"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 7

• 67 738
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Аз не го бях чела, мерси Мама - Ан 😊

# 241
Момичета, нямам спомен да е публикувана статия за Йонджа - Назан....
Ако е публикувана, моля за извинение.... Praynig

ЙОНДЖА ДЕВХЕР-ИНТРИГАНТКАТА НАЗАН ОТ "СЕГА И ЗАВИНАГИ"

http://www.infodnes.com/seriali/71-artisti/837-yondca-cefher-int … a-i-zavinagi.html

Скрит текст:
Йонджа Джевхер изпълнява ролята на безскрупулната Назан. Назан не проявява романтични чувства към Джахит. Назан се интересува само от социалното положение, което бракът в богатото семейство Казан й осигурява. Тя обича удобствата и разкоша, а единствената й страст извън пазаруването в скьпи бутици са клюкарстването и интригите. Назан обвинява Джахит, че със стерилитета си й е отнел шанса за майчинство и го шантажира емоционално с униженията, на които е подложена от Айтюл заради това, че не е родила наследници на фамилията. Съотношението на силите се преобръща драстично, след като неочаквано за Джахит любовницата му Елмас се оказва бременна с неговия син. Назан обаче е готова на всичко, за да запази статута си във фамилията Казан и лукса. с който е привикнала, коментира "ТвСага".

В ролята на безскрупулната интригантка Назан се превъплъщава една от най-известните изпълнителки на поддържащи роли в турската телевизия. Българските зрители познават Йонджа Джевхер в амплоато на алчна и амбициозна снаха в богата фамилия с образите на Фюсун, етървата на Шехерезада в ,,1001 нощ" (2006 - 2009), и Султан в ,Дила" (2012 - 2014). Някои помнят и участието й в теленовелата "Имението с лозите" (2002 - 2003), в която изпълнява второстепенната роля на Дуйгу, приятелка на Бахар. След 17 сериала в творческата си биография Йонджа е доволна от своята кариера и продължава да очаква шанса за главна роля.

"Не съжалявам, че професионалният ми живот се разви постепенно, с по-малки, последователни стъпки. Това ми даде сигурността, от която се нуждая - натрупах опита си постепенно и ставах все по-добра с всеки следващ образ. С удоволствие бих приела водещия женски образ в поредица или филм сега, когато вече съм готова за това, но всичко е въпрос и на късмет - може да се случи при първото ти участие, а може да бъде и след 20-ия проект. Имам своите главни роли в театъра. Но съм удовлетворена и от телевизионната си кариера. В един филм всички елементи са еднакво важни - дори лампата в кадъра трябва да е на точното място, за да въздейства цялостната картина. Не съм амбициозна и се чувствам мноro щастлива с работата си. Изборът да се движа по-бавно в професията беше изцяло мой, споделя опитната актриса.

ПО БАЩИНИТЕ СТЪПКИ

Йонджа Джевхер е закърмена с любов към артистичното изкуство. Родена е на 6 юли 1972 г. в Истанбул в семейството на известния турски актьор Махмуд Джевхер. Майка й е начална учителка. Единствено дете в семейството, Йонджа израства обгрижвана, глезена и мноro обичана . Имах щастливо детство. Родителите ми се стараеха да ме подкрепят в избора ми, без да налагат мнението си."

Джефхер поема по стъпките на баща си, когото определя като „свой родител, наставник и голям приятел .”Влиянието му в избора на кариера е безусловно, но аз не го осъзнавах, докато не завърших гимназия. Тогава трябваше да реша къде ще следвам и актьорските ми гени проroвориха. Отначало баща ми се опита да ме разубеди да кандидатствам в Консерваторията, тъй като искаше да ме предпази от трудностите, които са неизбежни в тази професия. Когато се убеди, че изборът ми е сериозен, той ме предупреди, че няма да може да ми помогне в кариерата и ще трябва да се задоволя с онова, което постигна сама. Нямаше нужда да ми ro казва, тъй като много добре го познавам. Той не обича славата и светския блясък. С майка ми водят много спокоен и обикновен живот в нашия квартал. Мнозина дори не знаят, че е женен от толкова roдини. Моят преподавател по актьорско майсторство Мюшфик Кентер научи, че съм дъщеря на Махмуд Джевхер по случайност едва на втората roдина от следването ми. Също като баща ми никога не съм мечтала да бъда известна, нито да трупам слава и богатство. Най-голямото ми желание беше да работя това, което ме кара да се чувствам щастлива и удовлетворена”, катеroрична е Джевхер.

