"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 7

• 67 511
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Заредете се с носни кърпички, а може и чаша вино за младоженците. А Кьосем предишния сезон не го довършиха и сега започват новия сезон. Жалко , че смениха Берен много беше добра...

# 586
Момичета, четири пъти гледах финала.Simple Smile Никога не съм се зарибява по турски сериал след Шехерезада. И съм в тревога каква ще правя без любимите Толгахан и Амине. Хареса ми тази история, хареса ми любовта, играта на актьорите, абе всичко. Това беше един съвременен турски филм. Впечатлена съм, а трудно се впечатлявам от турски сериали, след един, в който брат изхвърли сестра си през мост и през цялото време ревяха.  Колежка ми препоръча Черна перла, пак бил съвременен.
И аз си мислех,че няма да загледам друго, след Asla-то... даже два пъти го изгледах. Докато не ми се изпречи Кара Севдата, който не го е гледал е загубил много

# 587
nadibuchi, кърпичките и виното ми трябваха, когато гледах (и то не веднъж) оригинала с руски суб. Сега, както е накъсан, с озвучаване на български някъде се изгубиха емоциите, е гледах финала!!! не е същото, жалко!
За Кара Севдата, и нейното време ще дойде.

Последна редакция: пн, 16 апр 2018, 18:59 от Zvetanka21

# 588
Сезон 2
Епизод 97-3
(Финал)

Скрит текст:

- Ийт, Ийт, любов моя, моля те, моля те отвори си очите! Ийт, не можеш да ме оставиш, Ийт!
- Любов моя, не се бой, кръвта от моите вени тече в твоите вени!
- Ароматът ти, знаех си, усетих аромата ти!

- Не можеш да се откажеш, не можеш да се откажеш от мен!
- Любов моя, любов моя, никога, никога няма да се откажа от теб!
- Ийт, Ийт, Ийт, не, Боже, не! Боже, не! Умолявам те, не! Боже, не! Иййт!

# 589
1 въпрос - защо Иджлял се притесни толкова, когато Ийт каза, че Фикрет е открита? Само заради случая на празника за рождения ден на Мерт ли? Или  и тя заедно с майка си е подкупила Фикрет?

# 590
  • On the sea
Disappointed RelievedDisappointed RelievedDisappointed RelievedSobSobSob
Не знам на вас, но на мен ми е много тъжно, че свършва.

# 591
Затова, че свършва, ми е много мъчно.

# 592
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
И на мен ми е тъжно, че свършва - ще ми липсва сериалът определено

# 593
# 594
Сезон 2
Епизод 97-4
(Финал)

- Любов от пръв поглед ли беше? Не, не, нашето беше буря от пръв поглед! Оттогава до този последен ден не спря, не престана! Воювахме, сдобрявахме се, падахме и ставахме, решавахме, че свършва, а то започваше отначало! Мислехме, че умираме, а поемахме дъх! Задушавахме се, останали без дъх! Преживяхме всичко, накараха ни да го преживеем! Според някои беше приказка за феи, според други – срам! Може би беше само сън! Събудихме се! Но наистина ли?!  Не е свършило?!

Скрит текст:

- Завинаги, Нур! Този път щастието ни е завинаги! 

# 595
Откривам дебатите - в последната сцена Толгахан ми се стори малко притеснен и скован. Усмивката му не беше онази чаровната от предишните серии, а за целувката нямам думи. И си го обяснявам с предстоящата  4 месеца  след завършване на снимките негова лична сватба. Стори ми се, че бузките му са по-големи.

Последна редакция: пн, 16 апр 2018, 21:14 от Zvetanka21

# 596

Без думи...

# 597
Откривам дебатите - в последната сцена Толгахан ми се стори малко притеснен и скован. Усмивката му не беше онази чаровната от предишните серии, а за целувката нямам думи. И си го обяснявам с предстоящата  4 месеца  след завършване на снимките негова лична сватба.

И мен ме учуди усмивката му, някак изкуствена и неестествена. Пък като знам как сияеше до Нур и тя до него......Ех, иска ни се приказката да продължи, ама няма! Защото е приказка, а животът е друга действителност, Алмеда, футболистът..........Дано са щастливи с избраниците си! Едно само не ми стигна - исках да видя братът на Назанката как ѝ намества мозъците (не че много ги има), ама не щяха и туй удоволствие да ми доставят. Simple Smile И, да, сериалът определено ще ми липсва, даже някак и Кьосем не ми се гледа, пък го харесвах! Peace

# 598
Откривам дебатите - в последната сцена Толгахан ми се стори малко притеснен и скован. Усмивката му не беше онази чаровната от предишните серии, а за целувката нямам думи. И си го обяснявам с предстоящата  4 месеца  след завършване на снимките негова лична сватба.

И мен ме учуди усмивката му, някак изкуствена и неестествена. Пък като знам как сияеше до Нур и тя до него......Ех, иска ни се приказката да продължи, ама няма! Защото е приказка, а животът е друга действителност, Алмеда, футболистът..........Дано са щастливи с избраниците си! Едно само не ми стигна - исках да видя братът на Назанката как ѝ намества мозъците (не че много ги има), ама не щяха и туй удоволствие да ми доставят. Simple Smile И, да, сериалът определено ще ми липсва, даже някак и Кьосем не ми се гледа, пък го харесвах! Peace

Много точно, изкуствена и неестествена, фалшива!

# 599
Сериалът завърши с една красива сватба между Ийт и Нур.Логично беше да се съберат най-накрая завинаги и да са щастливи.С изключителен интерес го следях всяка вечер.Изключително симпатични ми бяха и двамата.Преодоляха всички трудности и се събраха!

Общи условия

Активация на акаунт