Тичане (4)

• 64 641
  • 765
  •   1
Отговори
# 540
И аз бягам през зимата с летните си, доста проветриви, маратонки. Като резултат малко ми мръзнат краката и се мокрят понякога, но другите ми маратонки са по-тежки и не са удобни за бягане. Светлоотразителни елементи има по всичките ми клинове и якета.

# 541
Благодаря ви. Имам шапки, бъфове, ръкавици, чорапи. Трябва да си набавя подходяща връхна дреха и светлоотразителни ленти, тъй като само единият ми клин има такива. Ако е нужно, ще си нося и челника.

# 542
  • Бургас
И аз за маратонките в студа и дъжда щях да питам. Все ме е страх, че моите летни ще се пързалят, мокро си е сутрин.

# 543
Как бягате с асфалтовки по леда? Grinning Аз си ползвам маратонки с приличен грайфер, не са баш зимни, по-скоро планински.

Аз си спечелих състезанието, да се похваля. Grinning Получи се доста силно бягане, много съм си доволна от времето.

# 544
Браво, Гугъл!

Моите асфалтовки не се пързалят на дъжд. Сега ще си купя нов чифт на същите. Много си ги харесвам.

Скрит текст:

# 545
И аз много си обичам бруксовете, моите са планински. С тях вече съм правила какво ли не и къде ли не. Друга планинска маратонка не ми ляга на крака.

# 546
Brooks отговарят ли си на номерата? В момента редувам Nike и Salomon. И двата чифта не се пързалят на дъжд, но грайферът на Salomon се поизтри и ще ми е нужен още 1 чифт.

На първо гледане се чудя между Nike Wild Trail, някоя от Ghost сериите на Brooks или отново Salomon. Simple Smile

Последна редакция: нд, 30 сеп 2018, 13:32 от Linofrina

# 547
  • София
Brooks са удобни, но с тях тракам като тичам и все си мисля, че много набивам (което не е така). Sauconies Kanivara са ми като масълце,  но не съм ги тествала на мокро.

# 548
Влизам специално да похваля този тахан, знам че е полезен при всякакви случаи. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Има го в гръцките магазини при нас, не може да го няма и в България. Аз го намерих в Гърция и полудях. Joy
Там детето ми направи страшна снимка на която си броях ребрата...и нагънах тахана, да видите как загладих косъма.
В нормални количества пак е полезен- мазнини, протеин, хубавини всякакви. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:

Скрит текст:

# 549
  • София
Има ги и тук тези тахани. Греховно вкусни са!

Има и един друг с какао и малко натурален шоколад. Оримпус се казва и той е жесток.

# 550
Вкъщи доста върви таханът. Различни видове. Аз най-много обичам от тиквено семе. Иначе си правя смеси понякога - тахан, мед и орехови ядки.

# 551
  • София
Не ти ли горчи много тиквеният? Той ми е най-екстремен. Иначе и аз ям много от тях, най-малко чист направо с лъжицата.

# 552
  • София
Има ги и тук тези тахани. Греховно вкусни са!

Има и един друг с какао и малко натурален шоколад. Оримпус се казва и той е жесток.

Къде ги продават тези македонските? Не съм ги виждала в нито един магазин.

# 553
Моят мъж много ги ядеше и в крайна сметка и аз се престраших да пробвам. Много странен ми изглеждаше в началото, направо гаден. След това обаче започна да ми харесва, но пък и аз хапвам по 1-2 лъжички само като е чист. Ако си направя бъркоч, мога да изям цял буркан и затова правя смеси само  за планината.

# 554
  • France
ММмМммМмм тахан... знам една рецепта със сушени кайсии, фурми, кокосови стърготини и тахан разбира се. Всичко се слага в блендера и се оформят бонбони. Някои слагат и сушени сливи, но аз предпочитам без.

Общи условия

Активация на акаунт