Звездни компромати- 358 част

• 103 805
  • 760
  •   1
Отговори
# 225
  • София-в сърцата на моите деца
Ааа, развел се е. Ясно. ИнтеУектуаУец.
Нье. Просто тежка криза на средната възраст.😁
То не бяха сини коси, бради , очила , пелерини......те затова се повлякоха с Ицо Манекенките на лов за плейметки.Непрекъснато журира в някакви измислени конкурси за разголена женска плът и се взе за българският Хю. Да ама не.....изтрещял от всякъде.Беше и депутат, ако не се лъжа. Понатрупа парици и ...хоп : появи му се апетит за младо агнешко.Laughing

# 226
Симона Загорова си изглежда перфектно.
Но Дилов... Абе когато знае какво му е, само той си знае какво му е.

# 227
В предаването Симона изглежда много налята в лице и ръце, но краката ѝ май са тънки. Може затова така да оставя противоречиви впечатления ту за слаба, ту за пълна.

# 228
На мен ми харесва Симона-млада,хубава и свежа.Не ми харесват филтърите и замазването по снимки.

# 229
  • Once there was a Hushpuppy...
Гледах снимки преди малко на Калина и това, което ми направи впечатление е, че носът й не е от сега такъв. Преди не съм обръщала внимание, но дори и на сватбата си е с много преправен нос, който в годините сякаш изчезва. Тогава е 2002, и се чудех как и кога е започнала с всичко това? Дали е искала просто козметична процедура и се е получило зле, или е поради здравословен проблем.

# 230
  • Варна
Симона З е по-скоро едра, но не дебела. Защо обаче казва “ш” вместо “с” във въпросната своя песен. “Ешо еш”?

# 231
Гледах снимки преди малко на Калина
Скрит текст:
и това, което ми направи впечатление е, че носът й не е от сега такъв. Преди не съм обръщала внимание, но дори и на сватбата си е с много преправен нос, който в годините сякаш изчезва. Тогава е 2002,
и се чудех как и кога е започнала с всичко това? Дали е искала просто козметична процедура и се е получило зле, или е поради здравословен проблем.
Прокрадна се думичката "кокаин" когато започна да се случва това... Същото, за подобен случай с носа, се говореше и за Росен Петров... Но както умесно вметна колежката клюкарка:
Абе когато знае какво му е, само той си знае какво му е.
😁

# 232
Понеже е сряда, а всички знаем, че сряда е малкият петък, ви показвам Джейсън- едно от рекламните лица на "Армани".  Sunglasses  (Пък и сега ми попаднаха негови снимки)  Laughing
Скрит текст:

За дългосрочно проектиране не става, ама има потенциал за някое и друго проектче.

# 233
Oт сп.. LOVE style:

Петя Дикова: С приятеля ми се запознахме в гримьорната
Скрит текст:
Водещата на COOL…Т Петя Дикова проговори за първи път пред списание LOVE style за любовта си с писателя Августин Господинов с истинско име Илиян Любомиров. „Запознахме се в гримьорната на bTV преди близо 2 години. Той ми писа още същия ден. С повече от година закъснение, реших да му отговоря. Засякохме се на премиера на книга, където брат ми ме заведе. Тогава той направи втори опит и се съгласих да се видим. Той спечели сърцето ми като ме разсмя. Англичаните обичат да казват: „Разсмей я и е твоя“. Е, отне му малко повече от шеги и закачки, но те бяха едно добро начало. И с ръста си – той е много висок и красив”, разказва Петя пред LOVE style. Родителите й – Аня Пенчева и Сашо Диков го приели бързо и безрезервно, защото той е прекрасен. „Тати каза: Виждам какво те е впечатлило в него, много е умен.” – издава тв водещата.
А дали двамата вече не стягат сватба? „Не знам как се „стяга” сватба, ние сме се съсредоточили върху разпускането. Ако някога се оженим, няма да е стегнато, ще е обратното на стегнато”, пояснява Дикова.
Тя всява яснота и дали вече е готова да стане майка. ”Много се радвам, че ми задавате този въпрос, тъй като това се питат сигурно много момичета. И не защото отговорът трябва да е „Да, готова съм”. Напротив – това е много личен и важен въпрос. Наскоро срещнах едно момиче на около 30 години с напълно изчерпан яйчников резерв. Тя е още млада, но вече е наясно, че нейният път към майчинството минава през ин витро или осиновяване. Аз нямам такива проблеми. Направих си тест и за мое щастие резултатите са добри. Но виждам, че проблеми понякога има, и то такива, които е можело да се разрешат навреме, ако профилактиката е била налице”, споделя още Петя.

И още този автор Господинов не живееше ли с една Албена, около 50 годишна, от Черешката на тортата си спомням к'ва неземна лИбов беше.
Или май греша авторите... Че то сега всеки втори е поет или автор. ОбъркАх се. Щом на Криско книгата е по- дебела от тази на бат'Ламбо.

# 234
Точно този! Тя беше абсолютна зоза и беше голяма любов, и трепет... Много умен, да. 😁

# 235
Толкова е извратен днешният идеал за жена, който прилича на закачалка за дрехи със зъби, че такива добре изглеждащи момичета като Симона З. просто бодат очите и започват едни гадни приказки зад гърба... А тя просто е нормална, атрактивна и красива, но без да прилича на грозна торба с кокали. Нито съм й фен, нито слушам музиката й,  нито пък тази на майка й. Но и двете са красиви жени, особено на фона на повечето хм,  маймунки.

Последна редакция: ср, 04 апр 2018, 16:51 от Анонимен

# 236
Точно този! Тя беше абсолютна зоза и беше голяма любов, и трепет... Много умен, да. 😁
А! благодаря, че си мислех, че го бъркам с оня с кекса, но той май е Трендафилов. Ох, мн'оо станаха.

# 237
Че тя Петя си прилича малко с предната му любов. Grinning

# 238
Такаааа, ето защо го е крила Пипито този екземпляр! Ми, той си имал история.....

# 239
Пипито ми е едно от най-анти лицата в българския ефир. Даже май води класацията ми.
Сутрин като я мерна по телевизията и мъжът ми си умира от смях на думите, които съм способна да изрека за тази персона.
Уж е почивен ден, уж съм се наспала и всичко изглежда да е ок, но като я видя и чуя Пипито и започвам да се изприщвам  smile3511

Общи условия

Активация на акаунт