Откраднат живот - ТЕМА 40 Критична точка...Бомба със закъснител

• 40 566
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Ох, май съм единствена, която не успя да хареса Банков. Ами отношенията им бяха направо токсични, унижаваше Огнянова, удари я.
И аз така, с тази разлика, че ми харесваше много играта на Вергов. И ми е кофти, че липсва. Но иначе отношенията бяха токсични наистина... искам те, но не сега, не така, но много те обичам... не се обръщай, няма... не поглеждай назад... Хем я обича, хем я иска, хем не може да я има, хем слага край, хем не съвсем ...

# 76
Да ни се чуди човек как сме се прехласвали толкова по тази връзка. А сега не щем и да мислим за нея. Joy Явно сме били "благородно тъпи невръстни девойки". Сега сме само "невръстни девойки", издигнали сме се. Joy

# 77
Мон, толкова хубаво и точно си го описала Simple Smile
Яница, великолепната игра на Вергов и наистина добрата спойка между двамата неутрализираха тази всъщност токсичност на връзката им.
Аз затова, както ви казвах, в момента се радвам на реципрочността във отношенията на Марио и Зорница. Карат се, ама взаимно. Обичат се, ама пак взаимно.

Банков много ми липсва обаче като директор.
Ама да ви кажа, понякога дори лудото Верче ми липсва Joy
Между другото, смятам, че Тони и Верчето щяха да си паснат много. Grinning

# 78
Мон, толкова хубаво и точно си го описала Simple Smile
Яница, великолепната игра на Вергов и наистина добрата спойка между двамата неутрализираха тази всъщност токсичност на връзката им.
Аз затова, както ви казвах, в момента се радвам на реципрочността във отношенията на Марио и Зорница. Карат се, ама взаимно. Обичат се, ама пак взаимно.

Банков много ми липсва обаче като директор.
Ама да ви кажа, понякога дори лудото Верче ми липсва Joy
Да си кажа честно и на мен ми липсва понякога Вяра, ама Ванчето дето е два пъти по-луда от нея я замества достойно. Joy

# 79
Ванчето си е напълно луда. Верчето беше кучка, и то интелигентна кучка, забавна ми беше.
А като си помисля как Мазов го чака „щастлив семеен живот” поне няколко седмици с Ваня и лошо ми става Grinning

# 80
И като видях на промото как тя му обяснява, че Лора трябва да си знае мястото и е само една яйцеклетка, а той просто я целуна лошо ми стана. Горкичкият Мазов, наистина, какво го чака. Grinning

Последна редакция: вт, 03 апр 2018, 01:28 от yanitsa.s

# 81
Ей,  за това си мислех да не я качвам снимката, гледайте какво става Joy

От тримата тръгна ли си, Банков определено липсва като директор и Виолета също, щеше да е интересно взаимодействието им с Фотеви, Верчето не ми липсва изобщо и не давам Бамби на нея Grinning

# 82
На мен най-много ми липсва Виолета. Каквото и да си говорим тя е най.

# 83

Събуждам се рано, рано, чета хубави коментари и изведнъж рязко подскачам - честно ли!?!?!!?!?
Аз на тая не го давам! Твърде е мило момчето за нея. Зоница не, ама Вяра ще го върне към накотиците Joy
Тц,тц,тц! Никаква Вяра за Тони

Банков като директор много липса, Захариев здраво бледнее

Последна редакция: вт, 03 апр 2018, 06:47 от Анонимен

# 84
Нали знаете, когато имате лепенка е по-добре да я дръпнете рязко и да те заболи за момент много, но бързо да отмине, отколкото леко да я дърпаш и да боли през цялото време докато е махаш, а и след това. Зорница колкото и да я е страх да не го загуби като приятел, е по-добре да дръпне рязко "лепенката" и да му мине по-бързо на Тони. Тя да има зелена светлина с Марио, отколкото да се въздържа от нещо повече с него заради това, че не иска да нарани чувствата на Тони, продължителното мълчание по въпроса ще е по болезнено за него, а не самото прикриване на случващото се между брат му и Зорница.

Мислех си доста време дали да я кача тази снимка, защото преболедувахме вече тази история, но пък е цветната версия на любимата ми снимка от миналия сезон, очаквам нещо подобно и с Марио, а не на 1 метър разстояние, които са ни дали досега :
Скрит текст:

Ох, тази снимка винаги ми бърка в душата !

# 85
Досега не сме имали песни в този сезон, само разни мелодийки. Чакаме ги и песните да дойдат. Simple Smile

Знам, че не биха пуснали тази песен в сериала, ама текстът е много красив и е точно за Зорница и Марио. Един вид като препратка към това, че Марио може да излекува сърцето и душата й.
Скрит текст:

Аз пък с песен на Слави изобщо не си ги представям, по-скоро Perfect на Ed Sheeran.

# 86
Оо, не се бях сетила за това - Верчето и Тончо 😀
смятам, че биха се напаснали и въпреки всички трески,  които имат, ще извадят най-доброто от другия и ще им се получи добре.
Ама както си говорихме Луиза надали ще се върне, та си фантазираме само 😂

# 87
Досега не сме имали песни в този сезон, само разни мелодийки. Чакаме ги и песните да дойдат. Simple Smile

Знам, че не биха пуснали тази песен в сериала, ама текстът е много красив и е точно за Зорница и Марио. Един вид като препратка към това, че Марио може да излекува сърцето и душата й.
Скрит текст:

Аз пък с песен на Слави изобщо не си ги представям, по-скоро Perfect на Ed Sheeran.
Е то и аз принципно не си я представям, затова само отбелязвам, според мен текстът малко пасва. Grinning

# 88

Скрит текст:

Е то и аз принципно не си я представям, затова само отбелязвам, според мен текстът малко пасва. Grinning

Нещо Слави не го понасям, затова така реагирах, иначе песента е хубава.

# 89
  • Разпиляна във въображението
Ох, май съм единствена, която не успя да хареса Банков. Ами отношенията им бяха направо токсични, унижаваше Огнянова, удари я.

Е, как бе! Аз съм му върл противник Simple Smile Питай Simple Smile

Отделно за снимката им - тя някак се гушнала, доверчива, той пък отново лекинко ухилен и с ръка в джоба. ГолЕма любов!

Общи условия

Активация на акаунт