Откраднат живот - ТЕМА 40 Критична точка...Бомба със закъснител

• 41 048
  • 734
  •   1
Отговори
# 495
Да се "обадя" и аз,как ме развълнува подобаващо само споменаването на името му!!!
Не мисля,че ще се върне,ще си поговорят по телефона,няма лошо.Аз мисля,че тя ще говори с него,тя не му е сърдита,тя си го обичаше и не го обвинява ,а мисли че просто бяха жертви на обстоятелствата.

Жекова е доста долно човече.Така и трепери душичката да не си загуби мястото,та докъде стигна ,да манипулира баш шефа.Мисля,че си играе с огъня тя,много далеч отива, да се меси в семейните отношения на мафиота.

Последна редакция: чт, 05 апр 2018, 22:17 от *Амбър*

# 496
Лелеее какво става тук? Какъв Банков, какво обаждане, какви пет лева? Joy Аз един епизод да не гледам и стават някакви страшни неща. Grinning

Мани, отиде коня У реката!!! Виж каква лудница настана в темата Joy
Това магаре да си стои в Германия и да изтрие номера на Зорница, че ще се бием. Joy

Да си дойдем на думата.
Банков - в Германия!
Марио - у Зорница!
Тони - вкъщи!

# 497
Лелеее какво става тук? Какъв Банков, какво обаждане, какви пет лева? Joy Аз един епизод да не гледам и стават някакви страшни неща. Grinning

Това магаре да си стои в Германия и да изтрие номера на Зорница, че ще се бием. Joy

Да си дойдем на думата.
Банков - в Германия!
Марио - у Зорница!
Тони - вкъщи!

Подкрепям!!!

# 498
Да се "обадя" и аз,как ме развълнува подобаващо само споменаването на името му!!!
Не мисля,че ще се върне,ще си поговорят по телефона,няма лошо.Аз мисля,че тя ще говори с него,тя не му е сърдита,тя си го обичаше и не го обвинява ,а мисли че просто бяха жертви на обстоятелствата.

Жекова е доста долно човече.Така и трепери дишичката да не си загуби мястото,та докъде стигна ,да манипулира баш шефа.Мисля,че си играе с огъня тя,много далеч отива да се меси в семейните отношения на мафиота.

Айде де, най-после се появи пак в темата Simple Smile

Определено беше шок, аз подскочих от стола Joy

Жекова минидеше да ѝ извия врата. Тъпа патка, такива проблеми сега ще навлече на Ина

# 499

Да си дойдем на думата.
Банков - в Германия!
Марио - у Зорница!
Тони - вкъщи!

Подкрепям!!!
Така е момичета, всеки да си знае мястото.

# 500
  • София
Кой казваше, че тази седмица ще е скучно?!  Тези направо ни разбиха 😱

Надявам се, а и не вярвам, че Зорница би се върнала при Банков и не защото предпочитам Ковачев ( което си е светата истина), а защото смятам, че доцента не е за нея, не би я направил щастлива. Що за цинизъм би било, да не се обажда почти 5-6 месеца и изведнъж да се появи и тя да изприпка при него.

Чудно ми е защо я търси, какво ще и каже., за какво могат да си говорят.

# 501

Да си дойдем на думата.
Банков - в Германия!
Марио - у Зорница!
Тони - вкъщи!

Подкрепям!!!
Така е момичета, всеки да си знае мястото.

Ще види той кон боб яде ли, ни алкохол ще види, ни морфин! Joy

# 502
Жекова обаче ще я яде жегата, Фотев не е тъп и хич на обича такива подлизурковци като нея!

Като се появи на масата при Ина и Тасев направо настръхнах, много е плашещ този човек.

# 503

Надявам се, а и не вярвам, че Зорница би се върнала при Банков и не защото предпочитам Ковачев ( което си е светата истина), а защото смятам, че доцента не е за нея, не би я направил щастлива. Що за цинизъм би било, да не се обажда почти 5-6 месеца и изведнъж да се появи и тя да изприпка при него.

НеОдачници в сериала не искаме !
😉😉😉

# 504
  • София
Скрит текст:

НеОдачници в сериала не искаме !
😉😉😉

Малко извън темата, но толкова разочарована от пиеса скоро не си бях тръгвала, а буквално всеки актьор в нея харесвам изключително много. Даже и не мога да кажа какво не ми хареса, беше цялостното усещане.

# 505
Дайте да гадаем защо ли ще звъни Банков Simple Smile

# 506
Човекът явно има някво шесто чувство, че любимата му го е забравила и е продължила без него и е решил да й развали спокойствието, като  напомни за себе си профилактично. Grinning

Последна редакция: чт, 05 апр 2018, 22:41 от yanitsa.s

# 507
  • София

Нищо не и идва на ума, всичко ми изглежда като абсурдна ситуация.

Жена му има проблем с бъбреците и търси уролог.

# 508
  • София
Иска да й каже, че й е пратил кутия с шоколадчета, та да не се обърка пак  Mr. Green

# 509

За да ѝ каже, че ще пътува до Б-я и да ѝ предложи да се видят.
Тя първоначално приема, но в последния момент решава, че иска да е с Марио и отива при него, а Банков стои и чака, така, както тя го чакаше за театъра.

Общи условия

Активация на акаунт