"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 7

• 67 557
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Еми  Hug
Чудни!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

"Всеки има различно определение за любовта."

Мили момичета  Hug Hug Hug Hug Hug
С много любов направих за всички нас нещо, което се надявам да харесате, макар аз по технически причини да не мога да го видя.

https://www.youtube.com/watch?v=wuHkJlb8Oxg

А ето и превода на цялата песен на група Pinhani
Скрит текст:
Istanbul'da
Като децата, които играят по пътищата,
Топката ми днес избяга.
Като неполиваните цветя пред къщата,
главата ми клюмна.

Кой имам в Истанбул?!
За кого пуши този прах?!
Какво имам в Истанбул?!
Какво остана от тълпите?!

Като котенцата не можещи да избягат и се скрият,
Се сгушвам в топлината ви.
Ако не можеш да обичаш Истанбул като мен,
Да бягаме отново сред полята.

Кой имам в Истанбул?!
За кого пуши този прах?!
Какво имам в Истанбул?!
Какво остана от тълпите?!

Като играчка, която никога не се чупи,
Свикнах да падам.

В Истанбул
какво остана?!

оригиналът - https://www.youtube.com/watch?v=slT1yFXc_IA
"Истанбул на Ийт Козан - В деня, в който се влюбих в Ийт, в деня, когато започна всичко! В деня, в който в чуждия за мен Истанбул открих много близък до сърцето ми човек! ... Сърцето ми бие също като в онзи ден, бие за него и с него. Любов! Това е, нали?"

# 571
  • Bulgaria
Приятно гледане на финала ,довечера  Hug Hug Ще видим завършека на една приказка ,изпълнена с любов ,предателство ,его ,страст и накърнени чувства . Всеки един от героите ще получи заслуженият финал ,за някой това ще бъде глупав завършек ,но със сигурност ще се хареса на повечето от нас. Ще ни липсват много влюбените погледи на Ийт и Нур , дори ревностните и нервни изблеци на Иджлял. Само Айтюл и Назан няма да ми липсват . Но по-подробно -утре сутрин .

Момичета ,когато започне Черната перла ,тук ли ще се коментира ? Виждам ,че повечето от вас не одобряват главната героиня до Толгахан ,и затова питам дали ще се прави отделна тема само за новият сериал по Диема Фемили-

# 572
Хубав ден с хубавицата Амине

в Дубай

# 573
Скрит текст:
Приятно гледане на финала ,довечера  Hug Hug Ще видим завършека на една приказка ,изпълнена с любов ,предателство ,его ,страст и накърнени чувства . Всеки един от героите ще получи заслуженият финал ,за някой това ще бъде глупав завършек ,но със сигурност ще се хареса на повечето от нас. Ще ни липсват много влюбените погледи на Ийт и Нур , дори ревностните и нервни изблеци на Иджлял. Само Айтюл и Назан няма да ми липсват . Но по-подробно -утре сутрин .

Момичета ,когато започне Черната перла ,тук ли ще се коментира ? Виждам ,че повечето от вас не одобряват главната героиня до Толгахан ,и затова питам дали ще се прави отделна тема само за новият сериал по Диема Фемили-
     Мими, мисля да продължим тази тема и тук да коментираме "Черната перла" и всичко, което ни е впечатлило - Толгахан, Амине и други турски актьори. Ще се опитам да направя  новата тема, но ще разчитам много и на вашата помощ!

Надявам се и MAMA-AN да ни окаже нужната подкрепа.

# 574
И красавеца Толгахан с Алмеда

# 575
Момичета, четири пъти гледах финала.Simple Smile Никога не съм се зарибявала по турски сериал след Шехерезада. И съм в тревога каква ще правя без любимите Толгахан и Амине. Хареса ми тази история, хареса ми любовта, играта на актьорите, абе всичко. Това беше един съвременен турски филм. Впечатлена съм, а трудно се впечатлявам от турски сериали, след един, в който брат изхвърли сестра си през мост и през цялото време ревяха.  Колежка ми препоръча Черна перла, пак бил съвременен.

Последна редакция: пн, 16 апр 2018, 20:44 от mirka_ss

# 576
mirka_ss

Гледах първите няколко серии от Черна перла, но едновременно със Сега и завинаги не се получи - доста по-слаб сценарий, Толгахан е красавец, раздава се, но образа на  Кенан бледнее пред силния, властния, влюбения, ядосания, суровия, милия, чаровния, и т.н. Ийт Козан.

Последна редакция: пн, 16 апр 2018, 18:48 от Zvetanka21

# 577
Момичета, четири пъти гледах финала.Simple Smile Никога не съм се зарибява по турски сериал след Шехерезада. И съм в тревога каква ще правя без любимите Толгахан и Амине. Хареса ми тази история, хареса ми любовта, играта на актьорите, абе всичко. Това беше един съвременен турски филм. Впечатлена съм, а трудно се впечатлявам от турски сериали, след един, в който брат изхвърли сестра си през мост и през цялото време ревяха.  Колежка ми препоръча Черна перла, пак бил съвременен.
     mirka, добре дошла в отбора на зарибените! След приключването на този сериал може пък и към "Черната перла" да се насочим. Аз  може и да го гледам заради Толгахан, нищо, че визията му там не ми харесва, партньорката - също. Но определено ми се гледа нещо с този талантлив актьор.

# 578

Хайде и малко клюки от Magazin

Tolgahan'dan eşine destek!
Подкрепата на Толгахан за жена му!
https://www.gecce.com.tr/haber-tolgahan-sayismandan-esine-destek
     Не смея да ви пусна превода, че преводачката на Google не признава време и род и много ме обърква. Но в общи линии нашето момче застава плътно зад съпругата си и отрича тя да си е правила трансплантация на лицето, пипнала само носа. (добре, че ние не виждаме какво се е украсила)
     Я за оправяне на настроението да пусна само Толга!

# 579
Цвети и Еми, благодаря за сърдечния прием! Не знам, но имам чувството, че който и сериал вече да гледам ще бледнее пред този. Месеци наред живяхме с любовта и живота на двамата и много ще ми липсват. Като интересна книга е, не можеш да излезеш от действието, въпреки че си я прочел... 

# 580
Сезон 2
Епизод 97-1
(Финал)

- Ако наистина вярваш, че ще те направи щастлива, ако наистина му вярваш! Ако вярваш, че те обича така, както аз никога не те обичах, не можах да те обичам и не ще те обичам, ако ми кажеш, че този път искаш и ти да бъдеш обичана, няма да застана пред теб! Няма да ти преча! Няма!

Скрит текст:

Момичета, разделила съм епизода на 4 части. Пускам първата, за да успея до 21:00 ч. да пусна и последната част.

# 581
Сезон 2
Епизод 97-2
(Финал)

-  Няма да забравя нищо! Нищо! Абсолютно нищо!
- Няма да забравя нито ... нито един миг!

- До края на живота си!
- До края на живота си!

Скрит текст:

# 582
  • "Винаги прави това, което сърцето ти казва."
Рядко се зaхлaсвaм по сериaл, но "Сегa и зaвинaги" ме плени от сaмото нaчaло. Любовтa между Нур и Ийт дълго ще се помни. Блестящa игрa нa всички aктьори.

# 583
Привет момичета  wavey
Довечера ли е финала  newsm78 И всичко това ще се случи в рамките на 45 минути, защото ще има мин. 15 мин. реклами....  #Crazy #Crazy #Crazy Кажете, че утре вечер е финала.....

# 584
MAMA-AN
днес е финала

Общи условия

Активация на акаунт