"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 7

• 67 618
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Тъкмо ще имате тема Толгахан, макар че тоя сериал не е нищо особено. Мое мнение разбира се, но явно и на зрителите, само 20 серии направиха.
Дааа, ужасна е, а и Толгахан нещо не ми допада като визия, сценария е доста слаб
Съгласна съм. Аз гледах 2-3 серии, не ме грабна още отначало, не съм очарована, едва ли ще го гледам, даже и заради Толгахан. Ролята му е такава, че след Ийт е доста невзрачна, не усетих дълбоки чувства. Колко нощи не спах и колко сълзи пролях за Нур и Ийт, ще поживея още с тяхната голяма любов.

# 511
Ще разчепкаме Хандето  Mr. Green    Доста сериали повтарят след излъчването  . По бтв лейди може да повторят Сега и Завинаги .

на принцовите острови са

Последна редакция: пт, 13 апр 2018, 19:20 от femmi2

# 512
   Доста сериали повтарят след излъчването  . По бтв лейди може да повторят Сега и Завинаги .

Ако е така накъсан както по БТВ, предпочитам оригинала с руски субтитри.

Последна редакция: пт, 13 апр 2018, 19:31 от Zvetanka21

# 513
Сезон 2
Епизод 96

Скрит текст:

# 514
Момичета, гледали ли сте рекламата по Стар тв с Амине на дайхман....Страхотна е...

# 515
Момичета, гледали ли сте рекламата по Стар тв с Амине на дайхман....Страхотна е...

Вече 100 пъти. Сега се мъча да я кача тук, но не ми се получава.

# 516
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Ето рекламата - приказна е Амине

Последна редакция: пт, 13 апр 2018, 21:31 от МарМиши

# 517
МарМиши, много мерси!  Изглежда, че и самата тя се забавлява.  Много ми харесвал

# 518
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Prinx 🤗🤗🤗 Много е свежа, красива 😊

# 519
МарМиши, ДАА - на 100 процента!  Много е естествена и чак и на мен ми се прииска да ги видя пък тия обувки на Дайчман.    Всъщност тя е много млада - на 24 г.  според интернет.   И мисля, че и като актриса и като за първа роля Нур и се получи доста добре.
/quote]

,
Prinx 🤗🤗🤗 Много е свежа, красива 😊

И аз и аз, Профи, ама нещо    Rolling Eyes Laughing Laughing май му върви на кифли. 

Тази ли е актрисата, дето жена му ходела на снимки с него, когато трябвало по сценарий да се целуват.  Въщност, не е е толкова важно, щом и той много-много не се стараел в тия филми.  Но ми е интересно как така, нали Толгахан беше казвал в едно интервю, че за успеха си много е работил, какво става - постигна успеха и оттук насетне? 

Никъде не съм я гледала Ханде Ерчел, но е медийна кифла, а аз такива не ги понасям.

# 520
Тази ли е актрисата, дето жена му ходела на снимки с него, когато трябвало по сценарий да се целуват.  Въщност, не е е толкова важно, щом и той много-много не се стараел в тия филми.  Но ми е интересно как така, нали Толгахан беше казвал в едно интервю, че за успеха си много е работил, какво става - постигна успеха и оттук насетне?
    Prinx, за същата актриса става въпрос. Но сериалът "Черната перла" го приключиха толкова бързо, заради Ханде Ерчел, а не заради Толгахан, който във всеки сериал или игрален филм дава всичко от себе си, но явно партньорките, с които се снима не струват.
    А по въпроса за старанието просто сравняваха "Черната перла" и "Сега и завинаги".  И това е мнение на фенове, а не на специалисти!

# 521
Не знам дали Алмеда е ревнувала Толгахан и затова е ходела на снимките на "Черна перла",  но Ханде и Толгахан се следват в инстаграм, докато с Амине са престанали, както пишат и журналистите в жълтата преса.

# 522

И още веднъж това чудесно клипче!

# 523
Никога не съм харесвала особено Нур, но не предполагах, че ще ми стане толкова противна последните епизоди.

Не знам Алмеда колко е ревнувала Ханде, но не вярвам в историята, че е накарала Толгахан да отследва Амине. С Шафак също имаше целувка, а даже и по-страстна сцена в леглото - той беше върху нея (в съня на Нур), но той все още я следва и и харесва снимки, а на Амине е харесал само една - детска. 😂

# 524
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Защо набъркахте Ханде, като историята с бясната ревност на Алмеда и т.н. е от времето на "Сега и завинаги" и е точно за Амине? Тук в темата има слагани линкове към видеа от това време, в което журналисти задават въпроси на Амине за ревността на Алмеда и присъствието й по сетовете на сериала. Peace

Общи условия

Активация на акаунт