"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 7

• 67 484
  • 739
  •   1
Отговори
# 120

Скрит текст:

# 121
  Зо кой ще се жени Нур в сериите напред   ? Така прочетох в спойлера .  Не и ли стига преживяното ами пак  Shocked   

# 122
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Фатих ще и предложи и тя ще приеме ...

их, че са хубави, макар и с тъжни очи
Скрит текст:

# 123
  Миши bouquet досетих се  за Фатих  . Остават малко епизоди .
   Вечерта ще го дават ли нали е празнична програмата

# 124

Вечерта ще го дават ли нали е празнична програмата

В програмата на БТВ тази вечер фигурира сериала Сега и завинаги.

# 125
Какво ще видим тази вечер

Скрит текст:

Приятно гледане!

# 126
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Подготвя се за лайфа тази вечер ...

# 127
Здравейтееее Simple Smile

на галата на новият филм на БУ . Не ми допада дрехата на ФЕ .

какво ти дрехата...тя й е най-малкия проблем. То какви чупки бяха, то едно въртене, едно позьорство, кой профил да поднесем на фотографите... Същевремнно Бурак съсвсем спокоен и естествен  стои до нея. Ама какво да се прави... И това реконструирано лице.- нос, скули. Ама е стиснала красавеца за ръката, а ние подсмърчаме пред екрана.

# 128
Аз по-напрягащ сериал от този не бях гледала, повече няма да се хващам да гледам такива сериали. А по-противен положителен образ от този на Нур никога не бях срещала. До сега не ми се беше случвало отрицателни герои да са ми по-симпатични от положителни. Е, тук успяха сценаристите да ме накарат да направя точнотова. Ашколсун, машалла!!
lechugitka, ако искаш напрегнат динамичен сериал, пълен с обрати - Кара Севда е сериала с главно С. Ако го изгледаш, Asla-то ще ти се стори детинщина. Не го казвам да се обижда някой- аз самата съм изгледала Asla-то точно два пъти, но не бях открила тогава  Кара севда. Сега вечер като хвърлям по едно око на епизодите по БТВ , напушва ме смях от  диалозите. Честно. Не се засягайте момичета, аз си ги обичам Толга и Аминето, но това не променя констатацията ми.

# 129
какво ти дрехата...тя й е най-малкия проблем. То какви чупки бяха, то едно въртене, едно позьорство, кой профил да поднесем на фотографите... Същевремнно Бурак съсвсем спокоен и естествен  стои до нея. Ама какво да се прави... И това реконструирано лице.- нос, скули. Ама е стиснала красавеца за ръката, а ние подсмърчаме пред екрана.
Нади, не подсмърчай! Ето двама за теб!

(ама този много не си го давам )

# 130
lechugitka, ако искаш напрегнат динамичен сериал, пълен с обрати - Кара Севда е сериала с главно С. Ако го изгледаш, Asla-то ще ти се стори детинщина. Не го казвам да се обижда някой- аз самата съм изгледала Asla-то точно два пъти, но не бях открила тогава  Кара севда. Сега вечер като хвърлям по едно око на епизодите по БТВ , напушва ме смях от  диалозите. Честно. Не се засягайте момичета, аз си ги обичам Толга и Аминето, но това не променя констатацията ми.
Нади, какво смешно намираш в диалозите? Поне се аргументирай! За мен пък точно диалозите са силната страна на този сериал!

# 131
Емиии , Алмеда ти го открадна красавеца    остай ги анголките  Joy Joy.  Ча не мой го опазим от нахалитети  Crossing Arms
Алмеда може, но на анголките не го давам А за Ча отговаряш ти - брани с всички сили!

ее, на тези снимки  е готин- само Йит Козан стайл, това е истината

# 132

Ийт Козан – отново на кръстопът! Отново е подложена на изпитание любовта му  – към Мерт  и към Нур - най-свидните  за него – любимата и синът. Въпросът „Защо?“ отправен от скалата към безкрайната морска шир крие цялото страдание на едно до болка кървящо сърце! Сърце, което тупти и за двамата. Сърце, което се раздира от противоречия. От една страна е сакатият му син, когото Ийт боготвори, а от другата страна е виновникът за страданията на Мерт, но откраднал другата половина от сърцето му. От другата страна е душата му – Нур. Мисълта за двамата не му дава покой. Травмата на Мерт ще мине, но как да излекува душата му. Дари кръв за Нур, спаси я, но и нейната душа не може да излекува. 
     На чия страна да застане, кого да утеши, на кого да повярва. Думите на Нур отекват в съзнанието му: „Синът ти е единственото препятствие помежду ни! Без Мерт отдавна щяхме да сме заедно!“    

Брилянтно изпълнение на Толгахан! Адмирации!

даа, тези епизоди в болницата са направо разтърсващи- и моята любима музика, аз може да гледам друго сега но телефона ми звъни с темата на Asla-то

# 133
Красавец

Една от любимите ми сцени

Е, и за други има нещичко
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 06 апр 2018, 20:29 от Zvetanka21

# 134
Момичета ,след финала на Сега и завинаги ,кои сериали ще гледате и в кои теми ще се засичаме във форума?
Мими,
ако си от заклетите фенки на Толга, гледай го в  Черната перла, завършиха го вече- 20 епизода- има го с бг субтитри в askim-bg,  както и в data-bg.net

Общи условия

Активация на акаунт