Откраднат живот - ТЕМА 40 Критична точка...Бомба със закъснител

• 41 125
  • 734
  •   1
Отговори
# 435
Ейййй, най-после!!!! Аватарът ми иска смяна!
Нямам съмнения, че ще са добри - като се сетя за предишните Heart Eyes

# 436
  • София
Относно Калин. Споко, това се очакваше. Това е класическото клише във всеки един филм/сериал/книга за подобен герой. Минава през вътрешния ад, отблъсква всичко около себе си, държи се ужасно срещу хората, които най-много го обичат, даже няма да се учудя ако посегне и на живота си (макар че това по-скоро го изключвам) след което се случва нещо кардинално (той лично го изживява, някой му показва истината и пр.) и той се взима в ръце и започва упорита борба за оцеляване и за ново пълноценно място в живота. Така че Калин ще мине сега през най-лошото преди да изгрее слънце и на неговата улица. Simple Smile

# 437
За мен също е съвсем обичайно поведението на Калин.
Няма да е правдоподобно ако не падне духом и продължи да ръси шегички както до сега, все пак това, което му се случва е голям удар, дори не искам и да си представям какво му е на него Sad

# 438
Тъъъкмо щях да псувам Марио, че пак си тръгва и той се върна Joy Ух, отдъхнах си

# 439
Тони дали има представа колко пророческа реплика изтърси....Thinking

Мазов ми иде да му шибна един, вместо да направи всичко възможно да се добере до Лора, той я чака в болницата. Много умно.

# 440
Каква е тая майка-истеричка?! Момичето има явен проблем, тя тръгнала да му крещи, че я излага.

Уморих се от Мазови вече. Захариев с право му прави забележка на Мазов да се стягат двамата с Лора. Егати цирка е при тях. Кръстева и тя ме дразни, защо мълчи и не казва нищо на Лора?! Това е абсурдно вече!

Много ми хареса как Марио се върна и целуна Зорница! Не може да се откаже той от нея Blush

# 441
  • София
Трите влъхви 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 тоя Мазов е уникален. Сега да се осъзнае и да Говори с Лора.

# 442
  • Wonderland
Случая на момичето, което "постоянно спи" много ми напомня на един случай, който гледах по един от научнопопулярните канали - момиче имаше рядко заболяване, спеше с дни, понякога и със седмици. Казваха ѝ "Спящата красавица". Дали не вмъкват нещо подобно в серията?

П.П. Ама Тони ми е много хубав така подстриган. Heart Eyes Да вземе и брат си да заведе Joy

# 443
Еййй, Тони се прояви, сети се какво му е на момичето.

От Ваня все повече ме побиват тръпки, ужасяваща е!

# 444
Ей, двамата нещастници - Калин и Мазов, сладури такива Joy

ПП: хареса ми Зорница как постави Тони на място. Крайно време беше. Въпреки, че ми стана малко жал за момчето.

# 445
Айде, започна мазалото.... беше бая разочарована и афектирана Зорница от отговора на Марио. Малко грубичко към Тони, ама трябваше по-рано да говори сериозно с него

# 446
Фотев какво накара да подпише Захариев, че точно тогава ми звънна телефона и пропуснах??

# 447
Човек да почне да прави залагания кой ще получи инфаркт пръв - Мазов или Захариев Joy

# 448
  • Кърджали
Подписа че нямало да работят на загуба.

Сега Тони ще се напие, и ще го намерят припаднал.. Иразбира се, черният му дроб ще се окаже в риск...

# 449
  • София
Фотев какво накара да подпише Захариев, че точно тогава ми звънна телефона и пропуснах??

Че болницата няма да работи на загуба.

Тони си го заслужи, не се пишат такива бележки на приятел. А Марио не можа ли да и каже малко по така, тя се разочарова.

Хайде Мазов и Генадиев, двамата си ближат раните. Мазов и той повече от Калин го е закъсал. Много са готини.

Общи условия

Активация на акаунт