Откраднат живот - ТЕМА 40 Критична точка...Бомба със закъснител

• 41 168
  • 734
  •   1
Отговори
# 345
Отново много драматичен епизод и много силен.

Мазов така го поставиха между чука и наковалнята. Ама сам си е виновен - да беше казал по-рано на Лора.
Сцените с Калин бяха много гадни Sad Зарадваш се за малко и после баааам!

Марио и Зорница прекрасни! Най-накрая започаха да си говорят! Това се искаше. Зорница ми късаше сърцето през целия епизод. Много се радвам, че видях Тони в началото, но явно радостта е била за кратко Sad Тегави епизоди ни чакат

Единствено Тасев и Фотева бяха забавни - хич не беше щастлива от отноешението му и говореше за себе си, не за пациентите

Последна редакция: ср, 04 апр 2018, 21:13 от Анонимен

# 346
  • Разпиляна във въображението
Марио е загубил родители, а Зорница е абортирала дете. В първия случай нищо не е зависило от него, а във втория е съзнателен избор. Но и в двата случая има празнота, чувство за нещо отнето/оставено. И много болка. Той я утеши, без да дава присъда, придърпа я и я гушна.

А онзи се тръшва горе. Дано да не е след разговор със Зорница, че ще стане съвсем мазало.

# 347
Много тежка серия. Още имам буца в гърлото.

Тъжно ми стана за Калин. Явно при него се е случило същото като на хората , на които са отрязали крайниците а имат усещането , че ги болят.

Друга такава византийска кифла като Лора не съм виждала.

Зорница и Марио за добро или зло забиха последния пирон в ковчега ми. Но пък ми бяха много сладки. Хем боли , хем сърби. Имах усещането, че когато Марио седна до Зорница, тя щеше да му изкрещи "Извинявай, но пътищата ни са различни, така че пали джапанката и да те няма"... но беше прекалено наранена. Аз съм напълно съгласна с решението на родилката.

Имам някакво усещане, че Тони ги е видял отнякъде гушнати и затова му става лошо, но ще видим..

# 348
Марио е загубил родители, а Зорница е абортирала дете. В първия случай нищо не е зависило от него, а във втория е съзнателен избор. Но и в двата случая има празнота, чувство за нещо отнето/оставено. И много болка. Той я утеши, без да дава присъда, придърпа я и я гушна.

А онзи се тръшва горе. Дано да не е след разговор със Зорница, че ще стане съвсем мазало.

Според мен Тони се е влошил здравословно Sad

# 349
Обаче тъкмо се зарадвах за Калин, че има дори и минимален напредък, а то изобщо не е било това което изглеждаше. Сега горкият пак ще се срине, а беше толкова въодушевен. И отношението му към Наталия в следващия епизод изобщо не говори добре.

Лошо е това, което ще се случи с Тони. Съвсем изключвам обаче да ги е видял и да е изпаднал в това състояние заради тях, няма начин. Щяха да го дадат още през тази серия или за другия епизод.
А Мириел може и да е права. Ако отговорите на въпросите му към Зорница са цялата истина, не искам и да си помислям, че си е посегнал на живота.

Зорница в онзи момент, когато абортираше мислеше, че взема най-правилното решение, но ето че сега вече е осъзнала обратното. Сама си каза - причините бяха оправдания.

Последна редакция: ср, 04 апр 2018, 21:15 от yanitsa.s

# 350
  • София
Въобще цялата серия беше много добра. Не мога да кажа какво ми хареса най-много.
Безупречно изиграни роли, успяха да ме развълнуват дълбоко. Толкова, че чак ми е трудно да си подредя мислите.
Ще го гледам пак още тази вечер.

Марио и Зорница най-накрая да говорят един с друг.

# 351
  • Разпиляна във въображението
Нали щял да говори със Зорница. Затова предполагам, че може да се е сринал след това.

# 352
Нали щял да говори със Зорница. Затова предполагам, че може да се е сринал след това.

И ако е заради това си мисля, че Марио може да обвини Зорница за състоянието му, защото му е казала всичко. И ето сътресение в отношенията им.

# 353
Ако по някакъв начин Зорница има пръст във влошеното състояние на Тони, Марио ще е като майка стръвница срещу нея. Но и аз като Дона, мисля че е просто проблем с черния дроб.

Калин ми скъса сърцето като им казваше да гледат крака му не него Cry, толкова радостен беше, че се е получило, а то.........

# 354
  • София
Тежък епизод. Еле и както се писа, че това с бременната с тумора е по действителен случай си е за рев.
Калин си е за ожалване, ситуацията с Мазов и Хинова също.
Другото няма да коментирам. Не ми е приятна сапунестета част.

# 355
Майче, не искам да си представям какво ще стане ако това с Тони се случи заради истината, която евентуално ще чуе от Зорница. Дано наистина е просто проблем с черния дроб, без да се налага някой да е допринесъл за него.

# 356
  • София

И ако е заради това си мисля, че Марио може да обвини Зорница за състоянието му, защото му е казала всичко. И ето сътресение в отношенията им.

Не вярвам, просто Тони не си е пил хапчетата и това е причината. А и защо и в какво  Мариоще обвинява Зорница, тя какво е направила? По-скоро си мисля, че пак ще спусне желязната маска към нея.

# 357
Ако по някакъв начин Зорница има пръст във влошеното състояние на Тони, Марио ще е като майка стръвница срещу нея. Но и аз като Дона, мисля че е просто проблем с черния дроб.

На Марио ще му е трудно да действа като майка стръвница точно срещу Огнянова. Доста вътрешна борба ще има той.
А и в крайна сметка ако причината е разговора със Зорница, и той ще има вина. Тя ще му свърши работата на практика

yanitsa, и проблем с черния дроб не е добре сякаш Sad Ще почне едно ходене по мъките, ако органът вземе да откаже

# 358

Не вярвам, просто Тони не си е пил хапчетата и това е причината. А и защо и в какво  Мариоще обвинява Зорница, тя какво е направила? По-скоро си мисля, че пак ще спусне желязната маска към нея.

Да, на практика Марио не е предупредил Зорница да не казва нищо на Тони. Тя няма как да знае какво би му причинила с такава истина, все пак не знае за проблема му с бъбреците.

# 359
  • Кърджали
Зорница нали не знае за проблемите на Тони с черният дроб. Значи Марио няма какво да я вини. Но ще запее песента "пътищата ни са различни" и ще се опитва да стои далеч от нея. А Зорница ще търси път към него. Дежа вю...
Ах, така да се зарадвах на Калин и накрая...
Мазов - както и очаквах, отиде работата... Щото толкова беше трудно вместо да увърта в прав текст да каже на Лора "Ваня е луда, буквално" и после вече да се разправят...

Общи условия

Активация на акаунт