Пазаруване от Amazon - тема №75

• 115 672
  • 755
  •   1
Отговори
# 270
А когато купувате обувки от склада и е ясно, че са пробвани най-малко, с какво ги напръсквате или обработвате?
Аз не съм поръчвала от там, но и закупени нови ги пръскам със спрей за обувки със сребърни йони. Какво друго може да се използва?

# 271
И от реален магазин да си ги купиш, пак е много вероятно да са пробвани, даже и от повече хора.  ooooh!

# 272
  • София
С нищо не обработвам, проблеми не съм имала.

складови боти Тамарис №38 за 16,77 евро

# 273
Момичета, може би е обсъждано някога, някъде, но не съм попадала... Опитвам се да поръчам обувки от американския амазон, като пробвам с три адреса: български, немски и английски и не ми дава да финализирам поръчката. Уж маркирах да ми филтрира по международен шипинг, но не и не... Някой има ли представа защо се случва така? Пробвах с различни обувки и резултатът е един и същ.

# 274
  • Luxemburg
Мишелин, може да дава възможност да се поръчат до Америка, но не и до Европа. Нищо не можеш да направиш, освен някой превозвач от Америка да ползваш. Има пекап станции до които да поръчаш оттам и след това носят до Англия и Германия, но за Бг не знам. Виж в темата за превозвачите.

# 275
А така исках да поръчам, дори и с риска да отидат в митница...

# 276
GGBG превозват от САЩ. Аз така пазарувам от американския амазон.

# 277
Благодаря, ползвам ги и аз, но досега само за покупки от Англия и Германия. Може ли да споделиш дали спазваш ограничението за стойност на покупката до 30 лв? Всъщност, може би сайта им е обяснено. Отивам да чета Simple Smile

# 278
Вече ще може да се пазари директно от Amazon (USA).

http://www.mobilebulgaria.com/news/43037/amazon-%D1%81-%D0%BD%D0 … D1%81%D0%B0%D1%89

# 279
  • Sofia

Нали това обясниха преди няколко поста, конкретното нещо не го лови този глобал шипинг (който е от няколко години, не е нова услуга).

# 280
Благодаря, ползвам ги и аз, но досега само за покупки от Англия и Германия. Може ли да споделиш дали спазваш ограничението за стойност на покупката до 30 лв? Всъщност, може би сайта им е обяснено. Отивам да чета Simple Smile

Плащам си като поп 20% върху фактурата + 10долара на кг, но това, което съм си поръчвала или в Сащ е значително по-евтино или го няма тук, та пак излиза ок Simple Smile

# 281
Похвали се в линкове , де Simple Smile

# 282

Плащам си като поп 20% върху фактурата + 10долара на кг, но това, което съм си поръчвала или в Сащ е значително по-евтино или го няма тук, та пак излиза ок Simple Smile

Охх, отивам и аз да зяпам и да смятам Grinning Grinning Grinning

# 283
  • Пловдив
Ние купихме лап топ,но имаше кой да ни го донесе...по-евтин е със сигурност.

# 284
Момичета, инсталирах си приложението, но като напиша какво търся, как мога да ги подредя по най купувани?

Общи условия

Активация на акаунт