Звездни компромати- 358 част

• 103 692
  • 760
  •   1
Отговори
# 405
Е! браво. Накархте да си да си пусна Криско и Слави.
Значи рано или късно човек ... изкуфява. Славчо визирам. Петъчно ми остана един горчив привкус.  Twisted Evil

# 406
По Нова-Искра Радева и дъщеря и.Искра младее, много е свежа, Елена е много състарена, устата и е ужасна....

# 407
Много ми харесаха Слави и Криско! Поотделно ги харесвам много и двамата заедно са супер.
Абе уиски с бадем е голям тандем!

# 408
Добре, че имат поне един фен, че ми стана жал за тях 😢

# 409
В песента на Слави и Криско виждам новия тотален хит в дискотеки и сред младите хора. Ще се побъркат по тази песен. Още от днес ще върти нон стоп.
Клипа е стандартен, с нищо различен от обичайните хитачки.
Фен съм на Слави и ме кефи и тук, но Криско не го харесвам.

# 410
# 411
Отвратителна е тази песен! Успешно се върнахме в зората на чалгата и мутрите, честито! И дъното изкопахме успешно, само се чудя кога ще се тръгва нагоре, явно няма да го доживея.....

# 412
Добре, че имат поне един фен, че ми стана жал за тях 😢
Направо да ги ожалиш тези неуспешни хора, нали?

# 413
# 414
Отвратителни Слави и Криско!
Да живее кича!
Да ти писне от надупени пърдящи гъзища, нацупени женски, напомпани джуки, жадни за мъжки п....и органи погледи и т.н.

# 415
Криско направил песен с дядо си, който явно доста е закъсал, щом е опрял до внука си. „Мадамите” от клипа са олицетворение на прослойката, която коментирахме досега - обезобразени от операции и инжекции моми. Мисля, че мярнах и онази простовата девойка, която се изложи пред цяла България - Нора Незнамсикояси. Страшна песен, в буквалния смисъл!

И аз си пуснах клипа - освен Нора Незнамсикояси, разпознах, макар и трудно, то са киборг до киборга - коментираната вчера в темата Мариана Маринова и Анна Мария Чернева. Песента не ми хареса изобщо...

# 416
Пак си мисля, че става въпрос за някаква ниша за стоки, услуги под наем за ей такъв таргет, в който е Моника.
Бизнес, с мото " създайте и управлявайте Вашия (не) реален имиджов лайф стайл! Ние ще превърнем тези Ви мечти наистина в реалност!"
Не е ниша. Такъв бизнес съществува.

Петъчно ми остана един горчив привкус.  Twisted Evil
Ами разпети петък е. Просто е редно да имаш горчив вкус днес. People Angel

# 417
  • София
Кайли Миноуг

Скрит текст:

# 418
Страхотна песен на Слави и Криско!

# 419
  • DE
На тоя селяндур Слави няма ли кой да му каже да не се опитва да пее  Tired баси и дървения бастун.
Отваратително подобие на песен, не става за танцуване камо ли да си я пуснеш в колата да слушаш. Травестито подобните дори не са за коментар, тъжно ми е.

Общи условия

Активация на акаунт