Пазаруване от Amazon - тема №75

• 115 597
  • 755
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Добре намалени Art, 41н, розово-бяло комбинация
https://www.amazon.de/ART-0279-Sandalen-Kn%C3%B6chelriemen-Schwa … p;th=1&psc=1#

# 391
  • Сф
За първи път ще правя подарък на приятелка в България книги от Амазон.ком. ще бъдат доставени от UK. Нали тя няма да плаща мито. Ще бъдат доcтавени на домашен адрес по пощата или ще ходи на митница? Потребител съм от Канада, за мене е много лесно с опцията deliver to Bulgaria.  Благодаря

Поръчайте директно от английския амазон. Ще ги доставят в пощата. Няма да плаща мито.

# 392
# 393
  • София
Box Contains

1 x Carrycot 1 x Apron 1 x Mattress

aма какво е Carrycot идея си нямам  Rolling Eyes

# 394
  • София

Ако не греша това е само кош за новородено, с матраче и ...Apron кое точно е не ми е ясно.

Но още в заглавието пише Pushchair Accessory, снимките са заблуждаващи. Описанието под цената звучи точно като да е само за големия кош.

# 395
Да,вероятно е само коша за новородено.  Препоръчайте някоя количка за новородено,от която сте доволни. За предпочитане с кошче за кола и да става и за по-голямо бебе.До около 500-600 лв.
Благодаря Simple Smile

# 396
Само големият кош е.

# 397
  • Luxemburg
Трапезица, ако това ще е първо бебе и ще се роди през есента, вече като е по-хладно времето, аз не бих хвърлила 300-400лв за кошче за кола, а ще си го возя детето в коша за новородено. С голямата ми дъщеря бях накупила всичко, но тая седалка за колата изобщо не съм я ползвала. Детето е сгънато, не става за дълъг път, изпотява гръбчето. Аз си монтирвах тоя carrycot на задната седалка (има адаптори за коланите на колата) и така като пътувахме детето си лежеше по гръб и си спеше добре и си играеше, а и за смяна на пелени беше супер удобно. Ако ли пък ще е второ дете, то няма как да се получи, тъй като седалките за кола са доста обемни и няма кола в която да се монтира хем седалка за кола, хем коша за новородено. Особено ако седалката е с изофикс, който е инсталиран в центъра на мястото за сядане и се губат едни сантиметри до вратата. Така, че помислете и такъв вариант. Когато детето стане на 8-9м може да се прехвърли в нормална седалка 9-18кг.  За количка не мога да препоръчам, щото от 2008 не съм се интересувала, а сигурно много модели са излезли след това, Та и нови марки са се пръкнали. Аз купих на Бебе Конфорт Лола ап и тая количка къде ли не е била, изкара си парите многократно. Гимите ги бях направила гладки от толкоз ходене. Супер се справяше и на плажа и високо в планината и по кози пътеки.

# 398
  • Пловдив
ronicat, изобщо не съм съгласна, че трябва да се прави компромис с коша за кола. Бих посъветвала Трапезица да погледне темата за бебешките колички, както и другата за столчетата. Многократно се разисква защо всъщност е необходимо кошчето за кола и колко важно е то да е качествено.

Там се споделят и оферти от чужди сайтове.

# 399
Благодаря,ще погледна и в темата за количките и столчетата. Не е за мен,помолиха ме да потърся.Надявах се до 500 лв да има 3 в 1 качествени колички. Ако все пак някоя млада майка е доволна,да пише едно съобщение с линк Simple Smile

# 400
Мъжките маратонки на Адидас и Найк, размери 44,45 отговарят ли си на номерата или трябва да се взема по-голям размер? На Пума съм вземала номер отгоре, но от тези двете марки съм купувала само дамски и детски. То и сега 44 номер пак за детски ми трябват, де  Joy ... В тази връзка, приемам предложения за здрави маратонки, издържащи на всякакви издевателства, ама и да не са много скъпи, защото краката на "детето" продължават да растат с голяма скорост и  обувките ги носи  най-много 10 месеца.

# 401
У нас задължително номер нагоре от тези марки.

# 402
  • София
Благодаря,ще погледна и в темата за количките и столчетата. Не е за мен,помолиха ме да потърся.Надявах се до 500 лв да има 3 в 1 качествени колички. Ако все пак някоя млада майка е доволна,да пише едно съобщение с линк Simple Smile
Аз си отгледах децата  в таза количка
https://electron.bg/peg-perego-uno-mokka-p-286834.html
не е 500 лева знам , но бях доволна, става и за зима и за лято, става за новородено, сгъва се лесно, и не е тежка, комбинирана, без там отделни кошове и т.н., дето и без това нямаше къде да ги държа...
има ги в OLX  евтино Simple Smile
https://www.olx.bg/ad/kolichka-peg-perego-uno-CID139-ID7sIeF.html#532063d4ea

# 403
  • София
И аз ползвах Пег перего - по принуда, но останах доволна. Пиша по принуда, защото само тя влезе безпроблемно в багажника на тогавашната ми кола иначе бях харесала едно Мутси .....

# 404
Мисля,  че по-добрия вариант е комбинация между това столче https://www.amazon.co.uk/Britax-R%C3%B6mer-FIRST-CLASS-Birth-18k … t+class&psc=1,  което се ползва със сигурност поне до 2 год.,  и количка 2 в 1. За колички вижте в Mothercare - появяват се изгодни предложения.

Общи условия

Активация на акаунт