"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 7

• 66 896
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Като гледам в какъв часови пояс е планиран "Черна перла", ще го пропусна. Да може и ММ да си почине малко  Mr. Green.
Иде лято, ще заменя сериала с разходки по сокаци и градинки.  Grinning

Ако обаче излизат някакви интересни новини за Амине, за Толгахан, бих се включила с удоволствие в обсъждането. Peace

# 631
  • Bulgaria
Като гледам в какъв часови пояс е планиран "Черна перла", ще го пропусна. Да може и ММ да си почине малко  Mr. Green.
Иде лято, ще заменя сериала с разходки по сокаци и градинки.  Grinning

Ако обаче излизат някакви интересни новини за Амине, за Толгахан, бих се включила с удоволствие в обсъждането. Peace

Ще има повторение от 18ч  Hug

# 632
Откривам дебатите - в последната сцена Толгахан ми се стори малко притеснен и скован. Усмивката му не беше онази чаровната от предишните серии, а за целувката нямам думи. И си го обяснявам с предстоящата  4 месеца  след завършване на снимките негова лична сватба. Стори ми се, че бузките му са по-големи.
Абе Цвети, къде видя целувка бе, те само се прегръщаха. Нали установихме, че Аминето не става за страстни целувки. Ако искаш истински целувки скачай в Кара Севдата, ще тръгнеш от вълнение

# 633
Добър финал,но се почувствах,все едно съм пропуснала няколко серии.Трябваше да видим как се стопиха ледовете между Ярен и Ямур,Иджлял как попада в клиника,Март,Джахит,Елмаз малко претупаха нещата накрая,но поне финала беше щастлив
Еее, то направо четвърти сезон, Нур и ийт да гледат чавета, и всички да си изяснят отношенията

# 634
Привет дами!

Изгледах серията снощи, но не ми се пишеше, защото сцената в ресторанта между двамата винаги ме разплаква, колкото пъти да я гледам. Ийт беше прекрасен,когато повика Нур. Толгахан го направи толкова истинско, че видях чувство първо,  някак на изненада, че тя си тръгва, после желанието да я спре, но с искрица двоумение, което той така силно потуши с поклащане на тялото си и порива към нея. Беше велико.
Нур си тръгна с много бавна и стъпка на отчаяние, но като че ли очакваща, обърна се бавно на повикването му и с изненада, и с много голяма тъжна надежда се втурна към него. Беше  съкрушително.
Никога няма да я забравя тази сцена ,като че ли думите не ми бяха толкова важни, колкото езика  на тялото. Думите бяха много силни и въздействащи, които продължиха мислите им. Раздяла, която ще помня винаги как е измислена и изиграна. Винаги ще аплодирам тази сцена. smile3501 smile3501

Всъщност какво направи Ийт в тази серия? Той освободи и се раздели  с двете жени в живота си.
Считам, че той най-накрая осъзна, че и двете не са били щастливи, колкото са искали и заслужават.
Остава сам, без майката на детето си и без любимата си. Дали направи своите изводи за тяхното нещастие на кого се дължи? Неправилното решение преди, оставайки двете жени да си съперничат, го доведе до това последно решение, а именно да ги освободи.
Много съм разсъждавала върху този любовен триъгълник, много пъти съм връщала определени серии, наблюдавала съм многократно отделни сцени, изгледах сериала не знам колко пъти и стигнах точно до което написах за решението на Ийт.  Той забърка тази каша и той трябваше да реши как да я оправи.
Това беше, според мен, правилното решение. Друг е въпросът дали и по колко всеки от триъгълника изпитва болка и отчаяние от раздялата. Иджлял, като че ли подходи с надежда към новото начало, докато Нур тръгна с огромна тъга, но с решителност. А Ийт остана с голяма празнота в душата си, но с детето си, за което той би живял оттук насетне, за да бъде то щастливо. Дали детето би било щастливо с майка, която живее с друг мъж и баща, който е нещастен от липса на любов? Все въпроси, на които нямаше еднозначен отговор и не бяха решени, преди голямото премеждие с Мерт.
Както се случва в много човешки съдби нещо трябва много да се обърка, за да се оправи. За жалост, изкупителните жертви стават невинните детски души.

