"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 7

• 67 437
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Кадри от предстоящия епизод

Скрит текст:

Приятно гледане!

# 91
Момичета  Hug имаме и нови попълнения Simple Smile

Скрит текст:
Сериалът е в категория драма ,няма начин всичко да е цветя и рози . Напротив ,трябва да има напрежение във всяка сцена .
Но и на мен ми се стори глупава постъпката на Нур. Вместо да спре ,когато и прилоша ,тя продължи да кара.  Относно нейните изблеци по рано същата вечер ,съгласна съм ,че лекарствата и дадоха кураж да каже неща ,които таеше в сърцето си с години ,да ,тя обожава Мерт ,но постоянно таеше болката в сърцето си ,за да не нарани него ,а чрез него и баща му . Интересно ми е какво са сътворили сценаристите за последните епизоди . Очертава се с хепиенд ,но дотогава ще има сълзи и скубене на коси от ярост пред телевизионния екран  Laughing Laughing Laughing Laughing
Малко затишие в отношенията на Ямур и Емин. Като цяло това беше най-драматичният и изпълнен с напрежение епизод . Не се отделях от екрана. Това е магията на телевизията!
Не знам ,дали знаете ,но Шафак (Иджлял) участва в нов сериал . Доколкото разбрах ,ролята и е сходна на тази .

Сериалът на Хакан (Фърат ) е спрян след 6 епизода. Изглеждаше ми интересен .

Знаете ли ,че Айшегюл(Айтюл) сме я гледали и в още няколко сериала в България? Комшии", "Малки жени", "Сезони на любовта" и "Сега и завинаги" И тя има нов проект ,който започва тези дни.

Мими, благодаря много за тази информация. Аз не знаех почти нищо за останалите актьори и участието им в други проекти.

# 92
Доколкото разбрах, финалът изобщо няма да е с щастлив край. При опита си, майката на Иджлял да убие Нур, застреля Ийт.

# 93
Доколкото разбрах, финалът изобщо няма да е с щастлив край. При опита си, майката на Иджлял да убие Нур, застреля Ийт.

Скрит текст:
Не, само го ранява, а тя се самоубива.
Скрит текст:

# 94
 Няма да убие  Ийт  ще оживее . С хепи енд е края .

# 95
Но това ли е наистина края. Нещо друго няма ли да измислят?

# 96
По чия поръчка наръгаха Нур в затвора.... newsm78

# 97
Сезон 2
Епизод 90

Скрит текст:

# 98

Да не би дългата ръка на Айтюл и там да е стигнала? Хич не си и помислих, че е поръчка......

# 99

По поръчка на Айтюл.

# 100
atanasova4140,  labrex благодаря  Hug
И аз си помислих, че е на Айтюл, но не бях сигурна.....

# 101
Не знам ,дали знаете ,но Шафак (Иджлял) участва в нов сериал . Доколкото разбрах ,ролята и е сходна на тази .

Различна е. Сериалът се казва Забранената ябълка и се превежда с бг субки.

# 102

Ийт Козан – отново на кръстопът! Отново е подложена на изпитание любовта му  – към Мерт  и към Нур - най-свидните  за него – любимата и синът. Въпросът „Защо?“ отправен от скалата към безкрайната морска шир крие цялото страдание на едно до болка кървящо сърце! Сърце, което тупти и за двамата. Сърце, което се раздира от противоречия. От една страна е сакатият му син, когото Ийт боготвори, а от другата страна е виновникът за страданията на Мерт, но откраднал другата половина от сърцето му. От другата страна е душата му – Нур. Мисълта за двамата не му дава покой. Травмата на Мерт ще мине, но как да излекува душата му. Дари кръв за Нур, спаси я, но и нейната душа не може да излекува. 
     На чия страна да застане, кого да утеши, на кого да повярва. Думите на Нур отекват в съзнанието му: „Синът ти е единственото препятствие помежду ни! Без Мерт отдавна щяхме да сме заедно!“    

Брилянтно изпълнение на Толгахан! Адмирации!

# 103

Здравейте! 

