Тичане (4)

• 65 574
  • 765
  •   1
Отговори
# 255
Цитат
Мила_91Smile, глезен или коляно ли е контузията? Ако да, нормално е да те боли надкосницата. Напрактика имаш контузия в или около сухожилията и натоварването се отразява. Ще отшуми. Само се пази.

Старата контузия е в коляното... Ами да се надяваме. Реших днес да тренирам, но да бягам по-малко.
Честно казано понякога не мога да различа загрявка от стречинг, като гледам видеа в youtube. Някои загрявки са си направо стречинг според мен...

# 256
Google, кога всъщност са датите за Pirin Skyrun? Аз се навих да ходя и сега се загледах, че това, което гледам тук http://skyrunpirin.com/%d1%81%d1%8a%d1%81%d1%82%d0%b5%d0%b7%d0%b … %b8%d1%8f/skyrun/
са датите за 2017. Никъде не откривам датите за 2018. И се чудя защо не ми се получава регистацията.

# 257
Google, кога всъщност са датите за Pirin Skyrun? Аз се навих да ходя и сега се загледах, че това, което гледам тук http://skyrunpirin.com/%d1%81%d1%8a%d1%81%d1%82%d0%b5%d0%b7%d0%b … %b8%d1%8f/skyrun/
са датите за 2017. Никъде не откривам датите за 2018. И се чудя защо не ми се получава регистацията.
Ако не се лъжа, на 30ти юни е вертикалния километър, а на 1ви юли е самия скай рън 34 км. Аз предполагам, че Илиян още не е пуснал регистрациите и затова не ти излиза. Ще пиша в темата като ги пусне за всеки случай, ако не си ги видяла. Simple Smile

# 258
И аз си мислех за 30.06-01.07 и си правя едни сметки как тези дни мога да ги ползвам за Пирин с малко акробатики по логистиката и като се загледах тази вечер по-обстойно, чета 01.07, събота, 02.07, неделя. Тогава ми светна, че нещо не е както трябва в сайта Smile

# 259
И аз си мислех за 30.06-01.07 и си правя едни сметки как тези дни мога да ги ползвам за Пирин с малко акробатики по логистиката и като се загледах тази вечер по-обстойно, чета 01.07, събота, 02.07, неделя. Тогава ми светна, че нещо не е както трябва в сайта Smile
Аз ще взема да му пиша да го питам и веднъж завинаги ще стане ясно. Grinning

# 260
  • На морето!
  Иначе изтеглих Nike Run + приложението, някой от вас дали го използва? Най-вече ще ми влиза в употреба, когато тръгна из гората, надявам се до месец-два. И като заговорих за гората - тези от вас които тичат в гори и планини, как се справят със змиите лятото и евентуално други животинки? Ние си имаме доста пепелянки и все ме е страх да не настъпя някоя...

И аз съм в търсене на приложение. Тази сутрин мацката, която ми засича километрите на моето ми каза, че съм достигнала безплатния лимит и ме оставя докато не си купя платената версия. Ядосах се и го изтрих Grin
Относно животните- аз бягам край морето, освен някое домашно куче да ме подгони, други опасности няма, но и това с кучетата не е никак приятен момент.

# 261
  • София
При нас кучетата явно са свикнали с бегачите в парка и отдавна не ми се е мятало някое. В миналото имам много неприятни спомени със самоеди, които са големи все пак. Все още има псевдо-кучета като пинчери и йоркита, които ме лаят и се хвърлят да нападат, но и те са по-скоро изключения. Много са смешни и досадни! Извинявам се, ако някои от вас имат тези породи.

За мен миналата седмица беше добра откъм километри (44 км. в 4 сесии), но не и откъм скорост. Когато минавам на по-лек режим на хранене, това винаги се отразява на скоростта, защото километрите си остават в най-лошия случай същите, в най-добрия - повече. Чудесна седмица ви желая Simple Smile!

# 262
Здравейте, искам да попирм 30 мин.тичане според вас колко километра са, горе долу, знам че е относително?

# 263
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
около 5

# 264
Здравейте, искам да попирм 30 мин.тичане според вас колко километра са, горе долу, знам че е относително?
Между 4 и 7 според човека. Grinning
Иначе да, най-вероятно около 5.

На мен миналата седмица ми беше ОК вече като първа с пооправен крак. 60 км (20 от тях планински с много препятствия), 2 силови при треньора. В неделя май ще ходя на състезание.

# 265
Благодаря

# 266
  • Сидни
При мен 5 и нещо

# 267
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
При меннн....ако бягам половин час, взимам 6 км, но ако бягам един час- 10 и половина км... така, че средно и аз съм 5 и половина

# 268
  • Плевен
При мен 30 минути са точно 5 и 500!Тичам със средна скорост,не си давам зор.

# 269
При мен всеки път е различно. Понякога ми се тича бързо, понякога равномерно и леко, друг път съвсем бавничко. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт