"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 7

• 67 511
  • 739
  •   1
Отговори
# 600

Достоен финал за един невероятен сериал.

Напрежение, динамика, експресивност до последната минута!

Блестяща игра на целия актьорски състав! Адмирации за:

Толгахан Сайъшман - Ийт Козан
Амине Гюлше – Нур Козан
Шафак Пекдемир – Иджлял Козан
Айшегюл Гюнай – Айтюл Демирер
Пойраз Байрамоглу – Мерт Козан
Тугай Мерджан – Джахит Козан
Йонджа Джевхер – Назан Козан
Ягъзкан Дикмен – Емин Челеби
Тууче Кумрал – Елмаз Челеби
Хакан Динчкол – Фърат Козан
Еге Кьокенли – Ярен Козан
Гьозде Мутлуер – Ямур Козан
Танер Румели – Фатих Селимер

Последна редакция: пн, 16 апр 2018, 22:51 от Emiliya

# 601
1 въпрос - защо Иджлял се притесни толкова, когато Ийт каза, че Фикрет е открита? Само заради случая на празника за рождения ден на Мерт ли? Или  и тя заедно с майка си е подкупила Фикрет?

Аз не го усетих така, изглеждаше ми сякаш просто си спомни за случилото се един вид, не че се притесни по същия начин като майка си.

# 602
Честито на Младоженците  married да живеят в радост, щастие и любов  loveuuu Two Hearts loveuuu Two Hearts loveuuu Two Hearts loveuuu
1 въпрос - защо Иджлял се притесни толкова, когато Ийт каза, че Фикрет е открита? Само заради случая на празника за рождения ден на Мерт ли? Или  и тя заедно с майка си е подкупила Фикрет?
Имам същото питане  newsm78 И ако не е нахално, моля момичетата, които са гледали няколко пъти сериала да споделят...защото само от гледане по тв-то може би имам пропуски....

# 603
Сцените с Иджлял - в лудницата и преди това разходката с Мерт, ме сринаха просто! За мен бяха най-тъжните в целия сериал....

# 604
Привет! На мен не ми хареса реализацията на финала. Логично беше да съберат отново главните герои, загатнаха и за оформените останали двойки. Но сцената с обяснението между Айтюл и Нур ми беше театрална. Личеше си, че изчакват появата на Ийт. Статично беше, поне за мен. После много рев в басейна, Иджлял и Фатих стоят отстрани и само зяпат. Приемам, че на Иджлял ситуацията й идва в повече, но Фатих и той стоеше. Не разбрах и причините, поради които Иджлял е в клиника. Не дадоха нейна криза след самоубийството на майка й. Всичко това остана зад  кадър, така да се каже.

# 605
Откривам дебатите - в последната сцена Толгахан ми се стори малко притеснен и скован. Усмивката му не беше онази чаровната от предишните серии, а за целувката нямам думи. И си го обяснявам с предстоящата  4 месеца  след завършване на снимките негова лична сватба.

И мен ме учуди усмивката му, някак изкуствена и неестествена. Пък като знам как сияеше до Нур и тя до него......Ех, иска ни се приказката да продължи, ама няма! Защото е приказка, а животът е друга действителност, Алмеда, футболистът..........Дано са щастливи с избраниците си! Едно само не ми стигна - исках да видя братът на Назанката как ѝ намества мозъците (не че много ги има), ама не щяха и туй удоволствие да ми доставят. Simple Smile И, да, сериалът определено ще ми липсва, даже някак и Кьосем не ми се гледа, пък го харесвах! Peace

Много точно, изкуствена и неестествена, фалшива!

Като се има предвид, че едва не се прости с живота си, пък и всички разкрития... Ще му трябва време да дойде на себе си и да се почувства нормално

# 606
Страхотен филм, много жалко, че няма продължение. Страхотен актьорски състав, страхотна история. Едва ли ще попадна на друг сериал, който да ме държи на тръни.

# 607
Честито на Младоженците  married да живеят в радост, щастие и любов  loveuuu Two Hearts loveuuu Two Hearts loveuuu Two Hearts loveuuu
Имам същото питане  newsm78 И ако не е нахално, моля момичетата, които са гледали няколко пъти сериала да споделят...защото само от гледане по тв-то може би имам пропуски....
     MAMA-AN, според мен Иджлял беше не толкова притеснена, колкото изненадана, защото тя не вярваше, че Фикрет има пръст в цялата ситуация. Иджлял смяташе, че всичко е нагласено от Фатих и Ийт и дори в един разговор каза, че за да отърват Нур са жертвали Фикрет. Но това е моето мнение, а то обикновено  е  по-различно от останалите.
    За усмивката на Ийт Козан също не съм съгласна, че е изкуствена и фалшива. Напротив - много добре ми изглежда - точно като младоженец - малко свенливо, притеснено, но в същото време и щастливо, и  искрено.
    А целувката - точно, както на турските сватби - по челото!

# 608
И на мен не ми стана ясно, защо Иджлял попадна в психиатрия - можеха поне да загатнат за преживяванията след като научи какво е сторила майка й и след смъртта на стратега Айтюл....Не показаха и как Мерт прие отиването ва майка му в болница и той остана при баща си и Нур - как са подготвили детето.....
Липсваше ми изгонването на Назан и как брат й налива мозък в главата й.....
На това му казвам претупан финал - нека никой да не се обижда - това е оценка за сценаристи, режисьори и други от които зависи финала на един сериал. Можеше да има още 15 минути в които да направят логичен финала. Това е уважение към зрителите, които са гледали два пълни сезона сериала и са им правили рейтинга.......

# 609

И на мен не ми стана ясно, защо Иджлял попадна в психиатрия - можеха поне да загатнат за преживяванията след като научи какво е сторила майка й и след смъртта на стратега Айтюл....Не показаха и как Мерт прие отиването ва майка му в болница и той остана при баща си и Нур - как са подготвили детето.....
Липсваше ми изгонването на Назан и как брат й налива мозък в главата й.....
На това му казвам претупан финал - нека никой да не се обижда - това е оценка за сценаристи, режисьори и други от които зависи финала на един сериал. Можеше да има още 15 минути в които да направят логичен финала. Това е уважение към зрителите, които са гледали два пълни сезона сериала и са им правили рейтинга.......
    MAMA-AN, сценаристи, режисьори и т.н. разчитат на интелигентната аудитория, която сама може да си направи съответните изводи, анализи и да стигне до приемливи заключения. (Това в рамките на шегата)
    На мен също ми се искаше да доразвият сюжета. Пък и силно се надявах поне в един епизод да покажат съвместния им щастлив живот. Но не би! Отпуснаха ни само 5 минутки с прекрасните младоженци!
    Не ми се искаше да свършва този прекрасен сериал!

# 610
Добър финал,но се почувствах,все едно съм пропуснала няколко серии.Трябваше да видим как се стопиха ледовете между Ярен и Ямур,Иджлял как попада в клиника,Март,Джахит,Елмаз малко претупаха нещата накрая,но поне финала беше щастлив

# 611
Тази снимка на Иджлял с втренчения и безжизнен поглед до тялото на майка си говори ясно за психическото й състояние от преживения шок.

Последна редакция: пн, 16 апр 2018, 23:23 от Zvetanka21

# 612
И аз мисля, че трябваше да направят едничък епизод в който показват всички неща, които изброихте!

# 613

Здравейте  bouquet ,
    Искам да попитам какво променя, това че след като се разбра че Айтюл е подкупила Фикрет да дрогира
 Нур стана възможно Ийт и Нур да се оженят, а преди това беше невъзможно за тях? Така или иначе Фикрет
даваше хапчетата на Нур, тя блъсна Мерт и той пострада.

# 614

Много добра игра на Толгахан в последната серия според мен - само с мимики и поглед показваше чудесно силната болка,която изпитваше от невъзможността да бъдат заедно с Нур.

Последна редакция: пн, 16 апр 2018, 23:54 от siika_pz

Общи условия

Активация на акаунт