Последна редакция: вт, 17 апр 2018, 20:30 от Dimana-nova1

# 635
Добър вечер ! bouquet

Свикнах да  гледам вечер Ийт Кузан  .  Претупаха финала   Twisted Evil
 Силна емоционална  сцена беше в ресторанта .

# 636
Откривам дебатите - в последната сцена Толгахан ми се стори малко притеснен и скован. Усмивката му не беше онази чаровната от предишните серии, а за целувката нямам думи. И си го обяснявам с предстоящата  4 месеца  след завършване на снимките негова лична сватба. Стори ми се, че бузките му са по-големи.
Абе Цвети, къде видя целувка бе, те само се прегръщаха. Нали установихме, че Аминето не става за страстни целувки. Ако искаш истински целувки скачай в Кара Севдата, ще тръгнеш от вълнение
nadi
за тази целувка става дума, как е стиснал устни

А тази, както аз й казвам целувка на носовете (май и тя е традиционна за техните сватби), гледах внимателно Толгахан, много е напрегнат и съсредоточен. Преди това в сериите още няколко пъти я имаше, беше много нежно.

P.S. Следвам ви и ви чета в Кара севдата, но лятото ще почивам, наесен ще му мисля кой сериал да подхващам.

Последна редакция: ср, 18 апр 2018, 07:39 от Zvetanka21

# 637
Добър вечер ! bouquet

Свикнах да  гледам вечер Ийт Кузан  .  Претупаха финала   Twisted Evil
 Силна емоционална  сцена беше в ресторанта .
Феми, ето го момчето. В цял ръст - красив, любящ и всеотдаен!

# 638
  • On the sea
Добър вечер, момичета! Много ми е пуста телевизията тази вечер без любимият сериал.
Снощи отново плаках на финала - на сцената в ресторанта и на сцената от сватбата. И аз съм на мнение, че финалът е малко претупан, явно са оставили останалото на фантазията на зрителите и всеки да си го нагажда, както на него му харесва.
А сега какво ще се случи с любимата ни тема? Надявам се Еми да продължи да я поддържа, а ние да си коментираме в нея новостите около нашите любимци. Много ми е мъчно, че свърши, още дори не мога да го осъзная.

# 639

Zvetanka, не мога да си обясня защо, но тази поза ми въздейства много силно. За мен е запазената марка на Нур и Ийт. Съжалявам, че не мога да пусна всички снимки. Аз съм си ги отделила!

# 640
Емилия,
тази поза, както ти я наричаш, е много въздействаща, особено в ресторанта, мисля,че това е предпоследната снимка, но на сватбата не почувствах това излъчване на емоции и интимност.

# 641

Добър вечер, момичета! Много ми е пуста телевизията тази вечер без любимият сериал.
Снощи отново плаках на финала - на сцената в ресторанта и на сцената от сватбата. И аз съм на мнение, че финалът е малко претупан, явно са оставили останалото на фантазията на зрителите и всеки да си го нагажда, както на него му харесва.
А сега какво ще се случи с любимата ни тема? Надявам се Еми да продължи да я поддържа, а ние да си коментираме в нея новостите около нашите любимци. Много ми е мъчно, че свърши, още дори не мога да го осъзная.
     velvet, разбира се, че ще продължим темата и ще си коментираме всичко, което ни вълнува! Обещавам да поддържам темата и да бъда "опозиция" на всяка  ваша правилна позиция! Шегувам се! Новата тема е готова! MAMA-AN, както винаги много ми помогна! Друго нещо си е, когато човек има опит и се е занимавал с тези неща. Аз продължавам да се уча, но пък изпитвам истинско удоволствие да пиша и чета в темата.
     Но ... не съм забравила - ти имаш много да разказваш и показваш. Чакаме с нетърпение!

# 642
Хайде не плачете Simple Smile Ето, за да не ни липсват Wink

# 643
Хайде не плачете Simple Smile Ето, за да не ни липсват Wink

Скрит текст:

sineokatafeia, благодаря ти, но трябваше да ме съжалиш поне малко - точно мустакатия ли трябваше да е №1.  Имай милост!

# 644

Общи условия

Активация на акаунт