Отговори
# 615
Момичетааа , не пиша защото няма нищо ново покрай мен 🙄
Чакам си прегледите и решенията на док 🤔
 Хакерче, нападай ТМ Simple Smile
Срети, благодаря че сподели тази снимка 💗

# 616
Здравейте момичета , днес 4 дни преди МЦ си направих тест , понеже знаех че ще е отрицателен защото е рано , но имаше много бледа втора черта ще кача снимка и за съвет от вас , дали изобщо я виждате ? Теста е от тези с тестовете за О. Клиър, досега винаги са били отрицателни тестове за първи път виждам втора чертичка макар и мн мн бледа, дано се насити следващия път като направя и всичко да е наред , а да не е присто фалшиво🙏🤗

# 617
Тихичко честито!!!! Успешен край и леко бременеене!!! 😊😗

# 618
Астинед благодаря ти много , дано наистина съм бременна и всичко е наред 🙏
Успех на всички , дано като за начало на новия месец , да повлеча крак и да има много много бременни 🤞🤗❤

# 619
Rozi и аз я виждам чертичката , според мен е положителен теста . Стискам ти палци и до финал 😘

# 620
  • Бургас
Рози, честито! Тези тестове, лентичките са много чувствителни, аз съм хващала много ранни 3-4 дни преди цикъл с тях! С такъв си засякох и бременността с детенцето. Дано всичко е наред и с теб!

# 621
  • Sofia
Рози, много си е хубав теста за четири дни преди датата 🤗 Положителен е, тихичко честото и от мен!
Айде , нива серия тестове да валят 😘
Титката, как си ти?

# 622
Благодаря ви момичета , все още немога да се успокоя,  ще повторя пак теста , дано всичко е наред 🙏❤
Дано това е началото на поредица положителни тестчета 🤞🤗❤👶

# 623
Рози, честито! И аз я виждам  Yellow Heart
Желая ти всичко да бъде наред. Дано повлечеш крак Simple Smile

# 624
Рози, много си е хубав теста за четири дни преди датата 🤗 Положителен е, тихичко честото и от мен!
Айде , нива серия тестове да валят 😘
Титката, как си ти?
suzana 😘 добре нямам симптоми , още не мога да се зарадвам , все ми е едно  притеснено. Дните минават бавно , а съм на преглед отново на 10 .05 😁  как ще изкарам до тогава .....
Хайде всички ви чакам в отчетната 🍀☘🍀

# 625
Здравейте момичета , днес 4 дни преди МЦ си направих тест , понеже знаех че ще е отрицателен защото е рано , но имаше много бледа втора черта ще кача снимка и за съвет от вас , дали изобщо я виждате ? Теста е от тези с тестовете за О. Клиър, досега винаги са били отрицателни тестове за първи път виждам втора чертичка макар и мн мн бледа, дано се насити следващия път като направя и всичко да е наред , а да не е присто фалшиво🙏🤗
Тихичко Честито Рози, я кажи имаш ли някви симптоми, на мен ми остават 6 дни до Ц и мн искам а направя тест преди това нямам търпение?! Кажи при теб как е? На 6-ти май имаме годишнина с мъжа ми и аз имам имен ден, а трябва да ми дойде на 8-ми, някак си се надявам да имам изненада за него Simple Smile

# 626
Рози, изглежда ми положителен 😇 Дано всичко да е наред и да се насити чертичката 🙏🏻🤞🏻

# 627
  • Пловдив
Ейй, Rozi29 , тихичко Честито!!! Дано всичко е наред!! Аз вече си мисля, че този месец май няма да го бъде и започвам да мисля, за следващият! Ще се заредя с тестчета за О и мисля да действаме! За сега си имам симптоми за предстоящият Ц и май ще си го чакам, защото като си погленах календара се оказа, че точно деня с О сме го пропуснали Expressionless, нищо, ще си чакам! Успех на всички, дано имате късмет! 🍀

# 628
Rozi29 , Heart Стискам палци за още по- наситена чертичка, сърчице и едни много спокойни и безпроблемни  9 месеца Heart
Дано този месец страниците са пълни с положителни тестове!
 Успех на всички Ви Kissing Heart  мили и отзивчиви момичета! Animal Hatching Chick

# 629
Благодаря ви момичета , дано да се насити теста и всичко да е маред 🙏🤗
Гери нямам кои знае какви симптоми за сега , даже други месеци съм била по бременна 😀 имам доста апетит, гъдите вече не ме болят много малко , коремчето ме наболява от време на време и имам напрежение в таза поне така го усещам, иначе не ми се гади само от определени миризми малко ми се повдига общо взето за сега е това , дано му направиш най-хубавата изненада 🙏🤞❤
Хакерчето много ти благодаря мила дано 🙏

Общи условия

Активация на акаунт