"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 7

• 67 717
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
  • On the sea
Благодаря ви, много сте мили. Ще пия за всички и кафе и чай.

# 286
Кой спомена по-горе, че е зарибен по Кара Севда? Тия двамата са уникална двойка, напомнят ми за Тетрадката на Никълъс Спаркс Two Hearts

# 287
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
  Миши  за теб  Hug bouquet

Скрит текст:

ах ах ах хубав брей - Фемиииии Hug Hug Hug

# 288
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Благодаря ви, много сте мили. Ще пия за всички и кафе и чай.

Скрит текст:

Завиждам ти благородно, не съм ходила в Турция, но много искам Simple Smile - забавлявай се и заради нас и дано имаш много хубави срещи Heart Eyes

# 289
Велвет, весело изкарване и те чакаме да разказваш Heart

И не само да разказваш, но и да показваш

# 290
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
ох този Джахид - каква глупост прави ...

и колко тежко изпитание за Нур и Ийт - защо им се случва нямат идея и няма кой да им каже ЗАЩО???? Cry

# 291

velvet, приятно прекарване и от мен! Пожелавам ти много положителни емоции и настроение! Ще чакаме да разказваш и показваш!

# 292

Страхотна сцена! Невероятно изпълнение!
Адмирации за Толга и Амине!

# 293
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

Страхотна сцена! Невероятно изпълнение!
Адмирации за Толга и Амине!

Много силна игра и на двамата, много добри - поотделно и заедно!!!

Последна редакция: пн, 09 апр 2018, 21:11 от МарМиши

# 294
Сезон 2
Епизод 92

Скрит текст:

# 295
Аз се зарибих по Черната любов. А този Тугай нещо не ме грабва. Да е жив и здрав, ама не се натискам да го гледам където и да е.
Фейо синеока, добре дошла в отобора- може и нашата темичка да посетищ, ако се интересуваш намигни със синьото око и ще ти я напиша на лични- все пак уважаваме пишещите тук.

# 296
Момичета, голяма съм питанка, ама как Елмас ще си върне бебето.... newsm78 а Назан ще си получи наказанието.....

# 297
Момичета, голяма съм питанка, ама как Елмас ще си върне бебето.... newsm78 а Назан ще си получи наказанието.....
MAMA-AN,
Скрит текст:
Джахид сам ще върне бебето на Елмаз.Той ще разбере за всички злодеяния на Назан. Отчаян, че отново е измамен от съпругата си, взема момиченцето и бебето и отива при Елмаз. Наказанието на Назан е да бъде сама, без финансова подкрепа от съпруга си!
Тази вечер и Тууче Кумрал/Елмаз беше много добра! Поздравления!

# 298
Ийт Козан - страдащ, отчаян, загубил в битката за  щастие, разкъсан между любовта и дълга си!

# 299
Привет!

Тази серия ме разбива. Играта на Толга е невероятна и Амине се справя отлично. Плача и с нея, и с него, и за кой  ли път вече...... Макар и да знам какво предстои, макар да съм я гледала тази сцена безброй пъти, отново си поплаквам с любимците ми  и страдам заедно с тях като разбирам  болката им от безнадеждността за тяхната връзка. Браво на сценаристките! Прекрасно замислена сцена с фантастично отиграване и отлично заснемане. Адмирации за творците!

Последна редакция: вт, 10 апр 2018, 00:15 от Dimana-nova1

Общи условия

Активация на акаунт