след нея като зальохан  , тя от добри чувства не е рязка  , но някои не разбират  от дума и не осъзнават къде им е мястото , трябва  остро и категорично да кажеш НЕ !
В чест на истината  много трудно се "отрязва" приятел , ако е имал неблагоразумието да  хлътне  по теб .
Дадоха ли  сцена , в която Бамби е припаднал или така ми се е сторило ? Не разполагам със себе си вмомента и  не мога да го проверя .
Дано да не е било реакция /ако има  припадък/ на  някои думи на Зорница .

# 431
Изпуснала ли съм някое промо , в което Зори "реже" Бамби ?
Той горкият върви след нея като зальохан  , тя от добри чувства не е рязка  , но някои не разбират  от дума и не осъзнават къде им е мястото , трябва  остро и категорично да кажеш НЕ !
В чест на истината  много трудно се "отрязва" приятел , ако е имал неблагоразумието да  хлътне  по теб .
Дадоха ли  сцена , в която Бамби е припаднал или така ми се е сторило ? Не разполагам със себе си вмомента и  не мога да го проверя .
Дано да не е било реакция /ако има  припадък/ на  някои думи на Зорница .

Снощи, в края на епизода дадоха как го намират Йосиф и Марио, припаднал.
А за това как го реже, не съм го гледала, може би е от тези кратките, дето вървят по Нова.

# 432
Дадоха едно от кратките промота, беше с Тони и Зорница, тя му каза май "ние сме просто д-р Огнянова и д-р Ковачев." и се отдалечи, Тони беше с една възрастна пациентка.

Каза му много сериозно - Виж, от този момент нататък сме доктор Ковачев и доктор Огнянова. Той гледаше адски гузно, навел глава надолу. Чудно какво толкова е станало? И да му се обяснява пред пациентката? Не че не се е случвало...

Ели, Вера, копирам си мнението, в което разказах - мини промо е, няколко секунди.
Не изглеждаше просто като отрязване, защото я сваля, а защото е сгафил нещо. Сякаш иска да прекратят всякакви итношения, освен професионалните. Може и да греша де - пристрастна съм Joy

# 433
  • Там,където се събуждам щастлива.
Мисля, че Мазов знае колко импулсивна, емоционална и лесна да излезе от баланс е Хинова и затова не й а казва! Ако разбере, че Ванчето е неуравновесена и ще настане такава ситуация, че Ванчето да избяга или въобще да не даде детето.

Следя едно холандско списание с лични истории и доста често има истории, като от вчерашната серия. И много често жените избират детето.

# 434
Скоро ще имаме нови снимкииии 😍😋

Общи условия

Активация на акаунт