Откраднат живот - ТЕМА 40 Критична точка...Бомба със закъснител

• 40 716
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
Когато Наталия и Зорница бяха в мола, Натали зачекна темата за Банков и Огнянова каза, че не й е звънял нито един път.
Така че или си звъни от стария номер, или сценаристите са забравили за това 😀

За мен има логика да му е оставила номера.... просто ей така. А и е възможно да е запазил бг номера си.

Ели, защо да е емоционален вампир? Не мисля, че се напи, за да изнъчудва емоционално някой със състпянието си, а да си удави мъката. И просто я сваляше, защото беше грешно решил, че има шанс с нея. Иска нещо - бори се.

Има разлика, когато се напива здрав човек и когато се напива такъв, с присаден черен дроб.
Марио е направил всичко възможно, за да му направят трансплантацията, търси му супресори, подсеща го да ги пие и се грижи повече от него самия да се спазва режима, а на нашия му докривяло и грабва бутилката.

# 541
По напред се спомена от къде Зорница му има немския номер, ако звъни от такъв? Защото знаем, че не са поддържали никаква връзка откакто е заминал.
Има логика Зорница да му пази стария номер, тя е сигурна в себе си, че няма да му звъни и да се бърка в семейството му, затова не й е хрумнало да го изтрие.

А Банков може да звъни от български номер, защото се намира на територията на България 😀😂😀
ще ми се да е така, ама не вярвам

Сега дадоха кратко промо - Батко и Тони са вкъщи, не чух какво си казаха, но поне Тончо е добре!

# 542
  • София
Не мисля, че Тони ще умре, поне не в този сезон. Избрали сме му една млада докторка, която видяхме в едно от клипчетата на Марта Вачкова. Той е готин, по детски наивен и безотговорен и му трябва жена, заради която да порастне. Надявам се сценаристите да развият образа му добре.

Фотева, милата, сред независими, амбициозни и умни хора в болницата, лека полека започва да осъзнава реалното си положение - красиво украшение на един опасен мъж, който я третира като вещ, а не като живо същество със собствени чувства и желания.

За Марта както казах, вратлето ми идеше да и извия.

Добре че Лора и Стефан се изясниха, сега поне драмата ще е малко по-интересна, как ще се отърват от Ванчето. Дано и Мазов включи сарказма, че ми липсват хапливите му подмятания.

За първи път Пенев и Врабчев ми бяха неприятни, Харесвам ги,, но снощи беше прекалено, начина, по който говориха за Огнянова беше оскърбителен.

А защо Зорница трябва да трие телефона на Банков, и аз телефони никога не трия? А и може да е имала надежда, че ще се обади, но самата тя каза, че не го е направил, и че вече е затворена книга.
Усещането ми след снощния анос е неприятно, но да видим как ще се развие ситуацията. Харесвам много  Вергов, но не  харесвам Банков.

# 543
Мисля, че магарето от Германия звъни на телефона на Романова. Все едно. И да пристигне той за Зорница е затворена страница, както тя каза на Наталия. Само ще я смути при евентуално идване но нищо повече. Но не ми  се вярва, че ще се върне в Бг., и защо ли?
Тони се държи, като малкък влюбен тийнейджър.Той от любезен отказ не разбира. Раздвоена съм Марио дали ще обвини Зори за състоянието му. От една страна е въздържан и се владее, но в такава екстремна ситуация може и да изригне срещу нея, и ето мазало за няколко серии.
Жекова много неприятна, досадна подмазвачка и клюкарка. Не я трая. На всяка манджа меродия. М.Вачкова играе себе си. Досто неприятна жена в живота. Копи пейст на Жекова.

# 544
Има разлика, когато се напива здрав човек и когато се напива такъв, с присаден черен дроб.
Марио е направил всичко възможно, за да му направят трансплантацията, търси му супресори, подсеща го да ги пие и се грижи повече от него самия да се спазва режима, а на нашия му докривяло и грабва бутилката.

Съгласна съм, че Тони е абсолютен глупак да се напие така(макар че все някъде щеше да избие). Твърдя само, че не го направи, за да разиграва Зорница и Марио или да ги изнудва емоционално.
Видях промото - Тони казва виновно “Не исках така да се получи, извинявай”. Марио го гледа бясно. Пф, дано му е начукал канчето, придружено с шамари, че да му е дошъл акъла в главата.

# 545
Да вземе да и` тръгне на Зорница в любовта вече, че взе да става досадно с тези дървета, с които я обграждат. Даже с Банков да стане, няма лошо.

# 546
Марио си е виновен ,че е изградил такъв стерилен купол около брат си . Тони дори не схваща какви ги върши ,едно  извинявай и за него е достатъчно .
Сега Батко май дълго няма да посмее да се отвори към Зорница.