Актрисата, която играе Фикрет не знам каква е в личният си живот, но тук ме накара да я намразя и да сменям канала. Но...... лудият няма вина, той винаги намира благоприятната почва за своите дела, които в случая са много пъклени. Фикрет дали щеше да има такава успеваемост, ако всички герои нямаха нещо недоизказано, каквото всъщност те имаха. Тя намери за нула време слабостите им и удари по тях.Нейната система се захрани с вредите, които тя сътвори. Фикрет бе един ужасен вампир, който изсмука силите на всички. Дори самата Айтюл се стресна от нея когато разбра, че скроеният номер на Нур за РД на Мерт бе направен от Фикрет. Индиректно си беше поръчка от Иджлял и Нур усещаше това, само че нейната грешка бе, че непрекъснато повтаряше това. Иджлял даде възможност на Фикрет да се развихри, без да подозира, че може да вкара в играта и детето и когато разбра се ядоса, но й мина много бързо, когато Фикрет я убеди, че детето ще забрави, но кризата между Нур и Ийт ще се появи и тя стана с голяма сила.

Не мога да простя на Ийт , че цяла седмица той остави Нур да се измъчва, да бъде гневна, нервна, скандална  и т.н. Когато Иджлял не беше в настроение дори, той едва ли не тръгваше да я води в болница, а за Нур не е подхождаше по този начин. В предишна серия, но не помня коя, имаше момент, в който Нур   спонтанно поиска от Ийт да отидат и да пренущуват в тяхната къща, тогава Ийт се извини, че не може, защото така било с Иджлял,така било с Мерт и някак прекъсна желанието на Нур, която с доста огорчение се съгласи да отстъпи и да изчака отново на семейството му да му стане по-добре.
Това какво е? Не е ли поставяне на Нур вечно в изчакваща и отстъпваща позиция. Защо винаги тя трябваше да отстъпва и да се съобразява с него и неговите "ремаркета"?
Тогава, когато той отказа на Нур нейното спонтатно предложение ме заболя и мен за нея. Все едно, че с мен са постъпили така. Така че сега, когато му  поиска отново спонтанно да заминат някъде, отново се появиха пречки за тази спонтанност и Нур  каза много точно тази истина, че те никога не са разполагали със себе си. Това беше нейната "точка на кипене" и под действието на лекарството тя каза думи, които бяха най-големият страх на Ийт. Но нейните думи бяха абсолютната истина. И за това да се съобразяват непрекъснато с Мерт вина има единствено Ийт, който не направи необходимото навреме, за да постави всеки на правилното място. Съжалявам, ако засегна някой, но това си е моето мнение, в заключение на видяните сложни взаимоотношения,което реших да споделя.
И аз съм на мнение, че Иджлял не заряза детето, а го остави съзнателно на Ийт. Тя беше чула преди това разговорът на Ийт и Джахид в билярдната зала и разбра намеренията на Ийт спрямо детето. Аз мисля, че Иджлял събуди майчинските си чувства към детето, въпреки че го използваше за своите болни амбиции да има Ийт.
Стана ми и друго странно в поведението на Ийт. На Нур каза, че вечерта не могат да тръгнат , защото ще е на вечеря за края на учебната година на Мерт. Обаче забрави за това, а тръгна да гони Иджлял, която също заряза тази "важна" вечеря. Значи вечерята е много важна, но и двамата родители я забравиха. Ако беше толкова важна за тях нямаше да направят тези действия, а щяха да ги игнорират и да отидат на
мероприятието. И двамата, и Ийт, и Иджлял ги води голямото им его, и егоизъм, и желанието им за контрол един към друг.

Нещо, което се отнася за Нур ще го кажа с една поговорка:- "никога не давай непоискано добро", а за
Ийт ще си послужа с житейската мъдрост, която казва, че винаги децата са изкупителната жертва за делата на родителите си.
             Димана, позволявам си да те цитирам, защото това което си написала съвпада напълно с моето мнение, но аз не мога да се изразя като теб. Винаги се радвам на коментариите ти, защото това, което
пишеш все едно си прочела мислите ми.

# 104
Два колажа,  които ми харесаха

и още един от мен, защото  още преживявам сполетялата ги трагедия

Общи условия

Активация на акаунт