Тичане (4)

• 64 631
  • 765
  •   1
Отговори
# 585
Привет! От заетост не мога да стигна да си попълня дневника, нито да напиша 2 реда като хората.

Harpalike, страхотно подобрение! Браво!

Аз също не съм сприрала да тичам, сега си въведох километрите от Фитбита в дневника, за да ги видя и преброя по-добре.

Тази седмица ще я затворя на 52км (утре съм на полумаратон), за миналата имам 55, а по-миналата, с теренния полумаратон е 68км.
Така че двете изминали седмици са по-леки като километраж, но върнах бокса и силовите, и вдигнах тежестите.

Качила съм още 2 кг (вчера бяха +3/55кг newsm77 smile3544, но се събудих с 1 източен - 54кг) и съм доста стресната, защото за моя ръст това е недопустимо много. На снимките изобщо не личи разлика, затова предполагам, че е вода. Praynig
След теренния 22км било нормално да се качи вода докато мускулите се справят с регенерацията (четох), а в събота ме отровиха от сол в един ресторант (пържола на скара и зелен боб). После дойде цикъла, но цифрата на кантара ме потресе.
Затова си мисля е добре човек да си води дневник. Аз имам, но нямам време да пиша в него. ooooh! Joy
Може би излишно изпаднах в стрес. А дори бях забравила, че съм тичала на състезание на 7.10. А тичах на макс. Докато чаках автобуса скимтях тихичко от изтощение като пребито куче. Но бях доволна. Blush

Върнах се към гирите, захванах се с Fitness Blender, много съм доволна. Последните 2 седмици тренирам двуразово почти всеки ден. Но понеже в главата ми са децата, работата и ежедневните битовизми, изобщо не си давах сметка как изглежда голямата картина.

Хубав уикенд на всички!

# 586
  • София
Отчитам 5 км тичане по планински терен

# 587
  • Бургас
Аз пак нищо. Тичах в понеделник, после дребния се разболя и висим в къщи. Поне тренировките ми вървят по план. Надявам се другата седмица пак да съм в ритъм.
Дези, много подкрепям за дневника. Аз водя един за всичко - храна, тренировки, добавки. Пиша всеки ден. Много ми помага.

# 588
Аз тази седмица само два пъти съм тичала,  всъщност бяха интервални тренировки. Спринт до изтощение,  след това ходене. Така ги редувах. Наложи се тази смяна,  защото след продължителното тичане голям глад ме гони и бях качила 1.5 кг.
Хубав уикенд,  дами!

# 589
  • София
Браво на всички тичащи! Понякога е геройство всеки откраднат момент за това.

Dezi, вода си задържала. След дни и помен няма да има от тези стойности.

След 5 дни "почивка" заради хрема, днес направих 13к, дано утре също да мога да потичам толкова или мъъъничко повече.
Вече мисля затварянето на спорта, особено през седмицата, когато сутрин не е добре вече навън. Но пусто, наистина ми харесва бягането!

# 590
  • Русе
Хайде и аз да кажа Simple Smile Тази седмица 4 пъти по 7км-доволна съм,но и аз съм доста гладна напоследък. Владея се ,но трудно. Дали защото е студено сутрин в 8ч и тялото се мори повече?!  Sad
 Отделно задържам вода,нищо че пия по 2 л на ден. За 48 часа качвам 3 кг и след още 5 дена ги свалям или пък за 24 часа качвам 1,700кг ! Ужасно ме демотивира това.
За сега планувам да си тичам пак всяка сутрин,поносимо студено е все още.

# 591
Тази седмица успях да тичам всяка вечер, без четвъртък. Тогава направих силова тренировка. Днес се събудих много недоспала. Направих едни измъчени 11 км, но като се прибрах и минах през банята, съм нов човек. Simple Smile За довечера планирам тренировка в зала и от психическата умора, натрупана през седмицата, няма да остане и следа.

# 592
Тази седмица 3 бягания по около 5.5км. Днес бяхме на походче в нашата малка планина. За утре още са ми неясни плановете, ще зависи и от времето.
Понамалих бягането, но за сметка на това гледам почти всяка вечер да си направя една тренировка вкъщи. Около 30 минути ми отнема и успявам да я вместя някъде вечер. И кростренажор има вкъщи. Той също ще влезе в употреба скоро, защото като сменят часа след една седмица и съвсем няма да има кога да бягам.

# 593
И ние имаме крос-тренажор. Напоследък стои като закачалка в коридора, но май ще го вкарвам пак в употреба.

# 594
  • София
Ще тичам вече по 5 км през ден.В студа ми е малко демотивиращо да тичам всяка вечер след работа.Тялото ми явно иска почивка като се застуди.

# 595
Веси, още ли си навита да минеш на кето? Търся си другарче, да ми е по-лесно. Започвам в понеделник.

# 596
Момичета, реших да се пусна на едно мини състезание утре в нашия град, за да запълня отбора на фирмата. Ще са само 4,7 км и тренирах за него само 2 седмици истински (принципно тренирам с тежести последните 4-5 месеца и много малко кардио). Та.... 4,7 км ги минавам за 23 минути или 24-5 ако съм в сковано състояние като последните няколко дена. Чудя се какво да ям преди състезанието, ако започва в 16 часа... Идеи? Само плодове? Тичам по-бързо на гладно или когато съм гладна и съм яла адски малко, затова ми е трудно да реша. Никога не съм се явявала на такова нещо. И още един въпрос към разбиращите от вас: мисля да загрея с един 3 км утре. Случвало ли ви се е след първите 4-5 км да сте по-бързи и да се задъхвате по-малко?

# 597
Километрите не са много, така че според мен, ако на гладно се чувстваш по-добре, стартирай така. За 25-30 минути бягане няма да прегладнееш. Аз бягам по-добре на празен стомах на къси разстояния.
Загряването също е добре. Може би не чак 3км, но около 10-15 минути съвсем леко тичане плюс няколко къси спринтови отсечки за пълно събуждане на тялото преди старта.

# 598
Веси, още ли си навита да минеш на кето? Търся си другарче, да ми е по-лесно. Започвам в понеделник.

Дези, какво да ти кажа, всеки ден почвам и следобед размислям и я спирам. И така вече сума ти и време се лутам. Много ми се хапват плодове, мъжо и децата много ядат и аз много се блазня...
На 04/11 имам 20К трейл, после на 18/11 имам  33К пак трейл.
Но пък ... Ако има някой, с когото да споделяме тук храната и усещанията на кето,  бих опитала пак Hug

# 599
Веси, аз ще започна, защото ми е много интересно и съм супер навита. Ще споделям. Ти започни когато ти е удобно. Ще си търся и аз състезанийца наесен, да не ми доскучее...
Сега слушам и чета за кетото. Абе не е лесно. Трябва да се следят макросите, защото повечко протеин изкарва от кетоза.

Банана, весело тичане утре! И аз съм на мението на Стон, та да не повтарям.

Общи условия

Активация на акаунт