Йонджа се дипломира успешно през 1994 г. в Театралния департамент на университета „Мимар Синан” в Истанбул. Още като студентка, блаroдарение на чудесния си тембър и перфектна дикция, е поканена да озвучава на турски чуждестранни продукции като поредиците „Кварталът на богатите” и „Отчаяни съпруги”. Йонджа продължава да работи в дублажа и дава назаем нежния си глас и за героини на турски колежки като Туба Бююкюстюн в първите й изяви в сериалите  „Плетеница от рози” (2004) и „Под липите” (2005). Поканите за телевизионни поредици не закъсняват и Джевхер дебютира на малкия екран със сериала „Гopдoст” (2004). През следващата година Йонджа и баща й участват в успешната поредица „Цветно такси” . „Двамата нямахме общи сцени, освен мноroлюдна сватба, на която присъстват повечето герои. Мноro бих се радвала да партнирам на баща си в киното или театъра. Той е от малцината актьори, които са останали в шоу бизнеса повече от 40 години и продължават да работят. След успеха ми в „1001 нощ” той се убеди окончателно в способностите ми и се гордее с изявите ми.

ПЪРВИ УСПЕХИ

Паралелно с телевизионната си кариера, актрисата има успешни участия и на театралната сцена. Тя постъпва в трупата на Общинския театър на Бакъркьой, а след това се премества в Държавния театър на Истанбул. Там среща и първия си съпруг, сценографа Али Йенел. През 2007 г. се ражда синът им Али Дениз .”Научих, че очаквам дете по време на втория сезон на „1001 нощ”. С помощта на продуцентите, сценаристите и колегите си продължех работата си в сериала с много малко прекъсване отсъствах само 13 епизода. След като родих, веднага се завърнах на снимачната площадка”.
MAMA-AN, благодаря ти, че сподели с нас тази статия. Аз също не бях я чела.  Сладурана е ЙОНДЖА ДЕВХЕР, само дето в сериала като Назан ни изкарва от равновесие.

# 242
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
https://vk.com/video-45712272_456239857

https://vk.com/video-45712272_456239858

profi_1, ако можеш, моля те преведи какво казва Толгахан в първото клипче.
Чувам да казва, че ние сме братя или сестри. Звучи като употребено в смисъл, че са близки, от които не очаква така да го "предават". И после се чува и че нещо не иска, вероятно да го снимат, както е писала Мишето.

# 243
profi_1
благодаря ти. Толгахан е много мил на клипчето, а смеха на Алмеда ме подразни.

# 244

Хайде малко и Ийт Козан, че се затъжих за него.

само Ийт Козан, даже и Кенан не става

# 245
Femmi, много си права, до преди няколко години колко турски актьори познавахме?! Но пък ей този всички го обожавахме Grinning

фейо, кой е този убавец? Аз съм от тези, дето сега от скоро се залепиха за комшийските красавци, пък и малко съм пристрастна...Нещо не мога да харесам друг

# 246

оо, тази снимка на Толга с бялата ризка ми е любима, даже е конкурентна в моите очи с любимеца ми

# 247

Здравейте,момичета!

Лека, спорна и емоционална нова седмица

# 248
Амине, Айшегюл и нейните синове близнаци Боран и Топрак 😉

# 249

За пътуването до Ангола

„Пътуването до Ангола беше наистина изключително. Бях наистина чувствителен към този момент с посещението в болница по Хидроцефалия. Искам искрено да благодаря на всички. С любов и обич към населението на Ангола. С желание да се върна отново.
Аз наистина харесвам всички вас.“
Толгахан Сайъшман

# 250

Nil - сестрата на Tolgahan

brother & sister Sayisman

# 251
Ееех, затъжих се за Синан, много го харесвах! 😢

Впрочем - сериала го няма в програмата на бТВ за тази седмица???? Не и този следващия Кьосем или както беше.. Нещо пропуснала ли съм? 😂

# 252
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Ееех, затъжих се за Синан, много го харесвах! 😢

Впрочем - сериала го няма в програмата на бТВ за тази седмица???? Не и този следващия Кьосем или както беше.. Нещо пропуснала ли съм? 😂

Има го, сега погледнах -  ще го дават тази седмица и следващата понеделник е последният епизод

# 253
magdalenatar за теб

Амине красавица

# 254
Nadibuchi, хубавецът е Освалдо Риос.

Момичета, тази "Черна любов" изглежда интересен, така ли е настина?!

Общи условия

Активация на акаунт