# 547
Не ми стана ясно, на какъв телефон звънна Банков, че Романова реагира.
Звъня на Зорница, но тя се беше заблеяла нещо  и Романова тръгна да и подава телефона и видя името " А, Банков"
Как в телефона на Огнянова е запаматен номера на Банков? Или звъни на стационарен тоест телефон за общо ползване??

Извинете ме за тъпите въпроси в поста, но тая седмица нямах възможност да гледам филма. Разчитам само на коментарите Ви.

Ами нали като си беше тук, той ѝ звънеше, сигурно сега звъни от същия номер, защото е тук, в България.

# 548
  • София
Тони е добряк, обича брат си и не мисля, че го прави нарочно, просто емоционално е доста незрял и не мисли за последствията от постъпките си. Ще се промени сигурна съм.

А при Зорница ще има драми, то е ясно, иначе сценаристите трябва да се напънат да мислят и други сюжети. Но това с Банков ми горчи в устата. Не мига да се пречупя и дори цялата харизма на Вергов не може да ме накара да харесам образа на мъж, който зарязва съпругата си в чужда страна в кома, започва връзка с друга жена, която лъже в 80% от времето и накрая ни лук ял ни лук мирисал се прибира при жена си.

И понеже снощи ме ядосаха да кажа за целувката на Марио, ами по нескпосано заснета сцена скоро не бях гледала. Все едно пълни аматьори бяха снимали. Лоша оценка за оператора, режисьора и монтажиста.

# 549
Ако Марио скочи на Зорница ще е много тъпо.
Всяка жена има право да бъде директна и безкпмпромисна в изясняването на такива отношения.
Тя няма никаква представа, че Тони е с присаден черен дроб .

# 550
Мен малко ме подразни, когато Зорница каза на Марио, че е разбрала, че бонбоните са от Тони и е разрешила този проблем, а Марио й отговори - Ама той е влюбен в теб. Е, и?! Тя да не е длъжна да отговаря на чувствата му, само защото братчето било влюбено? А и да знаеше за трансплантацията, това по какъв начин я задължава с нещо пред Тони? Това свръхпокровителствено отношение на Марио хич не е здравословно и минава границите на нормалната загриженост.

# 551
Мен малко ме подразни, когато Зорница каза на Марио, че е разбрала, че бонбоните са от Тони и е разрешила този проблем, а Марио й отговори - Ама той е влюбен в теб. Е, и?! Тя да не е длъжна да отговаря на чувствата му, само защото братчето било влюбено? А и да знаеше за трансплантацията, това по какъв начин я задължава с нещо пред Тони? Това свръхпокровителствено отношение на Марио хич не е здравословно и минава границите на нормалната загриженост.

Според мен той искаше да каже - той е влюбен в теб, такъв проблем не се решава с един разговор, защо си мислиш, че си го решила? Марио много добре познава брат си, освен това видя как ентусиазирано му обясняваше какво мисли да прави, за да спечели Зорница. Затова е решил, че Зори се заблуждава, мислейки, че е оправила нещата с един кратък разговор.
Не би трябвало никой (най-малкото Марио) да я задължи да прави каквото и да е - трансплантация или не.

# 552
Даа,заради лабилността на Тони, Марио пак ще бие отбой.

В един от разговорите  с Наталия, Зорница каза,че откакто Банков е заминал, не са се чували нито веднъж.
Мисля си,че тя няма да вдигне телефона,а това е просто ход на сценаристите да видят как тази новина ще повлияе на зрителите. Т.е. да правят ли опити да  връщат Вергов или не.И ако в началото 90 % от мненията на зрителите бяха Банков да бъде в сериала,сега, като че ли доста е спаднал интереса към неговия герой.
Аз не искам да се връща .Марио и Зорница са започнали нещо красиво,което /явно ще преминава през много сътресения/,но трябва да достигне своя край.Така ми се иска,де!
Не е нормално Огнянова във всяка връзка да бъде отхвърляна и нещастна.Стига с тая прокоба за невъзможната любов!

# 553
Магда и мен ме подразни снощи, но тя тва не го ли прави за да не дава шанс на нещата с Тасев... Смисъл, защитава Ина, като не и оставя друг избор, освен да не се занимава с него? И как така Марта е такъв човек в реалния живот? Това е наистина така или просто това са предположения?

# 554
  • somewhere near the sea
Какво като Лора разбра за Ванчето. И защо ще продължават "театъра"? Как ще я закарат в Украйна? Освен като роди тук, властите да й вземат детето, а Мазови да го осиновят официално. Или пък... Кръстева така и така знае как се сменят бебета- ще направи нещо?

Общи условия

Активация на акаунт