Откраднат живот - ТЕМА 40 Критична точка...Бомба със закъснител

• 40 713
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
Когато гледах целувката на Марио и Зорница при аварийния изход, гледайки как нежно и беше обгърнал лицето с ръцете си, се сетих как Банков й удари шамар. Страхотен контраст.

# 91
Оо, не се бях сетила за това - Верчето и Тончо 😀
смятам, че биха се напаснали и въпреки всички трески,  които имат, ще извадят най-доброто от другия и ще им се получи добре.
Ама както си говорихме Луиза надали ще се върне, та си фантазираме само 😂

Не, не мога, ужасен ужасон! Добре, че Луиза няма да се върне. Ако дадат на това свястно обичащо момче тази амбициозна луда, ще пиша до СЕМ JoyJoy

Когато гледах целувката на Марио и Зорница при аварийния изход, гледайки как нежно и беше обгърнал лицето с ръцете си, се сетих как Банков й удари шамар. Страхотен контраст.

Този шамар (сред всички в епизода) още ми държи влага. Та се свила на кълбо на дивана, след като се наложи да вземе такова важно решение сама, онзи шамар ѝ зашлеви!

# 92
Доне, на Вяра не й подхождаше този сериозен млад мъж Тасев Grinning Тя има вкус към екстремни неща, Тони е също лудетина, той щеше да неутрализира гадорията и да подхождат с повече чувство за хумор към ситуациите. Смятам, че Тони можеше да извади най-доброто от Верчето. Ама нея я няма, така че отново вперваме поглед в рецепционистката Joy

# 93
Доне, на Вяра не й подхождаше този сериозен млад мъж Тасев Grinning Тя има вкус към екстремни неща, Тони е също лудетина, той щеше да неутрализира гадорията и да подхождат с повече чувство за хумор към ситуациите. Смятам, че Тони можеше да извади най-доброто от Верчето. Ама нея я няма, така че отново вперваме поглед в рецепционистката Joy

С рецепционистката ще са толкова сладки, че отсега се умилявам Heart EyesJoy

# 94
И като видях на промото как тя му обяснява, че Лора трябва да си знае мястото и е само една яйцеклетка, а той просто я целуна лошо ми стана. Горкичкият Мазов, наистина, какво го чака. Grinning
Мазов ще се справи, но Лора страда и то защото е в неведение, и никой не й казва каква е ситуацията.

# 95
И като видях на промото как тя му обяснява, че Лора трябва да си знае мястото и е само една яйцеклетка, а той просто я целуна лошо ми стана. Горкичкият Мазов, наистина, какво го чака. Grinning
Мазов ще се справи, но Лора страда и то защото е в неведение, и никой не й казва каква е ситуацията.

А ще е толкова по- лесно, ако хората си говорят ...
Ако Лора знае, че Ваня е луда, че бебето е в опасност, самата тя ще поощрява Стефан, но...

# 96
  • София

А ще е толкова по- лесно, ако хората си говорят ...
Ако Лора знае, че Ваня е луда, че бебето е в опасност, самата тя ще поощрява Стефан, но...

Ей това наистина не мога да го разбера. През цялото време Лора е недоверчива, подозира Ваня, и не виждам никаква логика да крият от нея. Ако Мазов и обясни рисковете, че ще избяgа с бебето, тя ще го подкрепи.

Бамби би укротил Вяра, щеше да е много интересно. Simple Smile

Последна редакция: вт, 03 апр 2018, 10:14 от rosita_ta

# 97
  • София
Луиза Григорова толкова да не я харесвам, че ми бърка в червата направо, където и да я видя. Хич и да не се връща.
Пълни дивотии правят сценаристите с образа на Хинова. Ще побъркат героинята без да има смисъл. Вместо да се мобилизират Мазови и да се справят с Ваня, още драми се натрупват.

# 98
Луиза Григорова толкова да не я харесвам, че ми бърка в червата направо, където и да я видя. Хич и да не се връща.
Пълни дивотии правят сценаристите с образа на Хинова. Ще побъркат героинята без да има смисъл. Вместо да се мобилизират Мазови и да се справят с Ваня, още драми се натрупват.

Абсолютно излишна драма.
Много по- добре ще е двамата да са обединени срещу Ваня и да се борят, за да си вземат бебето.
Ще има доста повече интрига, особено, ако на моменти се появява риск Ваня да ги хване, даже Мазов може да вкара малко от неговия хумор.
Хинова я направиха на ревнива параноичка без грам мозък и вечно мрънкаща и недоволна.

# 99
Чакайте да видим как ще реагира Хинова, като разбере. Тогава ще преценим дали е изкукала и тя.

# 100
Аз мразя монолозите, но не бих отказала няколко от Фотев и моята любимка Ванчето 😂😁

# 101
Аз мразя монолозите, но не бих отказала няколко от Фотев и моята любимка Ванчето 😂😁
Хъмбъл, ти си много хард Grinning Ние тук сме едни нежни души, а ти мечтаеш кръв да се лее Joy
Представям си монолога на Фотев:
Всеки мъж понякога е поставен пред морална дилема - да закопае врага на Витоша или да го хвърли в Панчарево Joy

# 102
Хъмбъл, ти си много хард Grinning Ние тук сме едни нежни души, а ти мечтаеш кръв да се лее Joy
Всеки мъж понякога е поставен пред морална дилема - да закопае врага на Витоша или да го хвърли в Панчарево Joy
Laughing Mr. Green
наистина съм хард, обичам екшън и тупаник да има повече, отколкото любовни сцени 😎

# 103

"Всеки мъж понякога е поставен пред морална дилема - да закопае врага на Витоша или да го хвърли в Панчарево.
Всеки мъж осъзнава, че понякога греши - трябваше да купи на жена си фризьорски салон, а не болница.
И най-властния мъж все някога се озовава с потъпкано достойнство заради жена - тази, която смята, че контролира всекидневно и която уж се страхува от него.
И най-властния мъж все някога се влюбва - в онази хубавица с чепат характер, която странно защо подаръци не приема.

Ще ги избия всичките!!!!"

# 104
  • Оптимист по принуда
Лека корекция - масажно студио, не болница. Sunglasses
Ако не желаете да ви оперират с вилица, не си играйте с Фотев.

Общи условия

Активация на акаунт