"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 7

• 67 464
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Прекрасна тема благодаря🤗

# 106
Прекрасна тема благодаря🤗
didi, добре дошла! Надявам се да се чувстваш добре сред нас и свободно да коментираш този прекрасен сериал.

# 107
  • Bulgaria
Прекрасна игра на Толгахан. Успях да усетя как сърцето му се разпокъса на две. Забрави омразата ,която изпитваше към Нур заради Мерт ,беше плътно до нея през цялата нощ. Много ми стана жал за него . Почувства ,че предава сина си ,но любовта надделя.
В последните епизоди виждам ,че Айтюл започва да губи разсъдък ,водена от силната си омраза към Нур . Не само Мерт е причината тя да предприеме крайни действия ,просто това преля чашата . За нея тя винаги ще бъде проклятие , водена от амбициите за охолен живот ,тя нито веднъж не погледна другата гледна точка.Не успя да види блясъкът в очите на Ийт ,както и голямото сърце на Нур. И тази нейна мания за величие ще доведе до злощастният и край.
Джахит -вече няма думи за този плужек ,които да не съм изрекла. Остави се да бъде заслепен от една змия ,не вижда ли колко се е променила Елмаз ? Как се забравя да минути постъпката на Назан ? Ами това ,че той нямаше да стане баща за втори път ,заради нея ,беше изтрито от съзнанието му. Просто влюбен глупак .

# 108
Много ми хареса как Таяр притисна Джахит, но му беше малко. А Джахит е един женчо, който само се спотайва и бяга от отговорност.

За пореден път Фатих доказа на Нур, че истински държи на нея, а тя изобщо не оцени постъпката му. Освен това, се чудя как 3 месеца Ийт не се е поинтересувал как е станало произшествието. Не казвам да й прощава, а просто да проучи обстоятелствата. Ако вярва, че тя е способна нарочно да прегази сина му, значи трудно можем да говорим за любов. В трудните моменти Ийт не е до нея, тогава за каква любов става въпрос. Него го води егото и манията за контрол върху всички.

Иджлял ми допадна във вчерашния епизод. Вече й е писнало от Ийт, Нур, майка й и цялата ситуация. Горката, обаче, има майка, която не я оставя и 5 мин да диша спокойно. През целия сериал Айтюл постоянно върви след нея и дудне. Накъдето и да се обърне Иджлял, тя е там.

П.П. Режисьорът пак се е олял - Елмаз роди 2-3 седмици преди термина, а бебето й седя 3 месеца в кувьоз.

# 109
  • Bulgaria
Бебето се е родило недоносено ,май
Таяр трябваше да притисне Джахит преди раждането на бебето още. Все пак знае какъв е мекушав .
Според мен Ийт има огромното желание да вярва на Нур ,но е принуден от обстоятелствата да стои далеч. Макар и несъзнателна постъпка ,той не може да я захвърли с лека ръка ,Мерт стана инвалид. Ако не вярваше на Нур ,той щеше да излее гневът си върху нея на свиждането . Но той реши да я нарани само с неговото отсъствие.  Той я обича от цялото си сърце ,просто детето беше на дневен ред ,докато той не се възстанови ,Ийт не може да гледа настрани.
Харесва ми промяната в Иджлял ,но ако не излезе от сянката на майка си ,ще продължава да живее по нейните правила ,без право да живее свой собствен живот.

# 110

Здравейте, момичета!

Усмихнато и цветно да е днес ...
Нека  дните преди Великден ни донесат здраве, сили и енергия!

# 111

Tolgahan & Nil

Amazing Brother and sister so cute💖💖💖
So sweet! Wonderfull! Goodness, humanity, beauty! @tsayisman 💖 @sayismannil 💖 Kisses and greetings! 🙏 💋
What a beautiful photo💖

https://www.instagram.com/p/BhNXTX2HTv-/?hl=bg&taken-by=tolg … ansayismanfanarab

# 112
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Ийт знае, че Нур е невинна и е помогнал на Фатих, за да докаже че е невинна и пред съда, но не отиде при нея защото иска Мерт да се оправи и се прави пред всички, че не вярва на Нур. Но вътрешно много страда защото не може да иде при Нур и да я прегърне и успокои, заради това че Мерт е в количка

# 113
Абе къде изчезна детето което осинови Назан. От доста серии го няма, не се появява изобщо в къщата. Поне да го дадат как минава на заден кадър, а то все едно че няма повече такова дете. И в сериите напред детето изобщо го няма вече, а нищо не казват да са го разсиновили. Много странна работа.

Скрит текст:
В сериите напред Нур пак се съгласи да се ожени, но пак за друг, не за Иит. Изобщо имам чувство, че който я хване тази Нур, тя е готова да се ожени за него. Аферим.

# 114
И двамата братя са безгръбначни индивиди. Единият се води по акъла на жена си и падна дотолкова, че да отнеме пеленаче от майка му, а другият не може да укроти нито егото си, нито желанието си за контрол над всички. И двамата причиняват само болка на всички около себе си. Чудя се пък жените какво толкова им харесват им на двамата, особено на Ийт?! При наличието на свестни мъже на хоризонта и Нур, и Иджлял се държат като обсебени?! Дали пък разковничето не е във финикийските знаци?! Money Или пък се потвърждава максимата, че жените обичат лошите момчета Stuck Out Tongue Winking Eye
Фатих си е жив мазохист, щом при цялото бръщолевене на Нур за Ийт продължава да стои до нея и полага толкова усилия да я измъкне от затвора. Не ми е ясно защо си го причинява?! Уж разумен, целенасочен, балансиран, а вътре в себе си несигурен относно собствената си стойност...
Нур е същата като него, щом позволява на Ийт да я държи като резервен вариант и винаги да е на втори план след свещената майка на детето му. Което по пътя на логиката би трябвало да я подтикне да да бъде с човека, който я уважава и цени, и за когото тя стои на първо място. Между Нур и Ийт няма любов, или поне не истинска такава. Дори и някога да е имало, то се е изпарила, имайки впредвид вечните им разпри и нестабилността, която тези разпри създават.

# 115
  • Bulgaria
Момичета ,след финала на Сега и завинаги ,кои сериали ще гледате и в кои теми ще се засичаме във форума?

# 116
 Мими  Кьосема няма да гледам . Он лайн  нищо не следя . Карам на инфо , фрагове и снимки .
 Чакам да почне Каракалема . Емилия мисля , че ще продължи темата  след финала  Rolling Eyes

# 117
  • Bulgaria
Мими  Кьосема няма да гледам . Он лайн  нищо не следя . Карам на инфо , фрагове и снимки .
 Чакам да почне Каракалема . Емилия мисля , че ще продължи темата  след финала  Rolling Eyes

Кой е този сериал ? Каракалем.

# 118
Мими  Кьосема няма да гледам . Он лайн  нищо не следя . Карам на инфо , фрагове и снимки .
 Чакам да почне Каракалема . Емилия мисля , че ще продължи темата  след финала  Rolling Eyes

Кой е този сериал ? Каракалем.

Каракалем - Защитникът  е с Чаатай Улусой . Продукция на американската  Нетфликс . Фантастика  със чудовища и зомбита . Героят му ще спасява Истанбул . Ще е от 10 епизода . В момента го заснемат .  

вторият режисьор на сериала

Последна редакция: пт, 06 апр 2018, 15:13 от femmi2

# 119

И един колаж от руския сайт

Общи условия

Активация на акаунт