"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 7

• 67 632
  • 739
  •   2
Отговори
# 495
Извадка от старо интервю на Амине, тук всичко е казано!!

Какво ви хареса най-много от историята на Нур и Ийт?

- Тяхната особеност се крие във факта, че те се опитват да се срещнат, без значение какво се случва. Защото любовта прави силен дори слабия човек. Да се говори за любовта не е лесно.

Как се чувствате, когато мислите, че в реалния живот има жени, които са имали същата участ като Нур?

- Трудно, защото всичко, което се случва с Нур,  се случва, за да не загуби любимия си мъж. Нур дава на възлюбения си човек живота и светлината си. Дори ако Нур се ядосва, Ийт от самото начало я кара да забравя всичко. Нейните чувства са много чисти. Но в един момент идва това, което унищожава душата на човека. И дори в това състояние, да не се предадеш, е голяма сила. Нур е една от онези жени, които се борят за любовта си и не се отказват от нея. Уважението ми към тези жени е огромно и безкрайно. Въпреки че пресъздавам образа на  Нур, не можех да си представя, че това съществува в реалния живот. Любовта не е подчинена на логиката, слушате само сърцето си.

Дали Нур и Амине  си приличат?

- По характер, Нур е различна от Амине. По упоритост и скромност ние сме приличаме, но на местата, където Нур мълчеше, Амине със сигурност щеше да говори. Нур е много търпелива. Заради любовта тя намира сили да се справи с трудностите. Амине нямаше да успее.
     Миши, Zvetanka, благодаря ви! Добре, че пуснахте тези снимки и интервюто, защото тези дни позабравихме Амине!

Красавица!

# 496
И няколко колажа от Maxim Soldatov

# 497
  • Bulgaria
Момичета ,имам прекрасна новина  Hug Hug Hug

Следващият месец познайте кой сериал започва ................... Черната перла с Толгахан  Heart Eyes Heart EyesДа ни е честито  Hug Hug Hug

Започва през месец май ,на мястото на Моят живот по Диема Фемили от 22 ч.

# 498
 Здравейтеее Hug

Не знам дали ще гледам Черната перла по диемата Rolling Eyes Ханде Ерчел не ми харесва .

# 499
  • Bulgaria
Здравейтеее Hug

Не знам дали ще гледам Черната перла по диемата Rolling Eyes Ханде Ерчел не ми харесва .

Аз ще го гледам заради Толгахан.... Много ще ни стане -първо Бурак ,а след него ще е Толгахан . Ще  делят Диема Фемили  Laughing Laughing Laughing

# 500
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Някой, ако го е гледал по време на излъчването му в Турция, да каже дали изобщо си заслужава гледането, че Ханде Ерчел и аз не я харесвам. Впрочем, не харесвам и визията на Толгахан в този сериал, поне от снимките пускани тук, така че сигурно ще го пропусна.

# 501
  • Bulgaria
profi_1  Hug femmi2 Hug Защо не харесвате Ханде Ерчел ? Не съм гледала други сериали с нея ,освен Чучулигата ,може би ,но там не си спомням ролята и. Явно самичка ще гледам Толгахан ,този път  Laughing

# 502
   Уж не вярвам в суеверия но  голяма тежка катастрофа на петък 13  ooooh! ooooh!
 Големият композитор Тончо Русев си отиде от този свят .  Написал  много хубави песни   хитови .  Поклон !

# 503
   Дадох коментар в страница 32 от личен опит! Еее, надявам се да греша, че и добрите мъже получават шанс!

Ийт не искам да го коментирам. За мене това не е мъж. Но като на сериал, Нур ще го търпи. Не знам дали някоя жена ще обича по този начин, за да разруши здравето си и живота си!

Гледах в youtube финала на сериала. Там са отрязали кадър, че Иджлял е в психиатрична клиника и как говори с Фарат. Подразни ме наистина това. Надявам се, че по Бтв в Понеделник няма да отрежат също този кадър.

# 504
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Никъде не съм я гледала Ханде Ерчел, но е медийна кифла, а аз такива не ги понасям.

# 505
Здравейтеее Hug

Аз ще го гледам заради Толгахан.... Много ще ни стане -първо Бурак ,а след него ще е Толгахан . Ще  делят Диема Фемили  Laughing Laughing Laughing
Някой, ако го е гледал по време на излъчването му в Турция, да каже дали изобщо си заслужава гледането, че Ханде Ерчел и аз не я харесвам. Впрочем, не харесвам и визията на Толгахан в този сериал, поне от снимките пускани тук, така че сигурно ще го пропусна.
     Изглежда Нади е гледала този сериал. Дано  ни каже дали си струва да му отделяме време. Аз също не харесвам визията на Толга в "Черната перла", но пък ще  можем да сравняваме и да разнищим Хандето. Четох в една статия, че и Толгахан не се е раздавал на макс в този сериал. Критикуваха го и него.

(но пък като Ийт Козан  ме накара да го обикна)

# 506
Момичета ,имам прекрасна новина  Hug Hug Hug

Следващият месец познайте кой сериал започва ................... Черната перла с Толгахан  Heart Eyes Heart EyesДа ни е честито  Hug Hug Hug

Започва през месец май ,на мястото на Моят живот по Диема Фемили от 22 ч.

Тъкмо ще имате тема Толгахан, макар че тоя сериал не е нищо особено. Мое мнение разбира се, но явно и на зрителите, само 20 серии направиха

# 507
Здравейтеее Hug

Дааа, ужасна е, а и Толгахан нещо не ми допада като визия, сценария е доста слаб

# 508
Еми, в интерес на истината не съм го доглежда.Стигнала съм до 12 серия, изтеглила съм си го но нямам никакъв интерес да го продължа. Е Бу измести полюса на вниманието ми.но ще се радвам ако споделите и вие впечатленията, ако някой го загледа

# 509
Кадри от предстоящия епизод

Скрит текст:

Приятно гледане!

Общи условия

Активация на акаунт