Откраднат живот - ТЕМА 40 Критична точка...Бомба със закъснител

• 41 066
  • 734
  •   1
Отговори
# 510
Дайте да гадаем защо ли ще звъни Банков Simple Smile

Нищо не и идва на ума, всичко ми изглежда като абсурдна ситуация.

Жена му има проблем с бъбреците и търси уролог.

Много се надявам това да не се повтаря. Ще се обърка всичко съвсем. И без това драмите са ни много с тоя триъгълник в който ни забутаха.

# 511
  • Оптимист по принуда
Без да съм го гледала още, ще предположа - Зорница го съживи, даде му смисъл. Няма как да я забрави така лесно.

А по думите ви разбирам, че сценаристите са направили блестящ избор за образа на г#зоблизника в лицето на М.Вачкова. Тази жена така и не я харесах като актриса - имам чувството, че тя е като ролята си тук и в живота.

# 512
  • София
Иска да й каже, че й е пратил кутия с шоколадчета, та да не се обърка пак  Mr. Green

Айде сега, то не стана ли ясно, че са от Тони, или аз нещо пак съм проспала?

Yanitsa.s и аз така.

Иначе така е, Зорница съживи Банков, а той на нея и отне всичко

# 513
  • София
Докато стане ясно, стана мазало!

# 514
Иска да й каже, че й е пратил кутия с шоколадчета, та да не се обърка пак  Mr. Green

Yanitsa.s и аз така.

Стана ясно, ама бъзик да има Simple Smile

Честно, нямам никаква идея защо звъни Банков. Може примерно да му е мноооого тежко с жената в Дойчланд и да има нужда да поговори със Зорница. Той нали се сещаше за нея, когато той има нужда

# 515
Много се издразних на Магда тази вечер непрекъснато си вре носа където не трябва . Тони с тия сцени и той ми идва в повече Зори ясно му каза преди това че няма как да се получи нещо повече между тях той пак и се натяга . И сега с Марио пак крачка назад не стига това ами ония путьо ще и припомня за себе си от нищото ! Колкото до Лора и Стефан крайно време беше да и каже истината дано успеят да си вземат детето от лудата , че и там много се протичаха нещата .

Последна редакция: чт, 05 апр 2018, 22:57 от iris 40

# 516

Yanitsa.s и аз така.

Честно, нямам никаква идея защо звъни Банков. Може примерно да му е мноооого тежко с жената в Дойчланд и да има нужда да поговори със Зорница. Той нали се сещаше за нея, когато той има нужда
Това е адски егоистично от негова страна. Тя тъкмо се съвзе и той отново я разклаща (предполагам), като й се обажда.  Доколкото си спомням на летището си обещаха да не се обръщат назад, ами нека да го спази, защото тя определено го е направила.

# 517
  • София
За да накара седянката ни да се разхълца  Mr. Green

# 518

Това е адски егоистично от негова страна. Тя тъкмо се съвзе и той отново я разклаща (предполагам), като й се обажда.  Доколкото си спомням на летището си обещаха да не се обръщат назад, ами нека да го спази, защото тя определено го е направила.

Обръщането назад беше буквално - да не се обръща, докато върви към самолета. Иначе съм съгласна, че е адски егоистично.
Макар че преди три месеца щяхме да подскачаме от щастие при това обаждане Joy

# 519
  • София
На Банков може жена му да е починала и да се чуди дали да се връща.

# 520
На Банков може жена му да е починала и да се чуди дали да се връща.
А може и да се върне с нея някъде във фейса имаше информация , че София Кузева щяла да я играе .

# 521
[quote author=demmy

А по думите ви разбирам, че сценаристите са направили блестящ избор за образа на г#зоблизника в лицето на М.Вачкова. Тази жена така и не я харесах като актриса - имам чувството, че тя е като ролята си тук и в живота.
[/quote]
Точно и моето усещане за Марта е такова.Затова и се получава толкова ролята-играе себе си Simple Smile

Дона Hug

# 522
Фейсбук току-що е блокирал. Има официално съобщение от Марк Зукърбърк.
До утре едва ли ще го оправят.
Причината била необичайно активизиране на фенките на доц. Банков.

JoyStuck Out Tongue Winking Eye

Амбър, върнала си стария аватар - одобрявам Wink

# 523
  • София
Добра серия.
Дяволчето се накара яко на екипа и ето, че ме послушаха и Мазов най-накрая каза всичко на Лорчето.  bowuu Twisted Evil И точно както и трябваше да се случи ще станат комбина за да преметнат лудото Ванче.  Party
Калин и Стефан заедно бяха чудничка гледка. Simple Smile
Тони постъпи много глупаво, знае, че не бива да пие заради черния дроб. Чак пък такава любов, от 1 месец се знаят. Зорница недвусмислено му каза, че не желае връзка с него и че го чувства само като приятел, а вече и само като колега като не разбира от дума. Дано се оправи и открие истинската жена за него, за да бъде щастлив. Със Зорница няма как да стане.
Фотев е зловещ!
Това с Банков в промото слабо ме интересува. Доцента никога не ме е вълнувал или харесвал, по-добре без него. Чужди тела нещем...  Laughing

# 524
Добър епизод, имахме развитите по въпроса с Ваня, за което си беше време, но си признавам че накрая промото ме остави в ступор, няма да оставят Зорница да си поеме дъх сега и с това обаждане. Разчитам на вас утре да пишете подробно за случващото се в епизода, че ще пътувам Grinning

Тази сцена ми беше много мила и сладка, до момента когато се разбра за бонбоните:

Общи условия

Активация на акаунт